CO JSTE DNESKA DĚLALI III
Re: CO JSTE DNESKA DĚLALI III
Tak jsem začal vymýšlet další vyfikundaci na soustruh. Taková vyvrtávajda na delší a větší dírečky. Už to mám v hlavě dlouho, je to takovej odloženej případ.. Mám i redukci na ISO 40, tak tam budu upínat vyvrtavaci tyče. Všechno půjde frézovat a brousit. Ty upínače jsou z revolveru SPT 16. Omluva za tmavé fotky. Ta nástrojovka tam nepůjde..
https://www.rajce.net/f1471524466
https://www.rajce.net/f1471524466
ČT1 teď dělali stromeček pro techniky. Větší kravinu v tv už neukázali
60. léta strojově dobrý
viewtopic.php?f=23&t=32858&start=1000
1 stroj
viewtopic.php?f=20&t=29038&start=1000
H6 k6 to je pro hlupáky!
S vůlí,na naklepnutí,s přesahem
1 stroj
H6 k6 to je pro hlupáky!
Já včera rozebral 2 půlky prasete naložil maso na uzení vyškvařil sádlo a teď vařím kolena +nějaké maso na tlačenky doufám že se dílo podaří--ještě mám jeden půl hlavy tak bude možná trochu prejtu.
Ty umíš dělat chutě! Mám poslintanou klávesnici...
"Pokud nám vládnou špatní lidé, nemůžeme čekat lepší časy..."
Ahoj, kenybz máš pravdu, nevím kde jsem vzal název piva, jsem abstinent, ty lisy jsem kdysi v podstatě dostal, protože všechny měli přetrženou jednu vodící tyč, ten velkej měl D 55mm a utrženej závit, dal jsem je dohromady, ale nesehnal jsem na ně práci, tak po několika letech kdy jen zabírali místo šli na náhradní díly .
odvodnil bych to nad chatou i pod aby ti pak neuplavala někdy pomůže i úprava terénu rygol a odvéz to bokem
Pouze nad chatou,pod už drenáž je.
Ty si prostě v takovém počasí libuješ a ne že ti vadí. Loni mamuti letos chata.
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod
už od včera maluji kuchyni, co mě to kdysi kruci napadlo namalovat ji na zeleno, ne a ne to překrýt a to mám odzkoušenou barvu která fakt kryje, zlatý rovný zdi, u mě samá klenba a výklenky
Na světě mám nejraději tu rozmanitost, každej den mě nasere někdo jinej.
Proto jedu jen na bílo a módní trendy jsou mi ukradené.
Naposledy upravil(a) Britt dne pon pro 07, 2020 3:37 am, celkem upraveno 1 x.
Když máte v ruce kladivo, všechno ostatní vypadá jako hřebík.
Bílá a vápno , ale to doma nevysvětlím. Vzal jsem vařící vodu a štětkou natřel taky zelenou a celou ji oloupal dolů, dvě hodiny práce a bordelu. Pak zas ten bájný Primalex...
60. léta strojově dobrý
1 stroj
H6 k6 to je pro hlupáky!
1 stroj
H6 k6 to je pro hlupáky!
Používám míchané barvy. Není vůbec žádný problém pak přetřít cokoli. Kdysi si manželka vyvzpoměla červenou, nebo fialovou, modrou. Když jsem měl vystěhováno a šel to přemalovat po letech, nadával jsem jako špaček. První nátěr a po zaschnutí to bylo paráda. Druhý nátěr a ani památky po původní tvrdě výrazné barvě. A to jsem na to fiknul třeba meruňkovou, nebo žlutou.
Kdysi dávno jsem přestavoval celej barák. Zůstaly jen obvodový zdi a střecha. A jedna jediná příčka mezi koupelnou a šatnou. Už jsem v ní měl zapřenej štorcák že půjde dolů. Přišla tenkrát manželka s babičkou a pantatíkem a kvičeli a kvičeli, že je to nová příčka, suchá rovná abych ji neboural. Starej osel jsem poslechl a nezboural ji. Samozřejmě když bylo hotovo a já vše dvakrát vzal vápnem tu příčku jsem nechal tak. Jen ji spačechoval. Pak jsem šel malovat. Bíle tenkrát se tak dělalo všechno. Jen jsem na tu původní stěnu chmátnul už to šlo dolů. Jako když rozpustí papír! Pod tím vínová tvrdá barva. Vše jsem oloupal a omyl na tu vínovou. Tenkrát nic nebejvalo jen prymalex. No ne a ne to zabarvit. Byla to nějaká barva jako řemen. Kdo ví co do toho tenkrát daly. Furt to bylo flekatý jak mapy. Kolik malování ne a ne se toho zbavit. Pak ještě manželka že měli jsme tu stěnu zbourat a posunout ji víc do koupelny. Koupili jsme almary a ta jedna se tam asi o 15 cm nevešla! Jo teď už to bourat nebudu. Tenkrát jsem chtěl a to bylo řečí a kvičení! Tuším až asi před 8 rokama jsem tu stěnu namaloval tou míchanou barvou a je pokoj. Teprve se to pořádně zatáhlo. Pak jsem maloval ještě jednou a už po té původní barvě ani památky.
Bílou už nemaluju hafo roků. Je brzo zlemtaná a je smutná. Teď jedu žlutou, tu meruňkovou, nebo slabě oranžovou. Je to pak takové veselejší a světlejší. Manželka má občas zase ulet a chce nějakou co já nerad. Tmavou. Tak je kompromis. Ale tmavé, syté barvy nerad!
Kdysi dávno jsem přestavoval celej barák. Zůstaly jen obvodový zdi a střecha. A jedna jediná příčka mezi koupelnou a šatnou. Už jsem v ní měl zapřenej štorcák že půjde dolů. Přišla tenkrát manželka s babičkou a pantatíkem a kvičeli a kvičeli, že je to nová příčka, suchá rovná abych ji neboural. Starej osel jsem poslechl a nezboural ji. Samozřejmě když bylo hotovo a já vše dvakrát vzal vápnem tu příčku jsem nechal tak. Jen ji spačechoval. Pak jsem šel malovat. Bíle tenkrát se tak dělalo všechno. Jen jsem na tu původní stěnu chmátnul už to šlo dolů. Jako když rozpustí papír! Pod tím vínová tvrdá barva. Vše jsem oloupal a omyl na tu vínovou. Tenkrát nic nebejvalo jen prymalex. No ne a ne to zabarvit. Byla to nějaká barva jako řemen. Kdo ví co do toho tenkrát daly. Furt to bylo flekatý jak mapy. Kolik malování ne a ne se toho zbavit. Pak ještě manželka že měli jsme tu stěnu zbourat a posunout ji víc do koupelny. Koupili jsme almary a ta jedna se tam asi o 15 cm nevešla! Jo teď už to bourat nebudu. Tenkrát jsem chtěl a to bylo řečí a kvičení! Tuším až asi před 8 rokama jsem tu stěnu namaloval tou míchanou barvou a je pokoj. Teprve se to pořádně zatáhlo. Pak jsem maloval ještě jednou a už po té původní barvě ani památky.
Bílou už nemaluju hafo roků. Je brzo zlemtaná a je smutná. Teď jedu žlutou, tu meruňkovou, nebo slabě oranžovou. Je to pak takové veselejší a světlejší. Manželka má občas zase ulet a chce nějakou co já nerad. Tmavou. Tak je kompromis. Ale tmavé, syté barvy nerad!