Radeho ZETOR 6340
Moderátor: Lukashil
Re: Radeho ZETOR 6340
Nemam s tim zadny umysl.
Na traktoru s predni hydraulikou nepocitam, protoze pak je ten traktor dlouhy a nevesel by se mi s karou do stodoly, a zaroven, abych na celni hydrauliku neco vesel, tak bych musel mit podvazani.
Takze kdyby jsi to chtel tak bych ti to nechal.
Na traktoru s predni hydraulikou nepocitam, protoze pak je ten traktor dlouhy a nevesel by se mi s karou do stodoly, a zaroven, abych na celni hydrauliku neco vesel, tak bych musel mit podvazani.
Takze kdyby jsi to chtel tak bych ti to nechal.
napsal jsem soukromou zprávu
Podvázání netřeba, to jsou jen pověry...
Co jsi dal za barvu (druh, RAL)? Také bych to měl nějak pofackovat, předchozí majitel, teda jeho syn, byl malíř pokojů a vzal to syntetikou pěkně štětkou.
Do kapoty jsem se dal, protoze byla strasna. Byla pomackana a orezla, byt to nebylo videt.
V lete az nude teplo, tak bych chtel zadni blatniky, strechu a disky. Pri to bude potreba trochu obrousit nejaka mista na kabine. Leos ale na to asi nebudu mit cas, tak snad striknu alespon disky.
Barva je akrylatovej autolak 3020. Sice barva je draha jak svina, ale na tu plecharinu - kdyz uz tak uz...
V lete az nude teplo, tak bych chtel zadni blatniky, strechu a disky. Pri to bude potreba trochu obrousit nejaka mista na kabine. Leos ale na to asi nebudu mit cas, tak snad striknu alespon disky.
Barva je akrylatovej autolak 3020. Sice barva je draha jak svina, ale na tu plecharinu - kdyz uz tak uz...
Zdá nezdá tak to prostě je... Ono to vydrží dost ale pokud jsi prase tak ten traktor přerazíš i podvázanej...
- Baartheez
Rad 5 píše: ↑ned led 24, 2021 9:39 pm Tak jsem během doby, co napadl sníh, namontoval místo předního zbytku čelní hydrauliky rám na závaží.
Závaží už mám doma také, jen musí dostat trochu barvy.
Zároveň dostala barvu a vyspravení kapota, mřížky. Namontoval jsem i nová světla, neboť u těch předchozích byly vyrezlé paraboly a vůbec to nesvítilo.
Hned to zepředu vypadá skoro jako nový traktor...
Dnes jsem byl kácet v lese tak bych to chtěl jít zítra vytahat. Bude tedy vyjížďka s "polo novým" strojem.
Ahoj, prosim te ty plechove mrizky jsi opravil a nastrikal a nebo jsi je kupoval nove? Popripade kde?
Byly 2 varianty mrizek, jedny ridsi (sito) a druhe plnejsi ( neco jako plech a vrtana dira vedle diry) Ty mas prosim jake?
Porad se mi nedari sehnat tu ridsi sitovou nahoru na kapotu.
***Dodìlej to nebo tì to dodìlá***
Já jsem měl mřížky dobré. Jen jsem je trošku poopravil a nastříkal.
Tu přední u světel mám z toho děrovaného plechu, ostatní mám ty síťkové.
Také mi to přišlo divné, ale myslel jsem, že to tak má být a že do předu dávali ty z děrovaného plechu, aby byly silnější, protože když na to tlačí ta guma od těch světel tak, tak by to mohlo být zprohýbané...
Ale nevím...
Je pravda, že tu vrchní síťkovou do kapoty jsem také nikde e-shopu neviděl.
Tu přední u světel mám z toho děrovaného plechu, ostatní mám ty síťkové.
Také mi to přišlo divné, ale myslel jsem, že to tak má být a že do předu dávali ty z děrovaného plechu, aby byly silnější, protože když na to tlačí ta guma od těch světel tak, tak by to mohlo být zprohýbané...
Ale nevím...
Je pravda, že tu vrchní síťkovou do kapoty jsem také nikde e-shopu neviděl.
To je dost, že se taky věnuješ dětem a ne jenom kůrovci.
Kacet kurovce jsem byl dnes dopoledne....
Odpoledne jsem se venoval detem.
... akorat si myslim, ze je uz samotne sankovat na kopec nedostanu...
Po hodine, kdy jsem rekl koncime, zacali rvat, ze chteji jeste...
Odpoledne jsem se venoval detem.
... akorat si myslim, ze je uz samotne sankovat na kopec nedostanu...
Po hodine, kdy jsem rekl koncime, zacali rvat, ze chteji jeste...