CO JSTE DNESKA DĚLALI III
Re: CO JSTE DNESKA DĚLALI III
Tak to já zase jenom bílou.Jenže moje babizny chtějí oranžovou,fialovou a béžovou.To vše si mohou udělat,ale beze mě.Naštěstí jsou šikovné,tak se jim do toho neseru.Ale už v životě se nebudu nikdy podílet na malování.
To ti závidim ja to vždy ods... a musím malovat Kdysi mě to bavilo nyní odkládám co se jen dá neb čím častěji sem nucen malovat tím padem i škrábat stěny to vyloženě nesnáším
Kdo nic nedělá nic nezkazí pokusy sou cesta k úspěchu
Sem chodím rád a často http://prehrada-les-kralovstvi.cz/
Sem chodím rád a často http://prehrada-les-kralovstvi.cz/
Malování nenávidím a proto to nechávám na tu paní, co u ní bydlím...
"Pokud nám vládnou špatní lidé, nemůžeme čekat lepší časy..."
Nedávno nás překvapila dcera.Než jsme se vrátili z práce,měla vymalovanou velikou předsíň,koupelnu a záchod.S úklidem poté pomohla manželka,já na to nemám nervy.
u nás naposledy maloval sestry ted už bývalý přítel, chvástal se jak není problém barvy jsem mu koupil podle kyblíku na dvakrát tolik metrů nakonec mu sotva vyšla a sral se tu s kuchyní celý den
malej traktorista v malým traktoru
já celej barák na bílo a hotovo, experimenty s barvama už mám za sebou, problém mojí kuchyně není jen zelená barva, ale od opravy do loňska (15 let) se vařilo bez digestoře a ta mastnota je všude znát, dnes už mám hotovo, zítra vše nastěhovat zpátky a čeká mě dodělat kuchyňská linka a taky zítra dovezou novou troubu. Jenže jak to bývá, dnes přítelkyně přišla s tím že jako i koupelnu, obývák a pak i ložnici....Ale vstupní halu teda asi ne, tam je toho na vystěhování a taky celá zelená....
Na světě mám nejraději tu rozmanitost, každej den mě nasere někdo jinej.
Pomalu se ze mě stává muž v domácnosti. Dopoledne jsem vařil, odpoledne jsem smontoval konferenční stolek, který konečně dorazil, objednal jsem stojánek na stromeček a večer jsem zadělal na chleba, který budu ráno péct. Zítra bych chtěl vyrazit po nákupech. Stavím se v hračkárně pro chlapy, potřebuju koupit ložisko, musím vybrat a přivézt stromeček... To všechno bude pokud se mi podaří natočit auto. Měsíc stálo bez hnutí a když jsem ho chtěl dnes natočit, ani ťuk. Baterka byla úplně vydudaná, tak jsem jí píchnul na nabíječku a ráno se uvidí. Jsem to lempl, protože na baterku jsem nesáhl za celou tu dobu, co mám auto.
Když máte v ruce kladivo, všechno ostatní vypadá jako hřebík.
Jardo co mám tohodle Peugeota, tak jsem si odvyknul jakékoli kontroly, sledování množství a tak. Na všechno to má kontrolky, nebo to napíše co to chce. Není to jako škodovka, že jsem před každou jízdou musel koukat pod kapotu co a jak. Párkrát mi něco napsalo a buďto že tam je málo chladící kapaliny, nebo že mám ještě 1000 km do výměny oleje. I ten olej tam mechanik nastaví a ono si to hlídá. Když otočím klíčkem napíše to čísílka kdy to bude chtít vyměnit. Jo a tu chladící kapalinu to chtělo, otevřel jsem víčko a cvrknul tam asi velkýho panáka kapaliny a od té doby o ní nevím. Olej mi to vůbec nežere, jede od výměny do výměny uplně v pohodě. Baterku jsem asi před 3 rokama koupil novou. Je to ta bezudržbová tak stejně s ní nelze nic kutit. Když má málo nafty tak se rosvítí ta kontrolka. No a napíše, kolik ještě ujedu než to chcípne. Ale jako Ty jezdím jednou za delší dobu teď. Pořát krtkuju doma. Dneska jsem tedy na chvilku byl ve městě babičce pro to kolečkový křeslo vyzvednout. A jinak stojí v garáži.
Stromečky manželka dostala už dva. Máme na výběr. Ona dostává každej rok z firmy. No oba dva jsou krásný. Tak to bude těžký to rozhodnout. Ten druhej dostanou rodiče, nebo děťi. Komu se bude líbit. To bude zase nasazování! Většinou ty spodky jsou jak kolo od vozu.
Stromečky manželka dostala už dva. Máme na výběr. Ona dostává každej rok z firmy. No oba dva jsou krásný. Tak to bude těžký to rozhodnout. Ten druhej dostanou rodiče, nebo děťi. Komu se bude líbit. To bude zase nasazování! Většinou ty spodky jsou jak kolo od vozu.
Jardo,
Ako to dopadlo?
Tá baterka, supol si to cez rekond?
Ako to dopadlo?
Tá baterka, supol si to cez rekond?
Včera jsem jí nabíjel a dneska jsem pro sichr dal i recond. Baterka ukazovala bez zátěže 14,2V a v zátěži jsem jí neměřil, protože byla ještě tma a mě nic a nikdo nehoní. To auto si prostě bere šťávu i když stojí a stálo měsíc, takže jsem to tak nějak čekal, akorát jsem byl línej odpojit nabíječku od traktůrku a píchnout jí na auto.
a to je důvod k pořízení druhý nabíječky
malej traktorista v malým traktoru
Vůbec ne. Teď jsem měřil kapacitu a jsem na 80%. Recond běží teprve 4 hodiny.
Měřil jsi kapacitu? A čím? 14.2 na baterce je nesmysl, je to jalovina hned po odstavení nabíješky a během chvíle to klasne. Když na 12.5 a drží, je to dobrý. 14.2V je tak hodnota nabíjení vozu.
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod
dostal sem nabídku která se neodmítá, tak sem to jel prověřit. Praha - Bratislava 1:15min. dálnice volný jen kolony kamionů PPL. Geis, a pod (lidi neblbněte s těma balíkama). Na hranicích nikdo. Potom Bratislava - Vídeň. Austria pohraničníci nechávali volně projíždět kolonu ale mě si vytáhli nevím proč po 5minutovém zkoumání pozvánky od zákazníka mě nechali jet. Jen mlel cosi o "corona test " dělal sem že nerozumím.
Pozdravuji lenochy traktoristy, dávám si kávu někde za Vídní ( vídeňskou).
jo ta hodina 15min Praha - Brno to bylo ve 3°°h ráno.
Pozdravuji lenochy traktoristy, dávám si kávu někde za Vídní ( vídeňskou).
jo ta hodina 15min Praha - Brno to bylo ve 3°°h ráno.
Něco nejde? Je třeba tvrdit: "mě to nejde"
Vždy se najde někdo kdo to dokáže.
Vždy se najde někdo kdo to dokáže.