Ondras83 - traktor
Re: Ondras83 - traktor
Pekná sklopka kukal som na YT
- Atlan
- Kontaktovat uživatele:
Precoxsi mal ten filter bez oleja? Mas tam poriadny filter? Man alebo bosh? (inym neverim, netesni spatny ventil a spadava olej potom klepu hydrosteli pri starte) Ten saci kos si dobre zatesnil na spoji?
Ludi co nemaju dost rozumu som zablokoval. Ked raz nato niekto nema, tak skoda sa snim bavit.
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
Atlan Atlan,
Ty chces učiť automechanika?
- Atlan
- Kontaktovat uživatele:
Ludi co nemaju dost rozumu som zablokoval. Ked raz nato niekto nema, tak skoda sa snim bavit.
- Ondras83
- Kontaktovat uživatele:
Filtr tam byl nějaký ještě původní. Sací koš jsem po svaření zkoušel podtlakovkou a drží, okrouzek je OK, je možné, že byl ten ventil ve filtru v háji, jestli to má nějakej zpětnélej ventil v čerpadle nevím, tak daleko jsem to nekoumal. Filtr mám japanparts, jinak používám Mann a filtron. Těm tam půjde příště. Jak jsem to startoval na zkoušku, tak to hned valí na 4bar a vačka je krásně namazaná, takže to maže, klesání tlaku budu řešit případně déle. Olej mám 5w40
- Ondras83
- Kontaktovat uživatele:
No než jsem cokoli začal, první byla kontrola rozvodů - nastavení a prvotní stav. Ještě úplně první, jestli s tím jde otočit. Pak žhavení, nafta...sprej, prostě klasika oživení
- Ondras83
- Kontaktovat uživatele:
Pekne sa hráš, isto to bude lepšie jak ta ochcavka
-
- Kontaktovat uživatele:
jinak to mu teda dopravas olejik.. Na takovou starou vranu 15w40 až až aspoň by mazal za tepla.. Ty 4 za studena zas tolik není no, na 6 by to kulička zregulovala v čerpadle.. Tohle už naplno nejde je vidět teda..Ondras83 píše: ↑ned bře 07, 2021 1:06 amNo než jsem cokoli začal, první byla kontrola rozvodů - nastavení a prvotní stav. Ještě úplně první, jestli s tím jde otočit. Pak žhavení, nafta...sprej, prostě klasika oživení
Jasný taky tak.. To jen co se mě dostalo do ruk a jezdil jako draha a byl o zub skocenej, naštěstí jen, jinak asi 2hej a 3ti by už nedal
Mne Renault 1.9 maže za tepla aj za studena rovnako 2.5
- Ondras83
- Kontaktovat uživatele:
Olej plní normu, tak co. Jsou to slitky a mám ho k dispozici, za rok si těch 4-5l nastradam a používám ho všude v dílně