Obecna diskuse
Re: Obecna diskuse
Ďakujem za info, tie N kové prevody som dal do N-ka a A a K som dal aj do A aj do K .
Aby to bolo pekne na jednom mieste.
Ak niečo budete chcieť doplniť, budem rád píšte mi SZ.
Ďakujem.
Mihi
Aby to bolo pekne na jednom mieste.
Ak niečo budete chcieť doplniť, budem rád píšte mi SZ.
Ďakujem.
Mihi
Mihi
Ahojte .
Ak by niekto chcel mám tu na predaj jeden spojkový ,,zvon,, na 25-ku.
Stav viď foto, preto cena šrotová 10€..
Možné použitie na traktor alebo ako nejaký podstavec pod stôl alebo podľa fantázie...
Váha cca 100kg.
Ak by niekto chcel mám tu na predaj jeden spojkový ,,zvon,, na 25-ku.
Stav viď foto, preto cena šrotová 10€..
Možné použitie na traktor alebo ako nejaký podstavec pod stôl alebo podľa fantázie...
Váha cca 100kg.
Mihi
Zdravím pánové jsem ti nový, potřeboval bych radu, jak zdelat tyčku dekomprese teče mě tama olej a nevím jak to rozebrat a pretesnit děkuju za rady
Na zadní straně je o-kroužek a těsnění, na přední straně těsnění. Abys ji vyndal ven, musíš vyjmout zdvihací tyčky a chladič, lze ji vyjmout pouze dopředu.
Děkuji za radu
Kdyby to bylo cesky a k nerozeznání od originálu, tak to beru taky.
60. léta strojově dobrý
viewtopic.php?f=23&t=32858&start=1000
1 stroj
viewtopic.php?f=20&t=29038&start=1000
H6 k6 to je pro hlupáky!
S vůlí,na naklepnutí,s přesahem
viewtopic.php?f=23&t=32858&start=1000
1 stroj
viewtopic.php?f=20&t=29038&start=1000
H6 k6 to je pro hlupáky!
S vůlí,na naklepnutí,s přesahem
Je tam aj čeština. Medzi inými jazykmi.
Vytlačil som jednu menšiu vzorku a vyzerá to výborne.
Vytlačil som jednu menšiu vzorku a vyzerá to výborne.
- koďousek
Vyndal jsem diferencial a dal me nejde vytáhnout hridel s kolama rekudce na které je pastorek.
Nevim jak vypada ten stahovák na malé kolo diferenciálu (hrusku) nejak to z obrazku nemuzu pochopit. Je tam slabý stlroubek, tak jestli to má vytlacit hridel z pastorku? Ale zas nechapu kdyz do ni budu tlacit a stahovak prisroubuji k prevodovce jestli tam ma hridel misto pro pohyb. Máte někdo tento stahovak doma ? a pripadne fotku?
Pro lepsi pochopeni prikladam obrazky. Matku vzadu na krideli jsem odjistil a znicil pero, a povolil, tim hridel popolezla dozadu cca centimetr a dál nejde.
Nevim jak vypada ten stahovák na malé kolo diferenciálu (hrusku) nejak to z obrazku nemuzu pochopit. Je tam slabý stlroubek, tak jestli to má vytlacit hridel z pastorku? Ale zas nechapu kdyz do ni budu tlacit a stahovak prisroubuji k prevodovce jestli tam ma hridel misto pro pohyb. Máte někdo tento stahovak doma ? a pripadne fotku?
Pro lepsi pochopeni prikladam obrazky. Matku vzadu na krideli jsem odjistil a znicil pero, a povolil, tim hridel popolezla dozadu cca centimetr a dál nejde.
Octa 2 4x4 BXE
Peugeot 406 Break 2,0 HDi RHZ 80kW, Facelift, rv2000, spotřeba dle PP 5,4
Suzuki RF900R 101kW, Jawa 592, Cz 455, CZ477, CZ150C, Jawa90, Jawa555, B205
Zetor 25K od roku 74
Doogee S55
Zetor 25K od roku 74
Doogee S55
Omlouvám se, dotaz jsem původně napsal do špatného tématu. Dotaz si dovolím napsat znovu sem.
Zdravím všechny,
nechci zakládat nové téma. Jde mi o to, že kamarád koupil Zetor 25A. Potřebuje opravu snad všeho. S tím je počítáno. Ale kamarád si usmyslel, že současně přestaví to áčko na 25H sadař. No a to je ten problém, nemáte někdo s tou přestavbou zkušenosti?
Základní informace víme, zadní kola z vleku 8,2x20 - rovné disky (je možné bez úpravy je nasadit na traktor?).
Přední náprava rozřezaná a převařená, tak, aby se náprava vyrovnala s nápravou zadní (nestačilo by pouze použít menší přední kola?).
Budeme rádi za každou informaci.
Zdravím všechny,
nechci zakládat nové téma. Jde mi o to, že kamarád koupil Zetor 25A. Potřebuje opravu snad všeho. S tím je počítáno. Ale kamarád si usmyslel, že současně přestaví to áčko na 25H sadař. No a to je ten problém, nemáte někdo s tou přestavbou zkušenosti?
Základní informace víme, zadní kola z vleku 8,2x20 - rovné disky (je možné bez úpravy je nasadit na traktor?).
Přední náprava rozřezaná a převařená, tak, aby se náprava vyrovnala s nápravou zadní (nestačilo by pouze použít menší přední kola?).
Budeme rádi za každou informaci.
Neni to skoda rezat? Zužovat? Ked uz chce uzky traktor, tak by som zohnal druhu napravu na rozrezanie a tiez aj zadne poloosy. V tom pripade by to vedel vratit spät na klasicky traktor. Ale je to jeho vec.
Těžko mu radit, je to jeho rozhodnutí. Chce s tím parkovat v garáži a tam se klasická 25 ani bez boudy nevejde.
Nejde mu o zužování traktoru, ale o jeho snížení.
Nebude s tím jezdit do lesa a tak by nevadila ani menší světlá výška na terénem (myšleno u té přední nápravy). Proto jsem se ptal, jestli by se na vyrovnání traktoru mohly na přední nápravu použít pouze menší přední kola.
Nejde mu o zužování traktoru, ale o jeho snížení.
Nebude s tím jezdit do lesa a tak by nevadila ani menší světlá výška na terénem (myšleno u té přední nápravy). Proto jsem se ptal, jestli by se na vyrovnání traktoru mohly na přední nápravu použít pouze menší přední kola.
odpoviem este raz tu:
K sadarovi:
nepouziva kolesa z V3S, disky su uplne ine, ale rozmer pneu je 8,25x20, ten sedi s V3S. Co mam informacie tak kolesa su z mechanicky (ozubenym hrebenom) vyklopnej 5 tonovej vlecky.
Napravy boli zuzene obidve aj zadna aj predna, navyse predna bola aj znizena. Blatniky boli uchytne priamo na skrinu pre akumulator. Zahnute boli paka riadenia a spojovacia tyč 2x do Z. Podla mojich prepoctov by mal Sadar mat najvacsiu sirku cez vonkajsi obrys pneumatik 1200 mm vpredu aj vzadu. Co je zuzenie z oboch stran o 8 cm, teda spolu 16 cm je Sadar uzsi.
Predna naprava je nizsie o 8 cm. Take male kolesa (16cm na priemer mensie) by som nedaval.
K sadarovi:
nepouziva kolesa z V3S, disky su uplne ine, ale rozmer pneu je 8,25x20, ten sedi s V3S. Co mam informacie tak kolesa su z mechanicky (ozubenym hrebenom) vyklopnej 5 tonovej vlecky.
Napravy boli zuzene obidve aj zadna aj predna, navyse predna bola aj znizena. Blatniky boli uchytne priamo na skrinu pre akumulator. Zahnute boli paka riadenia a spojovacia tyč 2x do Z. Podla mojich prepoctov by mal Sadar mat najvacsiu sirku cez vonkajsi obrys pneumatik 1200 mm vpredu aj vzadu. Co je zuzenie z oboch stran o 8 cm, teda spolu 16 cm je Sadar uzsi.
Predna naprava je nizsie o 8 cm. Take male kolesa (16cm na priemer mensie) by som nedaval.
- koďousek
Já tedy nevím co má za garáž, ale já s Kčkem zajedu do garáže bez problémů. Stačí sundat výfuk který tam je jen posazený.
Octa 2 4x4 BXE
Zetor 25K od roku 74
Doogee S55
Zetor 25K od roku 74
Doogee S55
On má strach, že tam nevjede. Jakou máš výšku vrat u Tvé garáže.