CO JSTE DNESKA DĚLALI III
Re: CO JSTE DNESKA DĚLALI III
Tak jsou stanoveny podmínky,protože stavební úřad díky malé vzdálenosti mezi jednotlivými objekty toto nepovolil.Buřta si samozřejmě opéct můžeme ale ohniště máme v bezpečné vzdálenosti.
Prosím kde jsi kupoval ty věci na upravení filtrace oleje ? Měl bych zájem na 25 ty origo filtry je opruz. Děkuji
Objednával v AGROAD
Ježíšmarjá.Já i Dyk s jejich službami a zbožím nejsme spokojeni.
Uvidím nevím co jste kupovali až namontuju dám vědět jestli vše funguje.
Dnes návštěva "Kubík Zetor". Vylézám z auta, vypustím psa, u dveří stojí sympatická zaměstnankyně. Uviděla psa a povídá: "Už jste tady dlouho nebyli..." Podle psa mě znají snad všady...
Potřeboval jsem víčko chladiče. Ve skladě dva typy - origo + replika (lacinší). Naštěstí staré bylo v kapse, tak jsem porovnal. Vyhrálo to originální. Chtěl jsem ještě ke kompresoru (domácímu) "regulátor tlaku", ale 1.800,- je na mě moc.
Potřeboval jsem víčko chladiče. Ve skladě dva typy - origo + replika (lacinší). Naštěstí staré bylo v kapse, tak jsem porovnal. Vyhrálo to originální. Chtěl jsem ještě ke kompresoru (domácímu) "regulátor tlaku", ale 1.800,- je na mě moc.
"Pokud nám vládnou špatní lidé, nemůžeme čekat lepší časy..."
...den mi krásně uběhl , a to díky telefonátům s milými přáteli !
Já se šel po obědě cournout do lesa teda co z něj zbylo nádhera když je to zasněžený
Kdo nic nedělá nic nezkazí pokusy sou cesta k úspěchu
Sem chodím rád a často http://prehrada-les-kralovstvi.cz/
Sem chodím rád a často http://prehrada-les-kralovstvi.cz/
Ja se tam, v lese, byl projet na 4kulce, krasny, mas pravdu... Zitra to asi vezmu jinam, akorat musim dokoupil vyhrivany hefty a palec. Obleceni je ok, to neprofoukne.
Kazdy vi co delam, jen se to nesmi psat v podpisu. V kolonce povolani je to snad v poradku, pokud ne, tak kolonku z duvodu zbytecnosti odstranit.
O cenach prodavanych veci nediskutuji.
roztrhnisikusnuhakem zavinac gmail.com
O cenach prodavanych veci nediskutuji.
roztrhnisikusnuhakem zavinac gmail.com
Tak jsem tenhle týden odvezl dvě tuny do šrotu. Je docela cena - 4 Kč, tak to odvážím.
Teď jsem se zabýval mezikusem k hydro čerpadlu. Dával jsem jiný. Jsem zvědavej jak to nový italský bude fungovat dlouho. Potřeboval jsem slabší, aby se nehřál olej. Jen vyřešit ten mezikus na drážkování. Včera jsem dělal mezipřírubu. Původní mělo jiný drážkování. Vyřezáno na drátu, trochu jsem to přikalil, popustil, osoustružil na trnu. Původní drážkování vybral na soustruhu. Přesah 4 stovky, zalepeno zalisováno (pro jistotu jsem to lehce bodnul . Zejtra bude start. Ještě tu s čelovkou dopojuju hadice a teď jsem sfouknul redukci na sací stranu.
Teď jsem se zabýval mezikusem k hydro čerpadlu. Dával jsem jiný. Jsem zvědavej jak to nový italský bude fungovat dlouho. Potřeboval jsem slabší, aby se nehřál olej. Jen vyřešit ten mezikus na drážkování. Včera jsem dělal mezipřírubu. Původní mělo jiný drážkování. Vyřezáno na drátu, trochu jsem to přikalil, popustil, osoustružil na trnu. Původní drážkování vybral na soustruhu. Přesah 4 stovky, zalepeno zalisováno (pro jistotu jsem to lehce bodnul . Zejtra bude start. Ještě tu s čelovkou dopojuju hadice a teď jsem sfouknul redukci na sací stranu.
Víťo, dobře ty !
Víťo nemáš vůbec zač. Hlavně že to dopadlo ale bylo to fous. Viděl bych se v kdyby to o ten kousek nevyšlo, fakt jsem taky rád. Akorát nevím jak dlouho budeš šetřit Elišce na ten JCB aby jsi
ji ho mohl koupit. Chlapi hned chtěla za volant a zvednout lžíci atd.to bude muset nějakej nápadník umět zase vařit a prát. V dílně si Eliška poradí asi líp. zajíc
ji ho mohl koupit. Chlapi hned chtěla za volant a zvednout lžíci atd.to bude muset nějakej nápadník umět zase vařit a prát. V dílně si Eliška poradí asi líp. zajíc