Zetor 50 Super
Moderátor: Lukashil
Re: Zetor 50 Super
Nevim teda jestli jsem pochopil v čem je ta závada jestli v rozdílnejch průměrech ložisek - tak je to špatný ložisko
jestli je v šířce ložiska tak buď vypodložit, pokud není vypínací objímka celou plochou na hřídely Pokud bude i tak celou plochou tak ho tam dát a pak seřídit táhlem spojky aby bylo od páček na správnou vzdálenost.
A s tim krycím plechem bych nic nedělal jinak se to ložisko rozsype.
jestli je v šířce ložiska tak buď vypodložit, pokud není vypínací objímka celou plochou na hřídely Pokud bude i tak celou plochou tak ho tam dát a pak seřídit táhlem spojky aby bylo od páček na správnou vzdálenost.
A s tim krycím plechem bych nic nedělal jinak se to ložisko rozsype.
- jura50
- Kontaktovat uživatele:
Dík za info .... V šířce není problém to se došteluje. Problém mám v tom ty límce na těch ložiskách jsou opačné a to nové se opře o ten držák na kterém je to nasazené a netočí se to.Pokusím se to vypodložit ale nevím co to bude dělat do budoucna..
Zatím všem děkuji....
Zatím všem děkuji....
= to je tak, když se kuchař hrabe v traktoru ;) = Čím větší kladivo , tím větší odborník ===()
-- Zetor 50super prodán a prozatím zakoupen Zetor 6911 --
-- Zetor 50super prodán a prozatím zakoupen Zetor 6911 --
- Jaryn
Dík za rady stim náhonem,zkusim ho vyměnit.A to jem si blbec koupil ještě jeden do zásoby...
I když tě holka zradí,i to se může stát,zůstane ti zetor věrný kamarád...
,cau uz si to nejak vyresil? ja jsem to delal taky ty svary musis odbrousit pak ty koule vyrazis a ja jsem teda koupil nove staly asi 320 korun obe das je tam a ty krouzky znovu zavaris. jinak to nejde
Zdravím, potřeboval bych poradit. Zvedl jsem hydrauliku nahoru a nemůžu jí dát dolu(předtím normálně šla) Nemůžu to ovládat páčkou. Nevíte, co by to mohlo být???? Jak to vyřešit? Co mě čeká?
zetor 5748, Belarus EO 2621
jestli není odrezlá tá páčka pod víkem hydrauliky, to jsem už taky viděl.
vsechno jde poskladat nejak dohromady tak, aby to fungovalo. i muj traktor s 4011kovym zadkem, 5201kovym motorem a 5745kovou predni napravou.
http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... =55&t=3778
nebo ..co jsem viděl u sebe .dole u mechanizmu ....tak u ně se dřel do talíř diferáku a odedřela se závlačka ...a nebejt by mé kontroly za čas by vypadl čep který spojuje páčku s čerpadlem ...a taky by to přestalo jít ....
Musím u toho vyndat celou hydrauliku? nebo se tam dá dostat vrchním víčkem?
musíš dát dole víko hydrauliky a hned nato budeš vidět
vsechno jde poskladat nejak dohromady tak, aby to fungovalo. i muj traktor s 4011kovym zadkem, 5201kovym motorem a 5745kovou predni napravou.
- mareko
Honza50 píše:Zdravím, potřeboval bych poradit. Zvedl jsem hydrauliku nahoru a nemůžu jí dát dolu(předtím normálně šla) Nemůžu to ovládat páčkou. Nevíte, co by to mohlo být???? Jak to vyřešit? Co mě čeká?
Pokud tam máš dost oleje tak na ptavé straně sedla je páčka která má tři polohy vedle je ventil a v něm pružina a kulička .Vyšroubuj a vyčisti . Mne to pomohlo . Červeně jsem označil na výkresu
diesel to je koncert
Dík za rady. Ještě se chci zeptat, jestli nemáte někdo udělaný ovládání spojky přez kladku?
- Rozzik
Taky by se mi nejaky posilovac hodil, jsem preci jen lehce vahova kategorie a kdyz pak mam obcas se suprem nekam jet nebo nekde pocukavat a casto mackat spojku tak mam pak stehno jak Sablikova.Honza50 píše:Dík za rady. Ještě se chci zeptat, jestli nemáte někdo udělaný ovládání spojky přez kladku?
Cus
No právě to už mě štve. Nemůžu rychle sešlápnout spojku (dost důležitý při řazení). Soused to měl udělaný, ale supra prodal.Rozzik píše:Taky by se mi nejaky posilovac hodil, jsem preci jen lehce vahova kategorie a kdyz pak mam obcas se suprem nekam jet nebo nekde pocukavat a casto mackat spojku tak mam pak stehno jak Sablikova.
Cus
- Rozzik
Cus a soused by si to nepamatoval jak to tam bylo reseny?Honza50 píše:No právě to už mě štve. Nemůžu rychle sešlápnout spojku (dost důležitý při řazení). Soused to měl udělaný, ale supra prodal.Rozzik píše:Taky by se mi nejaky posilovac hodil, jsem preci jen lehce vahova kategorie a kdyz pak mam obcas se suprem nekam jet nebo nekde pocukavat a casto mackat spojku tak mam pak stehno jak Sablikova.
Cus
Cus
No právě že ne.Rozzik píše:Cus a soused by si to nepamatoval jak to tam bylo reseny?