Bielorus EO 2621
Moderátor: Franta.cz
Re: Bielorus EO 2621
Čo ti robí/ nerobí podkop že nepodkopuje. Sprav nejaké video nech počujeme a vidíme aj mi motor
a traktor po GO. Čo prevodovka, oprava sa podarila? Ide všetko ako má, radí pekne, nehučí?
a traktor po GO. Čo prevodovka, oprava sa podarila? Ide všetko ako má, radí pekne, nehučí?
Bielorus MTZ-5MS 1969 tu: http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 70&t=44398
Ahoj, podkop nemá sílu a jede velice pomalu až na skoro plný plyn. Tak budeme zkoumat co je mrtvý.
Video asi nenatočím, jaksi mi nefunguje telenonní foťák a videokamera. Je podřené to krycí sklíčko a obraz je jako v husté mlze.
Převodovka řadí, trochu je hlučná na pětku vypadá to spíš z rozvodovky. Jinak je klid.
Video asi nenatočím, jaksi mi nefunguje telenonní foťák a videokamera. Je podřené to krycí sklíčko a obraz je jako v husté mlze.
Převodovka řadí, trochu je hlučná na pětku vypadá to spíš z rozvodovky. Jinak je klid.
Predtým išiel podkop normálne? Podľa mňa to vyzerá ma mrtvé čerpadlá. Chcelo by to zmerať tlaký. Maš na prevodovke ešte originál tri malé čerpadlá alebo tam dal už niekto jedno veľké tak ako to majú novšie tipy?
Bielorus MTZ-5MS 1969 tu: http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 70&t=44398
Nevím jestli podkop chodil, ono to dojelo jen z podvalu asi 300 metrů domů. Zkusili jsme jen jestli reaguje a pak jsme hned motor zdechli.
Čerpadla tam máme ty tři, všechny jsem měl rozdělané a navykazovaly nějaké zásadní opotřebení.
Zkusíme změřit tlaky a uvidí se.
Čerpadla tam máme ty tři, všechny jsem měl rozdělané a navykazovaly nějaké zásadní opotřebení.
Zkusíme změřit tlaky a uvidí se.
Ahoj, tak už kopeme, bylo zaseklé šoupátko, které otevírá odpad. Vytáhl jsem nějaká vlákna, kdoví co tam bylo.
Je to docela i ryché, podle příručky má být pracovní cyklus cca 18 vteřin, řekl bych, že je tak max. 10, možná méně
Je to docela i ryché, podle příručky má být pracovní cyklus cca 18 vteřin, řekl bych, že je tak max. 10, možná méně
Zdravím všetkých. som cerstvým majitelom bielorusa. Kupil som ho pre vlastnú potrebu pre prácu na pozemku a okolo stavby. Nemám s tým strojom velke skusenosti ( skoro žiadne) Tak som nasiel toto vlákno a teším sa každej rade co som sa tu už dočítal.. Už teraz mam kopec otázok ohladom problémov, ktoré sa mi ukázali pri prvých prácach s podkopom.
To sem už vážne žiadny bielorusák nezavíta??
Už to začína byť ohrozený druh.
Prave preto ich treba zopár zachovať.. pre dalsie generácie ako muzeálny kus... a mozno im stupne cena uz ako veteránom..pedro643 píše:Už to začína byť ohrozený druh.
taku cenu akú mali ked čina vo velkom vykupovala železný šrot už nikedy nebudu mať... Ale pre nás zberatelov aj tak nikto nema také prachy aby ich dokazal kupiť od nás...
ak niekto niečo chce tak pisať na cont7133@gmail.com Už tu niesom. V poslednom čase zaberá miesto každý príspevok.
- Killer Koly
ja si teda sveho vasila cenim vic nez zelezny srot. pouzivam ho nejvic jako manipulator a kdyz si uvedomim, co vsechno bych bez nej nedokazal...nebo by to bylo za cenu strasne driny....
Ferda Mravenec, práce všeho druhu
Ja som mal stastie, aspon dúfam , ze sami podarilo najst rusa v celkom zachovalom stave na svoj vek.. vela vecí je original a ukazovatel motohodín na čerpadle je funkčný s hodnotou 625 motohodín. alebo sa už niekolkokrát pretočil