Mitsubishi D1550FD
Moderátor: DYK
Mitsubishi D1550FD
Po prezeraní tejto stránky, ktorú sledujem už pomaly 3 roky som sa rozhodol prispieť aj ja mojím traktorom.
Mitsubishi D1550FD r.v. cca 85
3 valec Diesel 15.5 HP
4x4
Rýchlosti 3+R a redukcia
-uzávierka zadnej nápravy
-traktor bol kúpený na jar 2008 ako nerepasovaný
- 2x rotavátor
Postupom času pribudlo náradie:
-pluh
- vyorávač zemiakov
- lištová kosačka
-radličkový podmietač
Mitsubishi D1550FD r.v. cca 85
3 valec Diesel 15.5 HP
4x4
Rýchlosti 3+R a redukcia
-uzávierka zadnej nápravy
-traktor bol kúpený na jar 2008 ako nerepasovaný
- 2x rotavátor
Postupom času pribudlo náradie:
-pluh
- vyorávač zemiakov
- lištová kosačka
-radličkový podmietač
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Mitsubishi D1550FD
Zdraviim, je to určite velky pomocnik,a chcel by som sa opytat na prednu napravu ,vnutro bolo dost hrdzave... čo ste s tym urobili?a od kedy ho mate vyskytla sa nejaka večšia porucha na nom?a ak to nie je tajne aka bola cena,a odkial?
Stroj som kúpil za 96 000 sk na jar roku 2008 z novou baterkou v pôvodnom stave malo to najazdených 850 mth , ponuku traktorov kde som to kúpil je na http://www.autogabriella.sk. Čo sa týka tej prednej nápravy hrdzavé to nebolo to len tak vyzerá bol tam olej z vazelínou. Na prednej náprave som vymenil komplet ložiská a pretesnil som ju vyšlo to do 1500 sk. Po kúpe som musel spraviť nový výful nato som použil hasiaci pristroj a koncovku z výfuku osobného auta, vymenil som olej v motore + filtrer, pretesnil som zadnú nápravu, rozchodil uzávierku a hydrauliku (všade bolo to Japonské blato ešte aj v prevodovke), komplet nová elektrika. Nové predné plášte 5x12 pasujú z vari, tera a nové zadné plašte 8x18 kúpené na koltico.cz, oprava a zúženie rotavátora výmena ložísk,prispôsobil som meranie teploty chladiacej kvapaliny na to poslúžila škodovka z kovošrotu, ostatné náradie som si prispôsobil k traktoríku sám pluh je použitý konský najdený v kovošrote za 1500sk v pohode to potiahne. Poruchy na traktoríku motoricky bez problémov, porucha alternátora odtrhnutý drôt na na rotore vyriešila to spájkovačka, na štartéri výmena ložiska, zlomená kardánová hriadeľ pri kosení nestrihlo strom ale hriadeľ, iné problémy nezaznamenané.
- pirat
- Kontaktovat uživatele:
na jake rozloze traktorek pouzivas ???
- mareko
tak to chtěli za tu mašinu hodně ,když tam bylo ještě blato .dost hodin jsi tomu věnoval
diesel to je koncert
Traktorik použivam asi na 13arov vinice, lúky a orná pôda cca 1ha, ceny este pred 1 1/2 rokom neboli také priaznivé ako teraz nebolo tolko predajcov, hodín čo som strávil pri oprave nepočítam (neviem) ja som s traktoríkom zatial spojný
- olin
Jak jsi psal, že v tom difu byl olej s vazelínou, tak to nejspíš byla vazelína NLGI-00. Ta je řídká, že teče jako hodně hustej olej a plním ji normálně napouštěcím otvorem přes trychtýř. Já jí dávám do difu i převodovek na traktůrku, protože olej bych musel kupovat, zatím co týhle vazelíny mám doma 40kg, jiný využití bych pro ni nenašel. Při tomhle využití mi ale tohle množství vydrží možná i do smrti .PeterM píše:Čo sa týka tej prednej nápravy hrdzavé to nebolo to len tak vyzerá bol tam olej z vazelínou.
Dejte mi na to pár lidí a já to udělám.....
PRSKAVEC
PRSKAVEC
čau, aj ja mam mitsubishi ale mt20, funguje super musim poklopat, no potrebujem spinaciu skrinku, nevies kde by som ju mohol zohnat
prikladam nejake foto aj spinacej skrinky (neviem ci ju bude vidno)
prikladam nejake foto aj spinacej skrinky (neviem ci ju bude vidno)
Měl jsem podobný problém a vyřešila to klasická spínačka Bosch a startovací tlačítko.
A žhavení jsem dal taky na tlačítko.
S tou spinačkou Ti nepomôžem skús pozrieť na internete, ale asi by som tam dal tlačítko. Zohnať niekde druhú spínačku bude asi problém