VANOCE
Re: VANOCE
Tak, se připojuju, když už jsem tu nestihl popřát před 24prosincem, přeju aspoň pravoslavným hodně dárků a štěstí s rodinami.
"NEMUSÍŠ VŠECHNO VĚDĚT,STAČÍ VĚDĚT KDE TO NAJDEŠ."
-můj dědeček-
https://imaginaro.rajce.idnes.cz/Kubotka/
můj záhon- www.imaginaro.rajce.idnes.cz/vyvyseny_zahon/
-můj dědeček-
https://imaginaro.rajce.idnes.cz/Kubotka/
můj záhon- www.imaginaro.rajce.idnes.cz/vyvyseny_zahon/
Leo neblbni,eště je minimálně 14 dní čas. Leda by ses skřížill s Kauflandem nebo Tescem.Ale tyhle dva subjekty bych chtěl jebat leda jako daňové kontrolor.
Ceterum autem censeo EU esse delendam.
„Demokracie je, když dva vlci a jedno jehně hlasují, co bude k večeři. Svoboda je, když dobře ozbrojené jehně odmítá hlasovat.“ — Benjamin Franklin
„Demokracie je, když dva vlci a jedno jehně hlasují, co bude k večeři. Svoboda je, když dobře ozbrojené jehně odmítá hlasovat.“ — Benjamin Franklin
musel sem si tu fotku rozkliknout.
Jsem na sebe nasranej, blbec sem se nedavno bouračky ptal co by chtěla. Tak jsem to dneska koupil.
Jsem na sebe nasranej, blbec sem se nedavno bouračky ptal co by chtěla. Tak jsem to dneska koupil.
Něco nejde? Je třeba tvrdit: "mě to nejde"
Vždy se najde někdo kdo to dokáže.
Za to já jsem s rozumem v koncích a vůbec netuším, co koupit doktořici. Uvažoval jsem o televizi, ale tu zamítla. Oblečení si musí kupovat sama, protože tomu vůbec nerozumím, šmuky nenosí, knihy si kupuje pouze odborné, vercajk do práce si také musí vybírat sama. Jediné, z čeho má radost, je objednané dubové dřevo na nové schodiště.
Když máte v ruce kladivo, všechno ostatní vypadá jako hřebík.
Asi jsem jediný , který Vánoce nemusí . Když byly děti malé tak ještě , ale když byly starší, tak jsem na štědras chodil do práce . Pěkně 12 hod spíš víc ,když kolegové měli malé děcka .Tak jsem nějak odvykl , furt stejná manželka která to má všechno opačně.
Už ten předvánoční patos ,vymýšlení balení nějakého dárku strašné . Už aby byl aspoň leden .
Už ten předvánoční patos ,vymýšlení balení nějakého dárku strašné . Už aby byl aspoň leden .
Až se jaro zeptá...no a co že už je,prostě nestíhám
Vánoce mi vadí mnohem méně než Valentýn, Halloween a podobné píčoviny. Vždyť je to sranda, pozorovat souseda, jestli spadne nebo ne, když věší světýlka na barák.
JARDY: Nejsi sám - vánoce (a veškeré svátky) nemám rád. Manželka "blázní" s úklidem a pečením, navíc se vždycky pohádáme... Dárky - to je "opruz". Vánoce jako takové jsou krásný svátek, ale ten balast okolo toho...
"Pokud nám vládnou špatní lidé, nemůžeme čekat lepší časy..."
Doktořice už taky vyšiluje s pečením, dělá 15 druhů. Dřív jich dělala 18, ale to přece k vánocům patří. To, že se vysmejčí chalupa také není na škodu, ale já zbaběle utíkám do dílny.
Cukroví včera nakoupené v obchodě, tak je od pečení klid. Nakoupí se ho tolik, aby to stačilo na štědrý den a pár dní potom. Dřív toho bylo až do velikonoc a jenom se po tom kynulo.
V životě je potřeba se pro něco zapálit, v krematoriu už je pozdě.
jenom se po tom kynulo?
Musel sem se podívat do pravidel ČJ - slovesný rod činný / trpný.
Musel sem se podívat do pravidel ČJ - slovesný rod činný / trpný.
Něco nejde? Je třeba tvrdit: "mě to nejde"
Vůně cukroví podle mě k vánocům patří, ale nesmíte mít doma maniaka jako já. Ta toho napeče 8-10 krabic a pak se strašně diví, že to chce akorát pes. Navíc z těch 15 druhů jím akorát dva.
bourač: Cukroví se už pár let kupuje, tak se tak nekyne. Dřív se kynulo.
V životě je potřeba se pro něco zapálit, v krematoriu už je pozdě.
Já jím jen jeden,slepovačky. Marně vysvětluju že je babička může dělat hrnkem a tu dírku třeba velkým štamprletem Co by ušetřila práce jak sobě tak i mně
Letos si dárek vybrala sama a tak vím že to nebude žádný fópá
Letos si dárek vybrala sama a tak vím že to nebude žádný fópá
Dílna je dílna
Pokud na něco zapomenu tak mi to prosím připomeňte.
Pokud na něco zapomenu tak mi to prosím připomeňte.
Včera manželka hledala věci k vánocům a v polici našla plnou krabici cukroví z loňska. Od babičky. Nějak ho nejíme, jen manželka. Se synem jsme taky jen asi na 4 druhy. Babička vloni ještě pekla pro známé a pro liďi několik desítek kilo a třeba 20 druhů. Tak nám škatuly dala. Vyžrali jsme jen to co jíme a ostatní tam zbylo.
Každej rok morduju manželku, aby udělala jen to co jíme. Každej rok je to tu ještě v květnu. Letos to bude ještě horší. Bude dělat cukroví i pro babičku s dědou. Babička nemůže, tak manželka napeče. Už mi z toho teď jdou mdloby! Však to znáte. Dva koše nákupu v marketu, pad večery pečení. Pak se něco pojí a zbytek vyhoďí. Ne a ne si to nechat říct.
Včera manželka začala dělat adventní výzdobu. Lepí to tavnou pistolí. Prej ji to začalo bavit. Dones mi sem ty náplně do pistole. Už jsem nesl 3x a teď jsem ji donesl celou krabici. No prej ještě na vrátka, na hřbitov, domů už samozřejmě do obýváku do kuchyně, do verandy máme. Prej jestli nechci do dílny. No ale víš já tak nějak na to nejsem. Už aby bylo třeba 10 ledna! Teď vaří a u toho kuťí tavnou pistolí. Asistoval ji pes, roznášel ty větve s jehličkama po baráku a žvejkal je v hubě. Teď se nakvartýroval na gauč a chrápe. Asi ho ty jehličky zmohly.
Každej rok morduju manželku, aby udělala jen to co jíme. Každej rok je to tu ještě v květnu. Letos to bude ještě horší. Bude dělat cukroví i pro babičku s dědou. Babička nemůže, tak manželka napeče. Už mi z toho teď jdou mdloby! Však to znáte. Dva koše nákupu v marketu, pad večery pečení. Pak se něco pojí a zbytek vyhoďí. Ne a ne si to nechat říct.
Včera manželka začala dělat adventní výzdobu. Lepí to tavnou pistolí. Prej ji to začalo bavit. Dones mi sem ty náplně do pistole. Už jsem nesl 3x a teď jsem ji donesl celou krabici. No prej ještě na vrátka, na hřbitov, domů už samozřejmě do obýváku do kuchyně, do verandy máme. Prej jestli nechci do dílny. No ale víš já tak nějak na to nejsem. Už aby bylo třeba 10 ledna! Teď vaří a u toho kuťí tavnou pistolí. Asistoval ji pes, roznášel ty větve s jehličkama po baráku a žvejkal je v hubě. Teď se nakvartýroval na gauč a chrápe. Asi ho ty jehličky zmohly.