přesně stejnou zkušenost jasem měl se Sebranicemi já, po mailu super, přijel jsem osobně a skoro si mne nikdo nevšímal, pak jsme zjistili, že to co jsem hledal (taky Kubotu) nemají i když na bazoši ji inzerovali.marekslezak píše:Ale abych neodbíhal od tématu....byl jsem osobně v skh Sebranice a to na základě zdejších dobrých recenzí. Přišel jsem tam s dotazem na Kubotu GL 300 kterou inzerovali na bazosi.. Dozvěděl jsem se, že ta už tam dávno není. Tak jsem se zeptal, zda mají podobný či stejný stroj, že mám zájem o Kubotu s timto či vyšším výkonem. No a bylo mi nabídnuto Iseki TA 270 tuším.....nebo Iseki Geas 33....s tím, že Kuboty někdy zase budou.....odjel jsem a asi za tyden jsem jim psal email. Opět s dotazem na Kuboty o výkonu 30 Hp a více...jako jedni z mála mi odpověděli ihned druhý den s tím, že teď nic takového nemají, ale ať si píšu, že se něco určitě objeví. Nabízeli mi novější Kuboty a to řadu KL...stáří max 15 let, což se mi dost líbí. Takže osobně nic moc přístup ale po emailu zatím nejlepší komunikace že všech....vetsina ani neodpoví.
Nakonec jsem koupil Mitsubishi MT 170 od prodejce u Brna a jsem naprosto spokojen, stroj splňuje co jsem chtěl, prodejce byl ochotný, vše ukázal, vysvětlil a i po uzavření obchodu mi odpovídá ochotně na moje dotazy a tak...