Zetor 4011 od LPS11
Moderátor: Lukashil
Zetor 4011 od LPS11
Zdař hospodáři, musím se Vám pochlubit. V týdnu jsme si se synátorem přivezli domů našeho nového mazlíčka. Cesta po vlastní ose 50 kilometrů cca 2,5 hod. čisté jízdy. Cestu přežil v pohodě a s prstem v nose. Jen jsme byli trosšku hlušší. Zetor 4011, r.v.1966
https://photos.app.goo.gl/P5QUbefMjt6JUJUi9
Pomocník bude hnedle o víkendu zařazen do služby.
LPS
https://photos.app.goo.gl/P5QUbefMjt6JUJUi9
Pomocník bude hnedle o víkendu zařazen do služby.
LPS
- jimmy 4011
Re: Zetor 4011 od LPS11
Gratuluji ke koupi nového pomocníka.
Ono je lepší mluvit s chytrým člověkem o něčem hloupém než s hlupákem o něčem chytrém.
Werich
Werich
Dekujiiii
Pěkný gumy, topení a dokonce i závaží na předku, to na moc traktorech nemají. Ať Ti slouží bez
problémů. zajíc (Z-3011)
problémů. zajíc (Z-3011)
díky moc.
LPS
LPS
Gratuluji vypadá hezky
ahoj, přidávám se a jaká pěkná barva ;). Co ho čeká za práce? Vypadá to že se o něj někdo i občas staral. Rado
Náš Trkouš : http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 32&t=77823
"Z hovna bič neupleteš, když upleteš, tak nezapráskáš a když zapráskáš tak jedině sebe."
"Z hovna bič neupleteš, když upleteš, tak nezapráskáš a když zapráskáš tak jedině sebe."
Zdravim a diky moc. Ano, staral se o neho starsi pan (byv.automechanik) a je docela pekne v lati vcetne cerstve technicke. Zatim slape jak hodinky i v tomto nevlidnem a mrazivem pocasi. Nas "mazlik" uz ma za sebou takovou mensi orbu a ted si zaodvazel par vleku se stavebni suti a zeminou. Jinak hlavni prace ho pak ceka az na jare a to na poli a okolo domu - brambory, repa, obili a zelenina.
Mam jen par dotazu souvisejici se zazimovanim a provozem:
1. ma smysl predelat olejovy filtr z tech sitek na prestavbu s kartusema
2. jaky mate nazor na indicky sdileny budik, ma smysl menit? (nechodi mne nyni otackomer)
Dekuji a at se Vam vse dari
Mam jen par dotazu souvisejici se zazimovanim a provozem:
1. ma smysl predelat olejovy filtr z tech sitek na prestavbu s kartusema
2. jaky mate nazor na indicky sdileny budik, ma smysl menit? (nechodi mne nyni otackomer)
Dekuji a at se Vam vse dari
Proti indickému budíku nic nemám. Jen počítej s tím, že to není výměna 1:1. Indický má 2 kontrolky na směrovky místo jedné a chybí mu kontrolka mazání, tu zapojuju místo kontrolky dálkovejch.
indiánskej budík mám už několik let, chodí bez problémů.
Ale nemá kontrolku tlaku oleje, místo ní má separovaný L a P blinkr.
A místo budíku tlaku vzduchu má budík tlaku oleje, proto nepotřebuje kontrolku tlaku oleje (vzduch většina exportních ani licenčních traktorů neměla).
Asi ale půjde zapojit do toho olejového tlakoměru vzduch, to by mělo chodit.
Ale kontrolku tlaku oleje z jednoho z blinkrů neuděláš, ta kontrolka tlaku oleje musí bejt izolovaná od kostry, což u indiánského budíku není (má izolovanou jen jednu kontrolku-dobíjení, českej měl izolovaný dvě). Chce to extra kontrolku dát mimo budík.
Ale nemá kontrolku tlaku oleje, místo ní má separovaný L a P blinkr.
A místo budíku tlaku vzduchu má budík tlaku oleje, proto nepotřebuje kontrolku tlaku oleje (vzduch většina exportních ani licenčních traktorů neměla).
Asi ale půjde zapojit do toho olejového tlakoměru vzduch, to by mělo chodit.
Ale kontrolku tlaku oleje z jednoho z blinkrů neuděláš, ta kontrolka tlaku oleje musí bejt izolovaná od kostry, což u indiánského budíku není (má izolovanou jen jednu kontrolku-dobíjení, českej měl izolovaný dvě). Chce to extra kontrolku dát mimo budík.
Na traktoru Zetor 4011 s touto kabinou jsem dělal autoškolu. Připojená byla 3,5 tuna (ručně sklopná) a na ní cca 10 - 15 q štěrku. Kurňa to už je ale let.
Ahoj
PS. Těch pade km jste jeli nějak pomalu!
Ahoj
Super, diky moc. Popremyslim zda jit do neho, nebo se pokusim opravit puvodni. Uz jsem prisel na to, proc mi nejde otackomer. On nema pripojen vubec nahon. Resp. tam vubec neni ani nikde nahon zahozen pod pristrojovkou. Musim tedy natahnout novy. Kdepak je vubec na neho vyvod u motoru?
Diky
Diky
stačí trocha izolační páskyStaPo3011 píše:Ale kontrolku tlaku oleje z jednoho z blinkrů neuděláš, ta kontrolka tlaku oleje musí bejt izolovaná od kostry, což u indiánského budíku není (má izolovanou jen jednu kontrolku-dobíjení, českej měl izolovaný dvě). Chce to extra kontrolku dát mimo budík.
- No joooo, jsme ho taky trosku setriliii. Preci ho neutavime hnedle prvni den.zetornd píše:Na traktoru Zetor 4011 s touto kabinou jsem dělal autoškolu. Připojená byla 3,5 tuna (ručně sklopná) a na ní cca 10 - 15 q štěrku. Kurňa to už je ale let.
Ahoj
Vývod na náhon kouká v přední části bloku, za dynamem a směřuje nahoru.
Kdybys nenašel, zítra nafotím.
Kdybys nenašel, zítra nafotím.