WINEA,CABRIO,VEGA II
Re: WINEA,CABRIO,VEGA II
A co máš k tomu tak náročnýho na výkon? Nebo to je jen že to nemusíš tak točit? Nebojíš se, že očešeš hřídel nebo kolečka? Přeci jen ta koncepce je počítaná původně na nějakou Slávii...
Nemáš fotku se zvedlou kapotou, jak se jim to tam povedlo nacpat?
Ve čtvrtek jedu z Brna na Olomouc, nejseš někde po cestě, že bysme hodili řeč? Kdyžtak mi hoď telefon prosím do SZ.
Ve čtvrtek jedu z Brna na Olomouc, nejseš někde po cestě, že bysme hodili řeč? Kdyžtak mi hoď telefon prosím do SZ.
No dobře. No a co ten agregát? Posílený, neposílený, naddimenzovaný tak, že stačí . . . nebo jak? v zkrytu duše doufám, že se nedozvím tu poslední vatiantu. Jinak teda mám autentickou zkušenost, díky právě hmotnosti byť výkonu 46koní zelený stroj zelený s pětadvaceti jinými zelenými a nedělá si s ním na laně co chce jak by se mohlo papírově zdát. Prostě adheze. Píšu o tomto stroji viewtopic.php?f=69&t=4161
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod
- Vinea 30Hp Comfort
Mám štěpkovač a mulčovač, tam je dobre mít nějaké koníky v záloze. Nebojím se že bych něco očesal, kamarád má Lombarďáka s turbem už několik let a funguje to. Jsem na cestě, ale ty asi pojedeš dopoledne ne, to jsem v prácijenicek píše: ↑úte úno 09, 2021 10:29 pm A co máš k tomu tak náročnýho na výkon? Nebo to je jen že to nemusíš tak točit? Nebojíš se, že očešeš hřídel nebo kolečka? Přeci jen ta koncepce je počítaná původně na nějakou Slávii...
ZETOR 5211
-
Hezký, ten vlek není na spz?
-
- Milhauss
- Kontaktovat uživatele:
Zatím ne,usilovně na tom pracujeme To máš schválně takovou barvu,nebo to je příprava na lak?????
-
Příprava pod lak ne e To je barva na přání, šedá RAL 7037 + červený kola. Moje firemní barvy.
-
- Milhauss
- Kontaktovat uživatele:
Paráda,moc pěkný
- Vinea 30Hp Comfort
Jak to uhlídáš pod těmi stromy ?
-
- Tomáš14789
Ahoj a vítej mezi náma
Já mam ještě starší systém šponováků, kdy na tý společný hřídeli jsou navlečený kroužky. Když jsem to koupil, tak byly šponováky značně dojebaný a nešlo s nima točit, porvaný závity, ohnutý...
Měl jsem doma o trochu větší šponováky, tak jsem na ramenech uřezal původní oka a posunul je víc ven. Nyní docela spokojenost. Je tam nějaká 16ka závit, de to povolovat i dotahovat rukou, případně čímkoliv co vrazíš do otevřenýho těla šponováku, stejně jako jsem zvyklej na Z4011.
Až se někdy na*eru, tak uřežu i to vejškový dostavování ramen (asi to s*alo i předchozího majitele, protože to zavařil napevno) a předělám to na malej kolovrátek s kličkou. Tohle se jim v Prostějově nepovedlo, stejně jako zajištění šroubu horní hřídele ramen
Já mam ještě starší systém šponováků, kdy na tý společný hřídeli jsou navlečený kroužky. Když jsem to koupil, tak byly šponováky značně dojebaný a nešlo s nima točit, porvaný závity, ohnutý...
Měl jsem doma o trochu větší šponováky, tak jsem na ramenech uřezal původní oka a posunul je víc ven. Nyní docela spokojenost. Je tam nějaká 16ka závit, de to povolovat i dotahovat rukou, případně čímkoliv co vrazíš do otevřenýho těla šponováku, stejně jako jsem zvyklej na Z4011.
Až se někdy na*eru, tak uřežu i to vejškový dostavování ramen (asi to s*alo i předchozího majitele, protože to zavařil napevno) a předělám to na malej kolovrátek s kličkou. Tohle se jim v Prostějově nepovedlo, stejně jako zajištění šroubu horní hřídele ramen