přejezd mezi okresy
Re: přejezd mezi okresy
To Hobr: přesně tak to popisoval i táta a děda. Tím se očkoval zbytek zvířat a za chvíli bylo po epidemii.
V 80.letech takto vybili v ZOO Dvůr Králové n/L stádo žirafí.... . Starý ( nebožtík) pan Vágner plakal jak malej kluk, když toro strana nařídila... Si pamatuju jako malej kluk, tenkrat to byla taková divná návštěva...
V 80.letech takto vybili v ZOO Dvůr Králové n/L stádo žirafí.... . Starý ( nebožtík) pan Vágner plakal jak malej kluk, když toro strana nařídila... Si pamatuju jako malej kluk, tenkrat to byla taková divná návštěva...
-
to ti na sedačce neleží potvrzení od zaměstnavatele,že jedeš pro náhradní díl??
sekalsemmalo-ten,co ho zasáhl za bouřky blesk ve dřezu na nádobí
Cobrow - viděl jsem o tom (ZOO) pořad v TV. Prasárna první třídy...
"Pokud nám vládnou špatní lidé, nemůžeme čekat lepší časy..."
Přejíždím denně jak do práce tak na živnost. Stavěli mě jednou a byli slušní. Máte doklad.... ano jsem ho vytahoval ani to nemohl pořádně vidět a děkuji šťastnou cestu.... Takže myslím slušně se dá...
provokatéry nechápu. Však ti kluci za to nemohou a je mi jich docela líto jak tam stojí.
provokatéry nechápu. Však ti kluci za to nemohou a je mi jich docela líto jak tam stojí.
Bydlím v Dětmarovicích udal bych i ulici, ale bohužel je tady nemáme
co jsem tak odpozoroval, jednotlivý okresní pohraničníci střeží vjezd do okresu. Nezajímá je auto které (z jejich pohledu) jede z okresu ven.
Znamená to že po pár kilometrech - na vhodném místě, stojí jejich kolegové a střeží zrcadlově zase ten svůj okres.
Hranice na dálnicích nestřeží nikdo, vono to ani dost dobře nejde.
Znamená to že po pár kilometrech - na vhodném místě, stojí jejich kolegové a střeží zrcadlově zase ten svůj okres.
Hranice na dálnicích nestřeží nikdo, vono to ani dost dobře nejde.
Něco nejde? Je třeba tvrdit: "mě to nejde"
Vždy se najde někdo kdo to dokáže.
dnes nestřeží, ani CL ani MB.
Tento stát nejde do kytek, už v nich dávno je.
Tento stát nejde do kytek, už v nich dávno je.
Něco nejde? Je třeba tvrdit: "mě to nejde"
Z okresu Karviná do Trutnova jsem ani nepočítal kolik okresů to je... Viděl jsem je, ale nestřeží :-)
Mě se nejvíc líbil Hamáček, jak si pochvaloval účinek opatření - udělat trend ze tří hodnot, to chce holt moderní statistické methody
Mě se nejvíc líbil Hamáček, jak si pochvaloval účinek opatření - udělat trend ze tří hodnot, to chce holt moderní statistické methody
Všechno, co se může pokazit... nás poučí.
„Copak si myslíte, že pánem výroby je ředitel? I toto, pánem výroby je poptávka.”
„Copak si myslíte, že pánem výroby je ředitel? I toto, pánem výroby je poptávka.”
Tady ale běžela info ,že poliši probrali v pátek na autobusáku nevím kde /MB,Jičín , Paka / i linkové autobusy do hor a vyndali z nich nějaké lidi . Moc se mě to nezdá ,že by je osolili pokutou to asi jo ale zakázat jim dál cestovat ,pokud tam nebylo ještě něco jiného ,no nevím.Že ty kontroly autobusů byly to vím určitě ,známý je absolvoval - ne ty s těmi lidmi...
Občané kteří neumí nakopat do ...... své zlorumpované mocné , nejsou schopní samostatné existence....
No jo, hory se hlídaly, tam je strašně nebezpečno. Cesta do ŠM se taky hlídá jenom o víkendu. Přes týden je klid.
Všechno, co se může pokazit... nás poučí.
Už to došlo aj na mne. Chci koupit baličku, v sousedním okrese má jeden na prodej, ale chci to první vidět. Takže pojedu osobákem s vozíkem. Jsem zemědělský podnikatel, takže IČO mám. Stačí napsat čestné prohlášení že jedu tam a tam za účelem koupě zemědělského stroje a když se budu vracet prázdný a zastaví mne, tak jsem prostě nekoupil?
Můj 7045 horal (pokladnička)viewtopic.php?f=36&t=118233
Ja som bol dnes v susednom okrese, ten zákaz je aj u nás. Bol som aj za hranicou, v ČR, ukázal som papier že som práve prekonal Covid a pán policajt ma pustil. Ale to potvrdenie o prekonání covidu má väčšiu váhu než negatívny test.
Nikdy nehovor: To nejde. Vždy sa nájde blbec ktorý nevie že to nejde a urobí to.
tak dnes jsem potkal poprve hlídky vojáků, a stanovišti stáli 4 kusy a dvě policejní auta
malej traktorista v malým traktoru
Po cestě do Krnova jsrm jich viděl mnoho, odstsvovali i dodávky.
"... to že máš internet neznamená, že sr@čky co máš v hlavě a považuješ je za myšlenky musíš ventilovat veřejně..."
Other-Side II. '23
Other-Side II. '23
já chtěl spíš upozornit na 4 kousky, byli na obou stranách a brali spíš náhodně podle mě by tam stačili po dvou a ty další mohli hlídat jinde
malej traktorista v malým traktoru
- exot
- Kontaktovat uživatele:
U nas je to teď veselý Str kraj Okres MB (kolem Svijan uz Lb kraj + je u Svijan najezd na dalnici smrerem Mb a Lbc) je objizdka ktera tu je kvuli už 3/4 roku předělavaném mostu v Loukově takže pro místní je jednoduší jezdit přes vedlejší okres(je to jen cca 1 km přes most přes Jizeru ve Svijanech třeba do Doubrav nebo Žďáru jinak se musí přes Mnichovo hradiste coz je objizda min15-20 km! Přesto tam čerti stojí a buzerujou .Už hromadu lidí otocily (a to i pri nakezdu na dalnici z stredoceskeho kraje (pravda cca kilak za hranici Lbc kraje kdyz jeli ze stredoceskeho do stredoceskeho kraje
Takže za mě v tomhle směru buzerace,Jasně s glejtem (pominu jeho pravdivost) neprudej jsou na to jak jsou lidi nasrany v pohode.
(zaroven tu mame MB okres LB, okres okres Semily ,okres Jablonec A KH kraj okres Jičín) jako chapu maj to v popisu prace a nemuzou za to (taky by se mi nechtelo saskovat nekde venku a radsi bych sedel v kancelari .
Jasne muzu si z Hubálova zajet nakoupit do Benatek nad jizerou(coz je mi naprosto k prdu pač je to uplne druha strana okresu) ale do Turnova ktery je 12 km daleko(po dalnici cca 10 min) teoreticky nemuzu.
Takže za mě v tomhle směru buzerace,Jasně s glejtem (pominu jeho pravdivost) neprudej jsou na to jak jsou lidi nasrany v pohode.
(zaroven tu mame MB okres LB, okres okres Semily ,okres Jablonec A KH kraj okres Jičín) jako chapu maj to v popisu prace a nemuzou za to (taky by se mi nechtelo saskovat nekde venku a radsi bych sedel v kancelari .
Jasne muzu si z Hubálova zajet nakoupit do Benatek nad jizerou(coz je mi naprosto k prdu pač je to uplne druha strana okresu) ale do Turnova ktery je 12 km daleko(po dalnici cca 10 min) teoreticky nemuzu.
Vše co potřebujeme k běžnému životu nás učili v základní škole!
Nejvetší problém je mezi sedačkou pedálama a volantem!
Svareni to je moje:)
Nejvetší problém je mezi sedačkou pedálama a volantem!
Svareni to je moje:)