CO JSTE DNESKA DĚLALI III

"U zastřeleného kozla"

Moderátoři: rezis, Leo

Zpráva
Autor
drtikol

Re: CO JSTE DNESKA DĚLALI III

#11866 Nový příspěvek od drtikol »

Ahoj.
Kenybz, měl jsem kdysi tři lisy Argus, dva velikostí tvého s motorama 7.5kw a jeden daleko větší s 11kw motorem, ale data si už nepamatuju .

Oto, pro CHarváta jsem několik let vyráběl na automatu ročně 80-100 000ks nátrubků, NT4 a NT6, jen pro porovnání na A20 58vteřin a na S28 jsem dělal stejný ale mozazný 4ks tři hodiny, samozřejmě nejdýl trvalo vyvrtat L 35mm D 2.5 vrtákem .

Fizz

#11867 Nový příspěvek od Fizz »

stanik84 píše:
Jinak teď jsem se byl zeptat na jednu opuštěnou dílnu....
Ať se zadari, to je pak úplně jiná práce. Nakup /nájem?
"... to že máš internet neznamená, že sr@čky co máš v hlavě a považuješ je za myšlenky musíš ventilovat veřejně..."
Other-Side II. '23

stanik84

#11868 Nový příspěvek od stanik84 »

Nájem nikdy... Známej má velkou kovovýrobu a byl ve dvou nájmech. Vždycky, když se rozjel, tak mu zvedli nájem. Potřetí koupil svoje, může si tam dělat co chce a má klid ...

Čárls

#11869 Nový příspěvek od Čárls »

Nájem a vydělávat skoro vždy si nájemce začne vymýšlet jak víc vydělat Kámoš z vesnice to měl taky tak nakonec staví vlastní dílnu na pozemku co se mu podařilo koupit Ale trvalo to než dostal povolení U nás získat stavební povolení na stavbu je na mašli :vztek: :vztek:
Kdo nic nedělá nic nezkazí pokusy sou cesta k úspěchu
Sem chodím rád a často http://prehrada-les-kralovstvi.cz/

Fizz

#11870 Nový příspěvek od Fizz »

Vše má svoje, proto se ptam.
"... to že máš internet neznamená, že sr@čky co máš v hlavě a považuješ je za myšlenky musíš ventilovat veřejně..."
Other-Side II. '23

kenybz

#11871 Nový příspěvek od kenybz »

Drtikoll argus je pivo nejspíš myslels Arburg...mám zatím dva jeden má uzavíračku 35 tun a druhý 160 tun

ota

#11872 Nový příspěvek od ota »

Tak já měl jako vždy plodný den! Ráno jsem si zatopil v dílně. Posnídal s hafanem a šel kuťit ven. Na dvoře máme tu ,,novou" 500 nakladač a pasujeme tam to vejce s čerpadlem. Syn tuhle svařil držák domečku a napasoval tam domeček s tou převodovkou a čerpadlem. Dodělával jsem k tomu sací a výtlačné potrubí. Vše se pokráťilo a já to posvářel cočkem a zabrousil. Napasovali jsme to tam a teď ještě koupit hadice na míru. A nějaké na výměnu. Jsou už zpuchřelé a ty k patkám asi tečou. Zatím máme vypuštěnej olej, čistili jsme nádrž. Dáme novej olej a bude zkouška. Celé dopoledne i po obědě to tady fučelo. Já šel před obědem na zahradu naplnit soudky kůrama co tam mám na hromadě na topení. Navozil jsem to na kolečku k dílně. Šel jsem se podívat co dělají včelky. A koukám vítr mi vzal lino ze dřeva. Tak jsem to tam mordoval spátky. Lezu už dolů a blbec jsem si šlápnul na válečky co jsou vedle dřeva. Ty se zvedly a já se v nich zválel jak starej strejc! Všude želaza a já v tom ležel jak širokej tak dlouhej. Zaťím jen sedřená haxna a pár modřin bude. A to jsem se v těch válečkách zválel už i v létě. Stoupnul jsem na ně a oni se rozjely a já sebou plác už tenkrát. A nepoučil jsem se. Kolem 15:15 jsem šel s hafanem na procházku. Šli jsme do lesa. No vedle našeho to zryly prasata. To jsem ještě neviděl jaká je tam prasečina! Když jsme šli venku bylo skro bezvětří. A teď vylezu ven po kafi a fouká zase vítr jako prase. Jdu do dílny, musím tady jednomu pánovi udělat takové rolny na vrata. Slíbil jsem mu je a v pondělí mu přijdou ty vrata opravovat a dávat nový pohon. Tak aby to měl připravený.
No plodnej den. Tak do 20 hodin to myslím vyjde! 8)

Killer Koly

#11873 Nový příspěvek od Killer Koly »

hobr píše:Na vojně se říkalo klasicky - skrína. Ten druhý tvar neznám...
Napadl sníh (3cm), tak bylo odhrnování. Chystám Vari s radlicí, až bude hůř. Potřeboval bych gumu do břitu, nevíte o něčem? Je tam klasický plocháč, prý na nerovnostech zadrhává...
ja tam nasrouboval behoun ze stare pneumatiky a nema to chybu. jestli bude cas, tak to nafotim
Ferda Mravenec, práce všeho druhu

Britt

#11874 Nový příspěvek od Britt »

Já dneska nedělal nic důležitého. V poledne jsem se přežral, tak jsem chvíli trávil, pak jsem skouknul film pro pamětníky a teď se vyhýbám kuchyni, protože tam řádí doktořice a takhle bude trojčit zas až do půlnoci. Dnes je na pořadu Linecké.

Obrázek
Když máte v ruce kladivo, všechno ostatní vypadá jako hřebík.

hobr

#11875 Nový příspěvek od hobr »

To tu doktořici neumíš vyfotit? Fotka bez hlavy a ustřižené nohy - to bych nedal na veřejnost ani já... :D
K K - sqělý nápad - zkusím to. 8)
Naposledy upravil(a) hobr dne sob pro 05, 2020 8:05 pm, celkem upraveno 1 x.
"Pokud nám vládnou špatní lidé, nemůžeme čekat lepší časy..."

Britt

#11876 Nový příspěvek od Britt »

Já fotil, to, co dělá. :-/

hobr

#11877 Nový příspěvek od hobr »

Zase jsem toho tolik neřekl, omlouvám se, ale fotka s celou hospodyní by byla lepší... :ano:
"Pokud nám vládnou špatní lidé, nemůžeme čekat lepší časy..."

Britt

#11878 Nový příspěvek od Britt »

Až budu chtít fotit doktořici, tak udělám celý záběr, ale nerad se chlubím tím, co jsem nedělal já. Já jsem jenom údržbář. :smich: :smich:

Sadra17

#11879 Nový příspěvek od Sadra17 »

i kvalitní údržba je potřeba :smich: :smich:
malej traktorista v malým traktoru

duchodce

#11880 Nový příspěvek od duchodce »

No právě my chtěli vidět to nejhezčí na čem děláš údržbu ? I když chlubit se bohatstvím je nebezpečné , máš pravdu .... :tone:
Občané kteří neumí nakopat do ...... své zlorumpované mocné , nejsou schopní samostatné existence....

Odpovědět

Zpět na „Putyka“