co sa vam zleho dneska pritrafilo

"U zastřeleného kozla"

Moderátoři: rezis, Leo

Zpráva
Autor
oco13

Re: co sa vam zleho dneska pritrafilo

#5386 Nový příspěvek od oco13 »

Bezpečná je 3 , vozík nie je na ceste tak často aby ma to trápilo a ak ide na dlhšiu trasu tak mu uberiem. No a na traktore ??? Ebne, nech mám 4 náhradné.

A tuto tesne pred koncom videa to aj je - udelalo bááác :smich:

Pavel

#5387 Nový příspěvek od Pavel »

zajimava debata o foukani pneu kola -dneska sem obouval 420 na 95 na 50 misaky a ty se foukaj treba jen na 3.2vic ani vyrobce nedoporucuje je to zatezova kultivacni pneu

Sadra17

#5388 Nový příspěvek od Sadra17 »

přestalo svítit světlo tak jsem otevřel jističe :shock: :shock:
Obrázek
Obrázek
půlku baráku přepojoval elektrikář na druhý hodiny to jsem věděl ale tohle jsem opravdu nečekal :shock:
malej traktorista v malým traktoru

oco13

#5389 Nový příspěvek od oco13 »

Sadra - ja mám to isté a mne sa tam dostala myš , urobila si hniezdo a všetky káble odblankovala. Potom ju to upieklo lebo nemala 72ku. :typek:

Sadra17

#5390 Nový příspěvek od Sadra17 »

myš jsem našel vedle v zásuvce :smich: :smich: tady už jsem jí jen viděl jak zalezla mezi kabely :smich: :smich:

Fizz

#5391 Nový příspěvek od Fizz »

bourač píše: Na fotce od Fizze je hodně přestárlá guma. Guma stárne rychleji když na to řidič sere a jezdí na měkkých. To že má dostatečný vzorek neznamená že je ok.
Prostě stářím tvrdne a podhuštěná se snadněji láme.
Pravdu díš, dnes mi to nedalo, tak na to čumím, není to "moje" guma, mam tam obutý trailermaxx, takže některý z co si to půjčili měnil kolo. Už na to seru a nikomu nic. Nafoukaný vlek mam cca 2,2 až 3,2 podle nákladu.
"... to že máš internet neznamená, že sr@čky co máš v hlavě a považuješ je za myšlenky musíš ventilovat veřejně..."
Other-Side II. '23

Čárls

#5392 Nový příspěvek od Čárls »

No tak tohle mi udělat elektrikářský tak asi nepřežije dalších 10 minut Nouzově na týden možná Když vezmu jak to dělal ten muj zkrat když to vše zapojoval tak sem sice koukal ale udělal to pěkně vkrabici vše vyrovnaný jak z partesu a co bylo starý vedení vše vyskřípal kus před rozvaděčem aby to nepřekáželo a hlavně nemátlo budoucí opraváře vše je nafoceno (nový rozvody) a okótováno na fotkach Při přepojování se to nechá udělat elegantně krabice a wago svorky ne izolačka a tenhle humus co tam udělal
Kdo nic nedělá nic nezkazí pokusy sou cesta k úspěchu
Sem chodím rád a často http://prehrada-les-kralovstvi.cz/

staník

#5393 Nový příspěvek od staník »

K těm pneumatikám a huštění mám taky jednu vzpomínku. Na vojně jsme dělali přechody(teď nevím jestli se dělali jarní a zimní :zapomel: :zapomel: )
No zkrátka všechna technika se přecházela podle plánu. Ležím pod Tatrou a najednou jeba jako když vedle uhodí blesk. Hlucej a oči plný písku :vztek:
Kluk od vétřiesky nastartoval,dal hadici na rezervu a šel pro něco do dílny. Tam se zakecal a ten pojistnej ventil nějak nezareagoval. Normálně to kolo bouchlo a museli sundat ten krám za kabinou co v něm ta rezerva je ,rozříznout to a vyndat ji.
Protektor spolupracovníkovi bouchnul a jak se ten běhoun utrhl tak ho vzal přes holeně. Přijel zelenej jak vodník.
Kola dokážou klidně zabít.
Dílna je dílna
Pokud na něco zapomenu tak mi to prosím připomeňte.

Sadra17

#5394 Nový příspěvek od Sadra17 »

Čárls píše:No tak tohle mi udělat elektrikářský tak asi nepřežije dalších 10 minut Nouzově na týden možná l
tady jen střihal 8) zprasený už to nejspíš bylo :shock:

každopádně to ted co nejvíc vyškubu, bůhví kam co vede a zatim v lištách natáhnu nouzovku než bude čas na komplet rekonstrukci :-/

Joe66

#5395 Nový příspěvek od Joe66 »

Carls ked to urobis tak elegantne a hlavne s wagospojkami tak to bude pekne ale po case tie wago spojky zviknu ,,robit sarapatu-akoby studeny spoj ,, a je to v prdeli :jazyk: :D :D :D :D

Sadra17

#5396 Nový příspěvek od Sadra17 »

wago jsou hezký a rychlý ale asi jsem staromilec a raději mám věneček a šroubové spoje :-/

Joe66

#5397 Nový příspěvek od Joe66 »

Sadra dobre robis . Par wago spojek som uz menil u kamaratov na prevadzkach +aj doma a ani zavadu sme nevedeli urcit preco raz luster svieti raz nie a podobne aj s zasuvkami a jednoducho po case tie wago spojky alebo vo vnutri tie kontakty zoxiduju alebo sa unavi to pritlacenie na vodic a nastava problem . A keby som to neriesil uz asi u 5 znamych co im elektrikari tak narychlo porobili elektriku tak by som tomu ani nevenoval neaku pozornost :jazyk: :)

Čárls

#5398 Nový příspěvek od Čárls »

Záleží co za wago použili U nás se dávají i na stroje na lištách a nikdy problém a to ty stroje mají chvění jak hrom
Na zásuvkách se už jiné nedělají jen ty staré se šroubkama těch sem se navyměňoval nespočet Duležitý je použít na vyšší proud než na jaký jsou používány
Používám tyhle https://www.elima.cz/obchod/221-412-svo ... 25462.html jiný ne a na hliník je potřeba pasta co zabrání oxidaci hliníku určená přímo do wago svorek
Kdo nic nedělá nic nezkazí pokusy sou cesta k úspěchu
Sem chodím rád a často http://prehrada-les-kralovstvi.cz/

Sadra17

#5399 Nový příspěvek od Sadra17 »

tam jde spíš o malou plochu styku 8)

Veteranista!

#5400 Nový příspěvek od Veteranista! »

WAGO bych se vůbec nebál, spíš i naopak, ale jen origo WAGO a s páčkou
Nemám doma bordel, to je neuspořádané muzeum!

Odpovědět

Zpět na „Putyka“