co sa vam zleho dneska pritrafilo
Re: co sa vam zleho dneska pritrafilo
Bezpečná je 3 , vozík nie je na ceste tak často aby ma to trápilo a ak ide na dlhšiu trasu tak mu uberiem. No a na traktore ??? Ebne, nech mám 4 náhradné.
A tuto tesne pred koncom videa to aj je - udelalo bááác
A tuto tesne pred koncom videa to aj je - udelalo bááác
zajimava debata o foukani pneu kola -dneska sem obouval 420 na 95 na 50 misaky a ty se foukaj treba jen na 3.2vic ani vyrobce nedoporucuje je to zatezova kultivacni pneu
přestalo svítit světlo tak jsem otevřel jističe
půlku baráku přepojoval elektrikář na druhý hodiny to jsem věděl ale tohle jsem opravdu nečekal
půlku baráku přepojoval elektrikář na druhý hodiny to jsem věděl ale tohle jsem opravdu nečekal
malej traktorista v malým traktoru
Sadra - ja mám to isté a mne sa tam dostala myš , urobila si hniezdo a všetky káble odblankovala. Potom ju to upieklo lebo nemala 72ku.
myš jsem našel vedle v zásuvce tady už jsem jí jen viděl jak zalezla mezi kabely
Pravdu díš, dnes mi to nedalo, tak na to čumím, není to "moje" guma, mam tam obutý trailermaxx, takže některý z co si to půjčili měnil kolo. Už na to seru a nikomu nic. Nafoukaný vlek mam cca 2,2 až 3,2 podle nákladu.bourač píše: Na fotce od Fizze je hodně přestárlá guma. Guma stárne rychleji když na to řidič sere a jezdí na měkkých. To že má dostatečný vzorek neznamená že je ok.
Prostě stářím tvrdne a podhuštěná se snadněji láme.
"... to že máš internet neznamená, že sr@čky co máš v hlavě a považuješ je za myšlenky musíš ventilovat veřejně..."
Other-Side II. '23
Other-Side II. '23
No tak tohle mi udělat elektrikářský tak asi nepřežije dalších 10 minut Nouzově na týden možná Když vezmu jak to dělal ten muj zkrat když to vše zapojoval tak sem sice koukal ale udělal to pěkně vkrabici vše vyrovnaný jak z partesu a co bylo starý vedení vše vyskřípal kus před rozvaděčem aby to nepřekáželo a hlavně nemátlo budoucí opraváře vše je nafoceno (nový rozvody) a okótováno na fotkach Při přepojování se to nechá udělat elegantně krabice a wago svorky ne izolačka a tenhle humus co tam udělal
Kdo nic nedělá nic nezkazí pokusy sou cesta k úspěchu
Sem chodím rád a často http://prehrada-les-kralovstvi.cz/
K těm pneumatikám a huštění mám taky jednu vzpomínku. Na vojně jsme dělali přechody(teď nevím jestli se dělali jarní a zimní )
No zkrátka všechna technika se přecházela podle plánu. Ležím pod Tatrou a najednou jeba jako když vedle uhodí blesk. Hlucej a oči plný písku
Kluk od vétřiesky nastartoval,dal hadici na rezervu a šel pro něco do dílny. Tam se zakecal a ten pojistnej ventil nějak nezareagoval. Normálně to kolo bouchlo a museli sundat ten krám za kabinou co v něm ta rezerva je ,rozříznout to a vyndat ji.
Protektor spolupracovníkovi bouchnul a jak se ten běhoun utrhl tak ho vzal přes holeně. Přijel zelenej jak vodník.
Kola dokážou klidně zabít.
No zkrátka všechna technika se přecházela podle plánu. Ležím pod Tatrou a najednou jeba jako když vedle uhodí blesk. Hlucej a oči plný písku
Kluk od vétřiesky nastartoval,dal hadici na rezervu a šel pro něco do dílny. Tam se zakecal a ten pojistnej ventil nějak nezareagoval. Normálně to kolo bouchlo a museli sundat ten krám za kabinou co v něm ta rezerva je ,rozříznout to a vyndat ji.
Protektor spolupracovníkovi bouchnul a jak se ten běhoun utrhl tak ho vzal přes holeně. Přijel zelenej jak vodník.
Kola dokážou klidně zabít.
Dílna je dílna
Pokud na něco zapomenu tak mi to prosím připomeňte.
Pokud na něco zapomenu tak mi to prosím připomeňte.
tady jen střihal zprasený už to nejspíš byloČárls píše:No tak tohle mi udělat elektrikářský tak asi nepřežije dalších 10 minut Nouzově na týden možná l
každopádně to ted co nejvíc vyškubu, bůhví kam co vede a zatim v lištách natáhnu nouzovku než bude čas na komplet rekonstrukci
Carls ked to urobis tak elegantne a hlavne s wagospojkami tak to bude pekne ale po case tie wago spojky zviknu ,,robit sarapatu-akoby studeny spoj ,, a je to v prdeli
wago jsou hezký a rychlý ale asi jsem staromilec a raději mám věneček a šroubové spoje
Sadra dobre robis . Par wago spojek som uz menil u kamaratov na prevadzkach +aj doma a ani zavadu sme nevedeli urcit preco raz luster svieti raz nie a podobne aj s zasuvkami a jednoducho po case tie wago spojky alebo vo vnutri tie kontakty zoxiduju alebo sa unavi to pritlacenie na vodic a nastava problem . A keby som to neriesil uz asi u 5 znamych co im elektrikari tak narychlo porobili elektriku tak by som tomu ani nevenoval neaku pozornost
Záleží co za wago použili U nás se dávají i na stroje na lištách a nikdy problém a to ty stroje mají chvění jak hrom
Na zásuvkách se už jiné nedělají jen ty staré se šroubkama těch sem se navyměňoval nespočet Duležitý je použít na vyšší proud než na jaký jsou používány
Používám tyhle https://www.elima.cz/obchod/221-412-svo ... 25462.html jiný ne a na hliník je potřeba pasta co zabrání oxidaci hliníku určená přímo do wago svorek
Na zásuvkách se už jiné nedělají jen ty staré se šroubkama těch sem se navyměňoval nespočet Duležitý je použít na vyšší proud než na jaký jsou používány
Používám tyhle https://www.elima.cz/obchod/221-412-svo ... 25462.html jiný ne a na hliník je potřeba pasta co zabrání oxidaci hliníku určená přímo do wago svorek
Kdo nic nedělá nic nezkazí pokusy sou cesta k úspěchu
tam jde spíš o malou plochu styku
- Veteranista!
WAGO bych se vůbec nebál, spíš i naopak, ale jen origo WAGO a s páčkou
Nemám doma bordel, to je neuspořádané muzeum!