Vozík za auto
Re: Vozík za auto
Huráááá!! Svezeš mě?
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod
Co bych pro Tebe za úplatu neudělal.Podmínkou je mráz a 60 km cesty.Chceš dát na korbu lavičku,nebo lehátko?
Tys byl bycky kámoš!! Mě by stačilo jen kousek a chvilku. Třeba po Kuřímě po Jungmance - třeba!!
Tak jo.
Ale je tam u školy retardér, tak s citem!! Kolem služebny pak můžeš přidat.
Tak to je skoro to samé jak ten můj jen já mám vezeko. Kolik má užitečnou hmotnost a rozměry korby?
Na kolik vyšel?
Myslím že budeš spokojený.
Na kolik vyšel?
Myslím že budeš spokojený.
Můj 7045 horal (pokladnička)viewtopic.php?f=36&t=118233
Celková:1200kg,užitková:880kg.1500x3000mm.Necelých 40 000,-Kč.Spokojený už jsem a to jsem ho ještě nepověsil za auto.
Ale už je spinavej. Chudák.
3m délka korby to už je slušné. Já to vezeko mám 1500x2500
Hmotnosti mám o 100kg víc,1300 celková a 1000kg užitná.Cena byla před 2ma lety 37000kc.
Hmotnosti mám o 100kg víc,1300 celková a 1000kg užitná.Cena byla před 2ma lety 37000kc.
Dobrá připomínka.Jak se asi dostal z Velmezu ke švagrovi?Létající zatím nevyrábějí.DYK píše:Ale už je spinavej. Chudák.
Vezeko stejných rozměrů mám nyní půjčené od švagra,kvůli demontáži bočnic.Vozím širší náklady.
Díky,Toníku.
Kluci potřeboval bych trochu Vaší pomoci.Protože budu na vozíku přepravovat za snížené viditelnosti delší díly,tak potřebuji zadní homologované přídavné červené osvětlení.Nejraději na magnet(není podmínkou)a na připevnění vruty.Napájení ale chci mít samostatně,například tužkovými bateriemi.V žádném případě ne kabel propojený s elektroinstalací.Nevíte o něčem?Třeba i odkaz na nějakého dodavatele.Nemůžu nic najít.
Kluci potřeboval bych trochu Vaší pomoci.Protože budu na vozíku přepravovat za snížené viditelnosti delší díly,tak potřebuji zadní homologované přídavné červené osvětlení.Nejraději na magnet(není podmínkou)a na připevnění vruty.Napájení ale chci mít samostatně,například tužkovými bateriemi.V žádném případě ne kabel propojený s elektroinstalací.Nevíte o něčem?Třeba i odkaz na nějakého dodavatele.Nemůžu nic najít.
To podle mne budeš shánět dost blbě. To je dost specifická věc a když se něco takového používá u nákladní dopravy tak je to všechno na zásuvku. Díval jsem se i do katalogu co nám tu kdysi nechal borec co nám vozí díly a tam taky nic.
Jedině co mne tak napadlo je totok
https://m.alza.cz/auto/compass-svetlo-v ... 427191.htm
A nebo pak oslovit nějaké dodavatele dílů na náklaďáky a přívěsy,jestli oni něco nemají.
Jedině co mne tak napadlo je totok
https://m.alza.cz/auto/compass-svetlo-v ... 427191.htm
A nebo pak oslovit nějaké dodavatele dílů na náklaďáky a přívěsy,jestli oni něco nemají.