kardany rs-09
Moderátor: DYK
kardany rs-09
najprv sa chcem ospravedlnit ze zakladam nove tema ale uz nevim najst tu temu kde sa preberali kardany na rs-09 4V. (policko hledat sem skusal tes) zaujima ma ci sa da zapnut zadny kardan na otacky zavisle na motori a sucasne predny kardan zapnut z otackama zavyslima na prevodovej rychlost, teda na zavislosti pojazdu. diki moc
Re: kardany rs-09
Nejde. Při závislosti zadního na motoru budeš muset odpojit kardan vpředu.
no to ma nepotesilo.... tak teda diky za info
toto je super perfektna pomocka
Mám dotaz, na jakou hodnotu točivého momentu byste doporučili seřídit externí pojistnou spojku ( zubová)pro připojení špalikovače. Motor je dvouválec.
Chlapy nemáte náhodou někdo Eresáka s řazením vývoďáků 2 kličkami v podlaze? Bylo by případně možné vyfotit, pokud je u těch kliček nějaký ciferník a rafičky. Jednak mi teda jednou kličkou nejde otočit, což budu muset vyřešit rozborkou převodovky, ale i když to půjde tak nemám na kličkách žádné značení a vůbec nevím jak by měly být polohy zobrazené v manuálu.
Zatím díky.
Jenda
Zatím díky.
Jenda
cau, mas nekde este tie obrazky? jak zapinat rozne kardany?dikAlexTc píše:Nejde. Při závislosti zadního na motoru budeš muset odpojit kardan vpředu.
a to nekde je kde?
ano pisal sem to v prvem prispevku, preto mi alex poslal ten obrazek, ale uz neni na postimage tak ho nevim najst
ta stranka forumrs mi nesla otvorit... takze nic ine nez ”brecet” mi nezostavalo ale dakujem za obrazek, pomohlo mi to