Ondras83 - traktor
Re: Ondras83 - traktor
Čendo,
ty máš pochybnosti o Ocovi?
ty máš pochybnosti o Ocovi?
Kdo nic nedělá nic nezkazí pokusy sou cesta k úspěchu
Sem chodím rád a často http://prehrada-les-kralovstvi.cz/
Sem chodím rád a často http://prehrada-les-kralovstvi.cz/
To nejsou pochybnosti - to je jistota - Oco je extrémista....
Je možné že ručička za 2.5 už nevie ísť ale od nuly potial chodí pekne. Keď motor ohrejem tak že by sa púšťal ventilátor tak to klesne na 2,2 bar. Ale naozaj to kludne môže byť 40ročným manometrom.
Oco aký tam máš manometer a mas ho miesto miesto čísla mazania?
Kapilárový sa to tuším volá a čí je tam kde má byť vôbec netuším. Umenie bolo už len zisiť čo je to za mmotor, kvoli filtru oleja. je to staručký motor ktorý prešiel cez ruky neznámemu počtu kutilov , a u mňa je už na dôchodku.
- Ondras83
- Kontaktovat uživatele:
Dneska hotový plynový pedál - dříve je měl táhla z 6tky hlazenky, teď mám lanko (přední brzda z babety 207), tak doufám, že to bude dobrý
Dále hotový držák palivového filtru a musel jsem jinam umístit nádobku na brzdovou kapalinu, dále jsem začal řešit to chlazení a řemen.
Jak to zase půjde, chtěl bych udělal palivovou soustavu a zapojit vodu, to musím vše vyrobit a potom to konečně pořádně ohřát a klidně projet. Jako další půjde na řadu hydraulika - spojka na čerpadlo a potom u kámoše nová elektrika. No a bude to
Dále hotový držák palivového filtru a musel jsem jinam umístit nádobku na brzdovou kapalinu, dále jsem začal řešit to chlazení a řemen.
Jak to zase půjde, chtěl bych udělal palivovou soustavu a zapojit vodu, to musím vše vyrobit a potom to konečně pořádně ohřát a klidně projet. Jako další půjde na řadu hydraulika - spojka na čerpadlo a potom u kámoše nová elektrika. No a bude to
- Ondras83
- Kontaktovat uživatele:
Jo a úplně naposledy bude komín
- Ondras83
- Kontaktovat uživatele:
Jo a musím maknout, velmi nutně to musí každej den vrcet a popojet alespoň pár metrů, nejlépe několik koleček po zahradě
https://youtu.be/7T7KjiuL1SI
to uz mam naštěstí za sebou, ja musim dat do provozu domadel, abych se měl na čem svézt, na kubota uz me skoro nepustej
Ten malý je podarený. Vidno že si mu vyradil z provozu jeho najobľúbenejšiu hračku. Rád by som videl ten vyškerený ksichtík keď sa po dlhšom čase zase odvezeOndras83 píše: ↑ned bře 07, 2021 9:25 pm Jo a musím maknout, velmi nutně to musí každej den vrcet a popojet alespoň pár metrů, nejlépe několik koleček po zahradě
- Ondras83
- Kontaktovat uživatele:
Staršího už to zase tolik nebere, ten má 4kolku a už pomalu ovládá telefon atd, ale mladší jde po volantu a všechno co vrčí jak slepice po flusu, to je ještě větší blázen jak já
- Ondras83
- Kontaktovat uživatele:
Tak protože se chci svést, tak místo toho, abych dělal čerpadlo na hydrauliku, dokud tam není chladič, tak tahám trubky na vodu. Vrchní už mám, teď ještě spodní pumpa - chladič
- Ondras83
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem to dal do kupy a ohřál a nic moc. Musím se podívat na pumpu, zda se mi, že nekoluje voda. Není na rozvodech, tak jsem doufal, že bude ok...to mě sere méně.
Co mě sere víc je, že motoru dochází nafta. Nevím, jestli musí mít nějakou podavacku, ale na plný plyn jde jako v omezovači a když se projedu kolem garáže, ztrácí tah až mi to jednou chcíplo. Měkne balónek, jak držím plný plyn a do toho mackam balónek, jde docela dobře. Ale i když ho nechám dlouho na volnoběh, začne se tak blbě hádat a vždycky s tam blafne do výfuku bíle. Zatím vstřiky tahat nebudu, dodělám nádrž a potahu naftu přes filtr a vše pořádně zasponkovat. Teď jedu pořád z láhve, ale i tak vidím v hadicich, že vzduch není... ohřál jsem ho a nic moc, spíš horší než sem tam start....
Takže místo potěšení z odvedené práce s svezení se, jsem nasranej.
Co mě sere víc je, že motoru dochází nafta. Nevím, jestli musí mít nějakou podavacku, ale na plný plyn jde jako v omezovači a když se projedu kolem garáže, ztrácí tah až mi to jednou chcíplo. Měkne balónek, jak držím plný plyn a do toho mackam balónek, jde docela dobře. Ale i když ho nechám dlouho na volnoběh, začne se tak blbě hádat a vždycky s tam blafne do výfuku bíle. Zatím vstřiky tahat nebudu, dodělám nádrž a potahu naftu přes filtr a vše pořádně zasponkovat. Teď jedu pořád z láhve, ale i tak vidím v hadicich, že vzduch není... ohřál jsem ho a nic moc, spíš horší než sem tam start....
Takže místo potěšení z odvedené práce s svezení se, jsem nasranej.
- Ondras83
- Kontaktovat uživatele:
Ještě jedna věc. Vývody na topení z jímky termostatu mám zaslepeny, nezkoušel to někdo predemnou, jestli to nemusí být propojeno?