Stret.25-károv 12.8.2017 --4.8.2018 - 3.8.2019 -- 8.8.2020, 23.7.2022, 5.8.2023, - 27.7..2024
Re: Stret.25-károv 12.8.2017 --4.8.2018 - 3.8.2019 -- 8.8.2
Ja tiež ďakujem , že ste dali dokopy takú super akciu.
Aj ma mrzí , že som nemohol zostať na noc, vizera podľa foto , že bola fajn atmosféra. Somm rád že som sa za vami dostal aspoň na chvíľu. Dúfam že nabudúce už dôjdem zase na dvoch nohách a na pojazdnom zetore
Nestihol som sa s vami ani rozlúčiť, ale moji parťáci ponáhľali mali ešte niečo dohodnuté , tak sa omluvam.
Aj ma mrzí , že som nemohol zostať na noc, vizera podľa foto , že bola fajn atmosféra. Somm rád že som sa za vami dostal aspoň na chvíľu. Dúfam že nabudúce už dôjdem zase na dvoch nohách a na pojazdnom zetore
Nestihol som sa s vami ani rozlúčiť, ale moji parťáci ponáhľali mali ešte niečo dohodnuté , tak sa omluvam.
Chalani, ja ďakujem za nás všetkých z Vrádišta, že ste prišli (niektorí aj s traktorom ) a sme radi že sa vám páčilo a mohli sme prežiť pekný spoločný čas.
Vďaka aj za všetky jedlé, alebo tekuté veci čo ste priniesli a prispeli k spoločnej pohode.
Z nášho pohľadu sme tiež boli milo prekvapení záujmom o akciu a aj napriek horúcemu počasiu hodnotíme toto stretnutie veľmi pozitívne
Kde je veľa krásnych strojov Z25 a veľa dobrých ľudí- nemôže byť zle! A myslím že sa to potvrdilo.
Fandím aj všetkým čo nocovali v stanoch - mali sme aj my také plány že tuším sa pridáme tiež k stanovačke - nech máme exotiku, ale neskôr zvíťazila pohodlnosť a gravitačná sila našich postelí sa nedala prekonať
Vďaka Davidovi za husličkovanie - dobre sa to hodilo k ohníku.
Keď už som pri tej hudbe - musím sa vyjadriť k Sniperovim ódam
Tá fotka s harmonikou ešte ako-tak ujde čo sa týka pravdivosti - niečo na harmonike ako samouk zahrám- to priznávam, ale tá druhá fotka s gitarou je úplne mimo.
To som len Peťovi čo sedel cez jedno miesto po mojej pravej ruke držal chvíľu gitaru a tváril som sa že niečo brnkám- lebo na gitare viem tri akordy a hotovo
Ale Sniper - odpúštam ti túto dezinformáciu, ale na budúce už len pravdivé fotky!!!
A samozrejme veľká vďaka Čendovi za pekné foto a takmer okamžité nahratie na server - ešte na akcii sme si pozerali
Keď ma niečo napadne - ešte doplním- idem dospať deficit
Tak nech mašinky poslúchajú a dúfam že o rok sa vidíme...
Vďaka aj za všetky jedlé, alebo tekuté veci čo ste priniesli a prispeli k spoločnej pohode.
Z nášho pohľadu sme tiež boli milo prekvapení záujmom o akciu a aj napriek horúcemu počasiu hodnotíme toto stretnutie veľmi pozitívne
Kde je veľa krásnych strojov Z25 a veľa dobrých ľudí- nemôže byť zle! A myslím že sa to potvrdilo.
Fandím aj všetkým čo nocovali v stanoch - mali sme aj my také plány že tuším sa pridáme tiež k stanovačke - nech máme exotiku, ale neskôr zvíťazila pohodlnosť a gravitačná sila našich postelí sa nedala prekonať
Vďaka Davidovi za husličkovanie - dobre sa to hodilo k ohníku.
Keď už som pri tej hudbe - musím sa vyjadriť k Sniperovim ódam
Tá fotka s harmonikou ešte ako-tak ujde čo sa týka pravdivosti - niečo na harmonike ako samouk zahrám- to priznávam, ale tá druhá fotka s gitarou je úplne mimo.
To som len Peťovi čo sedel cez jedno miesto po mojej pravej ruke držal chvíľu gitaru a tváril som sa že niečo brnkám- lebo na gitare viem tri akordy a hotovo
Ale Sniper - odpúštam ti túto dezinformáciu, ale na budúce už len pravdivé fotky!!!
A samozrejme veľká vďaka Čendovi za pekné foto a takmer okamžité nahratie na server - ešte na akcii sme si pozerali
Keď ma niečo napadne - ešte doplním- idem dospať deficit
Tak nech mašinky poslúchajú a dúfam že o rok sa vidíme...
I já se přidám ke gratulaci k výborně zvládnuté akci.
Byl jsem tam poprvni i s jen chvilku a nakonec se po "americku" vytratil.
Měl jsem další povinnosti a pokud bych zrovna neměl cestu do Hodonína, asi by mě to ani nevyšlo se stavit.
Ať žije další ročník 2021
Byl jsem tam poprvni i s jen chvilku a nakonec se po "americku" vytratil.
Měl jsem další povinnosti a pokud bych zrovna neměl cestu do Hodonína, asi by mě to ani nevyšlo se stavit.
Ať žije další ročník 2021
joke25: Já jsem ty 3 akordy slyšel, ty kecko
Jak říkám, skromný to chlapec
To řízení si tak už necháš napořád, ne?
Budou někde videa a tak?
Jak říkám, skromný to chlapec
To řízení si tak už necháš napořád, ne?
Budou někde videa a tak?
Země voní, jede po ní pětadvacet bujných koní. Na Zetoru traktorista, oko bystré, ruka jistá.
TATRA NEZNÁ BRATRA
TATRA NEZNÁ BRATRA
No - prehodit to riadenie bola otázka 5min. - takže neni problém to kedykoľvek zase aktivovať. Priznám sa že som si netrúfol ísť na tom popri kanáli domov, lebo ti to niekedy dosť pomotá hlavu - ako ste si určite skúsili
Páčilo sa mi ako si to obľúbili Mihi-ho chalani - stále chodili: "ujo, môžme sa s tatinom povoziť na vašom traktore?"
Som rád že sa to využilo a aj tá špecial vlečka že sa nerobila nadarmo.
Len by som si mal opraviť brzdy - nejako slabo mi to brzdí - asi zodraté odloženie- len sa mi do toho moc nechce...
Čo sa týka videí - musíme sa s Markom dohodnúť a zavesiť to na YT.
Páčilo sa mi ako si to obľúbili Mihi-ho chalani - stále chodili: "ujo, môžme sa s tatinom povoziť na vašom traktore?"
Som rád že sa to využilo a aj tá špecial vlečka že sa nerobila nadarmo.
Len by som si mal opraviť brzdy - nejako slabo mi to brzdí - asi zodraté odloženie- len sa mi do toho moc nechce...
Čo sa týka videí - musíme sa s Markom dohodnúť a zavesiť to na YT.
Bolo fakt super..
Dobre ste to opísali...bolo to ako na rodinnej oslave...každý niečo doniesol, nikto nemal s ničím problém, povozili sme sa, večer sme poopekali a pospievali, pohrali....Nedá sa to ani opísať...
Všetky 25-ky spolu:
Postupne:
Dušan bol tak dobrý a dal mi karovať:(Ďakujem)
Toto bol Jokeho ,,špeciál,, aby ste to pochopili tak prehodil hadice na serve a keď si volantom točil do prava tak kolesá išli do ľava a naopak...A tak sme potom aj cúvali..Naši chlapci si tento traktor veeeeeeľmi obľúbili tak stále chodili za Jožkom....ako už písal a stále sme sa vozili..Ďakujem Jožko
Broňťo na odchode:
Večerná opekačka, všetko sa nakrájalo spolu dalo do jednej misy a kto čo chcel to si aj upiekol...
Jokeho traktor tuším behal nonstop....
Takáto atmosféra bola večer, romantika , ohník, 25-ky....
Ráno po otvorení stanu nás čakalo slniečko....
Naša spálňa:
Veľká vďaka všetkým čo to pripravovali, Pociskovci , Jožko + manželka......
aj všetkým členom,nečlenom 25-károv čo tam prišli.....Som rád že sme všetci domov došli zdraví a opálení.. .
Chcel by som Vás ak sa bude dať poprosiť aby sme v roku 2021 pri daňovom mysleli na nich a ak sa bude dať darovali 2% s našich daní ich občianskemu združeniu......ĎAKUJEM.
A ukončím to touto fotkou...
No nie je to krásne keď pri rannom sprchovaní kukáte v diaľke na legendárny stroj Zetor 25 vďaka ktorému sme sa všetci spoznali?????????
Teším sa na Vás nabudúce.
Váš Mihi.
Dobre ste to opísali...bolo to ako na rodinnej oslave...každý niečo doniesol, nikto nemal s ničím problém, povozili sme sa, večer sme poopekali a pospievali, pohrali....Nedá sa to ani opísať...
Všetky 25-ky spolu:
Postupne:
Dušan bol tak dobrý a dal mi karovať:(Ďakujem)
Toto bol Jokeho ,,špeciál,, aby ste to pochopili tak prehodil hadice na serve a keď si volantom točil do prava tak kolesá išli do ľava a naopak...A tak sme potom aj cúvali..Naši chlapci si tento traktor veeeeeeľmi obľúbili tak stále chodili za Jožkom....ako už písal a stále sme sa vozili..Ďakujem Jožko
Broňťo na odchode:
Večerná opekačka, všetko sa nakrájalo spolu dalo do jednej misy a kto čo chcel to si aj upiekol...
Jokeho traktor tuším behal nonstop....
Takáto atmosféra bola večer, romantika , ohník, 25-ky....
Ráno po otvorení stanu nás čakalo slniečko....
Naša spálňa:
Veľká vďaka všetkým čo to pripravovali, Pociskovci , Jožko + manželka......
aj všetkým členom,nečlenom 25-károv čo tam prišli.....Som rád že sme všetci domov došli zdraví a opálení.. .
Chcel by som Vás ak sa bude dať poprosiť aby sme v roku 2021 pri daňovom mysleli na nich a ak sa bude dať darovali 2% s našich daní ich občianskemu združeniu......ĎAKUJEM.
A ukončím to touto fotkou...
No nie je to krásne keď pri rannom sprchovaní kukáte v diaľke na legendárny stroj Zetor 25 vďaka ktorému sme sa všetci spoznali?????????
Teším sa na Vás nabudúce.
Váš Mihi.
Mihi
Tie 2 percentá ma tiež napadli, ale to by sme tu mali pripomenúť keď to bude aktuálne...samozrejme dám, a aj od kolegov v praci vypýtam.
Ty 2 procenta se dají i ze zahraničí? :-)
Bolevak to neviem..ale zistíme to...
Mihi
Re: Stret.25-károv 12.8.2017 --4.8.2018 - 3.8.2019 -- 8.8.2020
Ahojte všetciii...
Je tu daňová žatva (žatva samozrejme pre štát = platenie daní...) a chcem nadviazať na to, čo som písal vyššie...
Tí, ktorí by chceli darovať 2% z dane našim kamarátom vo Vrádišti, pošlite mi prosím do SZ vašu mailovú adresu, a pošlem Vám tam tlačivo, ktoré som som dostal od ich občianskeho združenia NAŠA STODOLA.
Ja im darujem tiež samozrejme
/ Tí, ktorí nedarujú 2% z daní nikomum, tak to ide rovno do štátnej pokladničky /
/Darovať môžu asi len Slováci = SK daňové zákony./
Je tu daňová žatva (žatva samozrejme pre štát = platenie daní...) a chcem nadviazať na to, čo som písal vyššie...
Tí, ktorí by chceli darovať 2% z dane našim kamarátom vo Vrádišti, pošlite mi prosím do SZ vašu mailovú adresu, a pošlem Vám tam tlačivo, ktoré som som dostal od ich občianskeho združenia NAŠA STODOLA.
Ja im darujem tiež samozrejme
/ Tí, ktorí nedarujú 2% z daní nikomum, tak to ide rovno do štátnej pokladničky /
/Darovať môžu asi len Slováci = SK daňové zákony./
Tak šup šup..
Kto môžete podporte chalani.
Diky
Kto môžete podporte chalani.
Diky
Mihi
Peter, zjisti na 100% jestli můžou darovat jen SK, jinak bych se podílel rád.
Země voní, jede po ní pětadvacet bujných koní. Na Zetoru traktorista, oko bystré, ruka jistá.
TATRA NEZNÁ BRATRA
TATRA NEZNÁ BRATRA
Pavel, pýtal som sa na to na účtarni, a nedá sa to! Takže darovať 2%z dane z ČR na SK niene možné!
Pre nás darcov 2% z dane je to potrebné poslať na daňový úrad do 31.3.2021. Nieje to nič zložité.
Pre nás darcov 2% z dane je to potrebné poslať na daňový úrad do 31.3.2021. Nieje to nič zložité.
To je škoda
Doufám, že se letos uvidíme
Doufám, že se letos uvidíme
TATRA NEZNÁ BRATRA
TATRA NEZNÁ BRATRA
Sniper:
VERÍME!
VERÍME!
"Mám skutočnú túžbu dokončiť všetko, čo som začal. Táto skutočnosť ma často privádza k problémom." (N. Tesla)