Môj Crystal 80
Moderátor: Lukashil
Môj Crystal 80
Tak som sa rozhodol, založiť si tu svoje okienko, kde vám pridám pár fotiek môjho traktora a rôzneho príslušenstva, čo si pomaly vyrábam, opravujem a upravujem k svojmu obrazu.
Tu je môj stroj, ešte u bývalého majiteľa. Kupoval som ho zhruba 3 roky dozadu. A po testovacej jazde išiel domov
Dostal blatníky kvôli STK a lopatu a musel pracovať
Tu je môj stroj, ešte u bývalého majiteľa. Kupoval som ho zhruba 3 roky dozadu. A po testovacej jazde išiel domov
Dostal blatníky kvôli STK a lopatu a musel pracovať
Re: Môj Crystal 80
Pěknej traktík, 8011 je dobrej traktor
Ať slouží
Ať slouží
Aké čerpadlo máš na vývozke? Ako rýchlo ti to chodí? Vedel by si dať video? Prevrtaval si šrobenia na piestoch?
Zetor 4011
Ďakujem dedo na takom jazdil a ja so vždy len pozeral s otvorenými ústami, tak som si ho musel kúpiť, aj keď ma veľa ľudí odhováralo od kúpy. Že to bude mať veľkú spotrebu, že je to veľká opacha a podobne. A teraz by si ho chceli koľkí požičať, lebo má strechu, otočí sa na mieste, má silu ako malý tank a je to pohodlné odvezenie
Čerpadlo mám na vývozke U32 tandem , 2 rozvádzače, aby mi išli 2 pohyby pekne naraz, na prevodovke zrýchlenej 1:2 a točím to na 1000ot. na vývode. Nerobil som s valcami nič, iba som povyberal tie guličky zo šróbení. Ide to pomaly, to je pravda, sú to hrubé valce, oproti moderným rukám. Ale stále je to lepšie ako ručne. Robím si to pre seba, tak mi to stačí.
Zohnal som korbu z avie a urobil som si aj vyklápačku, ktorú viem nasadiť na diery pre klanice. A pri tom som ešte upravil geometriu ruky, aby som sa dostal viac k čelu a ďalej dočiahol.
Čerpadlo mám na vývozke U32 tandem , 2 rozvádzače, aby mi išli 2 pohyby pekne naraz, na prevodovke zrýchlenej 1:2 a točím to na 1000ot. na vývode. Nerobil som s valcami nič, iba som povyberal tie guličky zo šróbení. Ide to pomaly, to je pravda, sú to hrubé valce, oproti moderným rukám. Ale stále je to lepšie ako ručne. Robím si to pre seba, tak mi to stačí.
Zohnal som korbu z avie a urobil som si aj vyklápačku, ktorú viem nasadiť na diery pre klanice. A pri tom som ešte upravil geometriu ruky, aby som sa dostal viac k čelu a ďalej dočiahol.
- zetorak jirka
Pěknej a praktyckej vozejk pro mě dobrá inspirace té úpravy, mám ji doma taky, zatím teda v záloze, 2,5 tunku z liazky.
Máš pěknou výzbroj. To je tvoje ta magnetka? Jinak pěkná vyvážečka.
Ďakujem no magnetka nie je moja, kúpil ju kamarát do firmy a už je asi rok u mňa v dielni a robím s ňou ja