Iseky všeobecně
Moderátor: DYK
Re: Iseky všeobecně
Tak oprava už som videl podarilo sa na zavodnej drahe. No pekne to nadelenie dufam že vodič prežil.
- Ondras83
- Kontaktovat uživatele:
Myslím, že psal, že mu ujel zabrzdeny traktor z kopce a přes něco skočil.
Tak pokud to bylo tak, jak píšeš, tak bych to neviděl na přetížení při práci, ale pecka, jakou při normálním způsobu použití nejsi schopen způsobit.
p.s.: DYKu, nemohl bys, prosím Tě vyměnit v názvu "Y" za "I" ? Co na to kouknu, tak mi to vyloženě rve za oči. A teď češtináři do mě...
p.s.: DYKu, nemohl bys, prosím Tě vyměnit v názvu "Y" za "I" ? Co na to kouknu, tak mi to vyloženě rve za oči. A teď češtináři do mě...
Ahoj,
nebyl jsem 14-dni v garáži a čekalo tam na mě nemilé překvapení v podobě vyteklé oleje z nápravy (řízení). Asi těma mrazama (nemám dodělaná vrata - co je venku, to je vevnitř) z minulého týdne povolilo plastové víčko skříně převodky. Můžu to bez obav vrátit a dolít olej? Bylo to přilepeno asi jen barvou, je to tak OK?
nebyl jsem 14-dni v garáži a čekalo tam na mě nemilé překvapení v podobě vyteklé oleje z nápravy (řízení). Asi těma mrazama (nemám dodělaná vrata - co je venku, to je vevnitř) z minulého týdne povolilo plastové víčko skříně převodky. Můžu to bez obav vrátit a dolít olej? Bylo to přilepeno asi jen barvou, je to tak OK?
-
nechci si hrát na odborníka , ale za můj profesní život, jsem se nesetka s takovou ,,roztažností " oleje za chladu, aby vytlačil zátku , pokud v něm nebyla voda , a já si myslím ,že byla ! Vypustit zbytek a nalít OLEJ .
-
Já sice nejsem žádný odborník , ale myslím podle poslední fotky , že ten olej rozhodně nemá zdravou barvu .[/b]
no podle fotek mi taky přijde, že ten olej byl dost z vodou. Kdyz jsem dělal repas přední nápravy tak tam bylo vody poměrně dost. Přesně jsem to nepochopil odkud to vyteklo ale vypadá to jako víčko na spodku reduktoru.
-
Ještě se vracím k rychlosti našich japonců ,Tak jednou týdně jezdím 3km tam a za hodinu se dřevem 3 km zpět ,Ta maksimálka mně ze začátku překvapila ( po zetoru 25 A), ale po čase, jsem zjistil že problém není v převodech ale v mé hlavě a už jsem v pohodě - užívám si to,
Mitsubishi MT21 - čtyřválec
Ostrovní FVE: mono 2Sx3P 320W (1900W). Regulátor Epever Tracer6415AN. Baterie Pb 48V/300Ah, LiFePo 285 + 200Ah 16 článků. Měnič (čína) sinus 3200W + 6000W/48V
Solární deskové termo panely KPS11 4ks 1800W (7200W)
Ostrovní FVE: mono 2Sx3P 320W (1900W). Regulátor Epever Tracer6415AN. Baterie Pb 48V/300Ah, LiFePo 285 + 200Ah 16 článků. Měnič (čína) sinus 3200W + 6000W/48V
Solární deskové termo panely KPS11 4ks 1800W (7200W)
TO JE PŘESNĚ ONO . Jen je třeba, aby to pak nebylo jako ve vesničce.... Vy jste se zase kochal, pane doktore....
Chlapci a poznáte aj takéto - "musíme to seno spratať, lebo odhential ide búrka" Vtedy je aj 50km/h málo.
-
Odpružení sedadla na iseki TU 170 ,S tím jsem byj velmi nespokojen protože tam žádné odpružení není , jen kus ztvrdlého silentbloku . To jsem nahradil pružinou ,ze zadního tlumiče Babety (je to náhradní díl) .kterou jsem rozřízl, a navařil na velkoplošnou podložku a přišrouboval na původní šroub m8 , -Bezvadný
Zdravím...
tá pružina je rozrezaná na polovicu, či ako? Stačí len tá jedna časť?
Ďakujem, s pozdravom.....
Š.
tá pružina je rozrezaná na polovicu, či ako? Stačí len tá jedna časť?
Ďakujem, s pozdravom.....
Š.
-
tak, nejdříve jsem vyhodil ty gumové špunty, a podle nich jsem uřízl délku té pružiny , má stejný vnitřní průmněr jako gumový , ale uřízl jsem ji asi o 6 mm delší protože při dosednutí a zatížení okamžitě propruží , Z jedné pružiny jsem udělal obě jednotky ,.( a ještě zbylo) Je to neskutečný luksus, proti původnímu stavu
Zdravím....
ďakujem za odpoveď a informáciu v nej uvedenú!!
S pozdravom
Š.
ďakujem za odpoveď a informáciu v nej uvedenú!!
S pozdravom
Š.