Bolgar T-54 V
Moderátor: DYK
Re: Bolgar T-54 V
to neviem ale mam hlavu motora a aj ine diely nejake
Mas aj tejake skusenosti s t54 lebo ja ziadne vlastne vo vsetkych smeroch co sa tyka takejto techniky. Je to moj prvy stroj. A som z toho jelen.sustodp píše:to neviem ale mam hlavu motora a aj ine diely nejake
Aka by mala byt vola na pasoch?
Potrebujem návod na bolgar tl45 v češtine, alebo v slovenčine, nemáte niekto? Stačí mi kópia, alebo link.
Ďakujem, Ivan.
Ďakujem, Ivan.
Dobrý, potreboval by som manuál k tomu, čítal som že niekde na českých stránkach. Vedeli by ste mi pomôcť?
Taky motor mali aj samochodne mliagace E-301 az 303.
V oku slza, v duši smutek. Zpátečkové kolo je bez zubů.
Kdyby někdo věděl, zda se díly na tyto veterány někdo zabývá, dejte prosím vědět.
Kdyby někdo věděl, zda se díly na tyto veterány někdo zabývá, dejte prosím vědět.
jedan pan z okolia banskej bystrice chodi na diely na ukrajinu myslim. asi vie zohnat skoro vsetko, toto je jeho stranka http://www.agroklibani.sk/
-
- Kontaktovat uživatele:
Možná pan Charvát od Pelhřimova 605718989. Dováží nové díly hlavně na ruské stroje. Nakupoval jsem od něj už několikrát na DT a spokojenost a rychlé dodání.
Zetor,Tatra,
Děkuji pánové, oba kontakty zkusím.
Doporučení na dovozce náhradních dílů p. Charváta byl dobrý tip. Kolečka jsou doma a už se skládá. Motor je také už doma, padl na to jeden odstavený mačkač. Ještě vyřešit potlučenou kapotáž a kabinu.
Paráda a ta plechařina bude máček.
Zetor 3011,8011,Yanmar 215d,Valtra N113, 2x sekací traktůrek,Palms10D 5.72 +klembank ,Honda XLV 650 Transalp,Honda XR125L,simson s51enduro,čtyřkolka 250ccm čína, 3x kára domaděl, mulčovač Deleks135cm,štípačky.....