Vlčnovjan 4x4
-
Re: Vlčnovjan 4x4
U nas je tiez blato, sice som este neoral ale oproti sused skusal, na povrchu to vyzera oschle ale pod tym je blato.
Takto blatovy mozno este viac som bol minuly rok, hliny z oracky na traktore som mal tak za furik, nebolo mozne to doumyvat..
Takto blatovy mozno este viac som bol minuly rok, hliny z oracky na traktore som mal tak za furik, nebolo mozne to doumyvat..
Každý robí ako vie..
Niekto vie a niekto nie..
Niekto vie a niekto nie..
No, ja sen v horsich podminkach este neoral
Aby sa to totalne lepilo na desky sem nezazil ??
Aby sa to totalne lepilo na desky sem nezazil ??
...jo , jo , Jaro , není pořád posvícení ...
Já už jsem tady vypozoroval, že když orá Vladimír, tak jsou poslední pěkné dny v roce. My nájemní oráči si musíme vyžrat zimu, mokro a kolikrát i sníh.
Já jsem ještě nevyjel, nechci si zkazit chuť.
Tome, skoro posledni med jestli chces, prej ho ma jenom tak do prosince.ITS píše:Já už jsem tady vypozoroval, že když orá Vladimír, tak jsou poslední pěkné dny v roce. My nájemní oráči si musíme vyžrat zimu, mokro a kolikrát i sníh.
Jara
https://www.youtube.com/watch?v=iuM83oK9qNE
A schválně,kdo z Vás ví co je to kolečko z písničky?Jedno originální mám doma za odvoz.
A schválně,kdo z Vás ví co je to kolečko z písničky?Jedno originální mám doma za odvoz.
Nene,Ty nemyslíš,Ty to totiž víš.
Špatně jsem se vyjádřil a za to se omlouvám.Ty myslet nemusíš.
Špatně jsem se vyjádřil a za to se omlouvám.Ty myslet nemusíš.
Zdur,
dneska jsem opet oral, mokre a utuzene jak svina
lizando, sroubovice, špony , Vlčnovjan dostal zabrat.
Vcera jsem taky krajel vlcnovsky kotar a mel jsem poruchu...
Balonek, pumpicka na odvzdusneni motoru styrel...strikala i neho nafta a motor se zavzdusnil.
Štěstí že jsem měl doma ještě jeden, vyměnil , odvzdusnil, chytl po chvilce a valil jsem dal....
Jara
dneska jsem opet oral, mokre a utuzene jak svina
lizando, sroubovice, špony , Vlčnovjan dostal zabrat.
Vcera jsem taky krajel vlcnovsky kotar a mel jsem poruchu...
Balonek, pumpicka na odvzdusneni motoru styrel...strikala i neho nafta a motor se zavzdusnil.
Štěstí že jsem měl doma ještě jeden, vyměnil , odvzdusnil, chytl po chvilce a valil jsem dal....
Jara
Jara - ja som namiesto balonika dal čerpadlo z Aliexpresu. Stálo 8 eur aj s poštou a zapojené ho mám paralelne ku žhaveniu. Odvtedy Toyota štartuje na prevalenie.
tak ta orba to je ineeeee blato... mna caka este jeden kusok ktory treba nahnojit.
...pane jo , nebylo by lepší otevřít tam cihelnu , než se mordovat s bramborama ..?
počkaj možná eště pojedeš k nám my ešče nemáme poorané ani nachystané na oračku
Ladine,Vladimír2 píše:...pane jo , nebylo by lepší otevřít tam cihelnu , než se mordovat s bramborama ..?
tihelňa byla v Havřicách ale už je 30 roků zavřená !!!
Ale jo, na tů hrůzu jak to pořád chcalo, šlo pěkně orat....(až na pár pozemků)
Ale co je velmi pozitivní, že technika držela 1. bez poruch, pouze jedna ztyřelý balobek na odvzdušnční motoru a výměna vodní pumpy, ale ta už byla nachystaná rok....
Kamarád Vlčnovjan je už umytý a připravený na zimní údržbu....(vložkování výkyvu přední nápravy a seřízení předního dif.)
(včera mě volali, kopat - svahovat chodník na dvůr a vykopat 2+5 stromů), tak nevím...
Jara