Pitipitipafova Shibaura D195F
Moderátor: DYK
-
Re: Pitipitipafova Shibaura D195F
hřídel je 30mm kulatina, a vozit na tom budu hlavně bedny se dřevem
Je to z materiálů co dům dal, vím že na některých místech by mohl být silnější.
Je to z materiálů co dům dal, vím že na některých místech by mohl být silnější.
- Ondras83
- Kontaktovat uživatele:
Já tyhle vidle mám snad 5 let s navozil jsem toho mraky. Mám tam hřídel 25mm s obyč hlazenka se několikrát hooodne prohnula, 30mm schvaluji, budeš to mít lepší...
Okopíroval jsem tenkrát dabaki vidle
Okopíroval jsem tenkrát dabaki vidle
-
kluci, uzavřeme dohodu, že nebudeme kecat druhému, jak to staví Za 1. každý dá foto hotového produktu(už je pozdě něco měnit) 2. jsme tady banda individualit, které mají vše roky odzkoušené a každý vyrábíme dle svých MOŽNOSTÍ a za 3. osobní zkušenost je nepřenositelná
Takže, pokud dá někdo foto výsledného produktu, není třeba komentu
Takže, pokud dá někdo foto výsledného produktu, není třeba komentu
Kubota parking only :-)
https://www.youtube.com/user/ladikigas
Ale koment potřeba je. Proto je to fórum. Mě se ty vidle líbí. Hlavně v tom že jdou jako by složit a opřít ke straně o zeď, nebo někam kde nepřekážej. Já je mám na pevno, předělávat je taky nehodlám. Zpevněný jsou proti krutu tý zapojovací konzole tak ,že je tam víc pásovin, který držej ten jekl ,aby ho vidle v kraji nekroutili. Bál jsem se toho, ale unese to víc než potřebuju a zvládne japonec. Takže na těch Pitipiti vidlích by šlo přidat tam.
To jen tak k tématu.
Jinak mě se líbí všechno co kdo doma udělá svým přičiněním a pak má ještě odvahu to prezentovat tady ,nebo kdekoliv jinde,páč vždycky se najde někdo kdo by to udělal jinak ,líp,silnější,menší ,větší...............
To jen tak k tématu.
Jinak mě se líbí všechno co kdo doma udělá svým přičiněním a pak má ještě odvahu to prezentovat tady ,nebo kdekoliv jinde,páč vždycky se najde někdo kdo by to udělal jinak ,líp,silnější,menší ,větší...............
Zetor 3011,8011,Yanmar 215d,Valtra N113, 2x sekací traktůrek,Palms10D 5.72 +klembank ,Honda XLV 650 Transalp,Honda XR125L,simson s51enduro,čtyřkolka 250ccm čína, 3x kára domaděl, mulčovač Deleks135cm,štípačky.....
-
Ladiki: Ty komentáře většinou nejsou myšleny špatně. Je to naopak neocenitelné pro následovníky. Když bych chtěl něco vyrábět, je dobré se poučit z drobných nedostatků ostatních a vyrobit to třeba trochu lépe.
Ještě s dovolením jak to je u mejch vidliček. Ty jsou jen z desítky účka a tak ohnout by určitě šli, jen nemám tu potřebu to zkoušet.
Zetor 3011,8011,Yanmar 215d,Valtra N113, 2x sekací traktůrek,Palms10D 5.72 +klembank ,Honda XLV 650 Transalp,Honda XR125L,simson s51enduro,čtyřkolka 250ccm čína, 3x kára domaděl, mulčovač Deleks135cm,štípačky.....
Ahoj Pitipitipaf
Tak takové vidle už vyrábím dobré 3 roky, a stále jsem ve fázi že se mi to v noci honí hlavou.
Materiál bych na to měl. Nemám sice vidle, ale mám nějaký kovaný čtyřhran (asi 50x50) Byl použit na origo závěsného zvedáku palet na kočku.
Tu pásovinu posil, tak jak to má Širon.
Tak takové vidle už vyrábím dobré 3 roky, a stále jsem ve fázi že se mi to v noci honí hlavou.
Materiál bych na to měl. Nemám sice vidle, ale mám nějaký kovaný čtyřhran (asi 50x50) Byl použit na origo závěsného zvedáku palet na kočku.
Tu pásovinu posil, tak jak to má Širon.
Mitsubishi MT21 - čtyřválec
Ostrovní FVE: mono 2Sx3P 320W (1900W). Regulátor Epever Tracer6415AN. Baterie Pb 48V/300Ah, LiFePo 285 + 200Ah 16 článků. Měnič (čína) sinus 3200W + 6000W/48V
Solární deskové termo panely KPS11 4ks 1800W (7200W)
Ostrovní FVE: mono 2Sx3P 320W (1900W). Regulátor Epever Tracer6415AN. Baterie Pb 48V/300Ah, LiFePo 285 + 200Ah 16 článků. Měnič (čína) sinus 3200W + 6000W/48V
Solární deskové termo panely KPS11 4ks 1800W (7200W)
-
Komentáře k výrobkům jsou určitě vítané. Berte ale prosím v potaz moje podmínky.
Dílnu zatím nemám a tak to tady svářím ve sračkách a mrznou mě nohy..o to mám ale větší radost když to funguje.
Jak se říká: co bylo dřív? slepice nebo vejce? základy pro dílnu nebo radlice a sklopná vlečka?
ten plocháč na vidlích určitě vyztužím
P.S. první bylo vejce
Dílnu zatím nemám a tak to tady svářím ve sračkách a mrznou mě nohy..o to mám ale větší radost když to funguje.
Jak se říká: co bylo dřív? slepice nebo vejce? základy pro dílnu nebo radlice a sklopná vlečka?
ten plocháč na vidlích určitě vyztužím
P.S. první bylo vejce
Jo to je taky vercajk k nezaplacení, kupoval jsem jí s traktorem a navozila toho dost.
- Ondras83
- Kontaktovat uživatele:
ja mam radsi vlek (naves)
Transportní box je věc k nezaplacení a vlekem se nedá nahradit. Vím to z vlastní zkušenosti. Teď mám hydraulicky sklopný a je to nejpoužívanější nářadí za malotraktorem. Japoncům zdar!
Kuba
Kuba
4 pitipitipaf...zkoušel jsi už kolik v ramenou zvedne....a ještě dotázek, jestli se začne napřed zvedat předek nebo začne hučet pojišťovák na hydraulice...
Kubota parking only :-)
- Ondras83
- Kontaktovat uživatele:
co mas za traktor a kolik v tom asi uvezes? ...vyhoda je urcite to, ze to za sebou netahnes, takze ses obratnejsi
ono je to totiz tim, ze mam vepredu permanentne cely leto celak a tak pouzivam lzici, proto zadni box u me nema opodstatneni