co sa vam zleho dneska pritrafilo
Re: co sa vam zleho dneska pritrafilo
asi to máš ošéfovaný, ale
ten plášť není céčkovej?, jak je možný že tyhle 4 gumy daj vozejk s bagrem?
jestli má bagr 2500 a vozejk 500-700, tj vše do 3,5t pak 4 takovýhle kola...není to slabý?
ten plášť není céčkovej?, jak je možný že tyhle 4 gumy daj vozejk s bagrem?
jestli má bagr 2500 a vozejk 500-700, tj vše do 3,5t pak 4 takovýhle kola...není to slabý?
Bagr 1800 vozik 450.
Rameno mívám položené na oji, podle váhy mám 2t+-50kg nanapravach. Tj 500na kolo. Problém je že občas ho půjčuju, tuhle porypana eletrika, ze vozík nesvítí, přitom mel pisranou ele na autě, jindy zas kola napraskany na 4.8bar. takže asi nějaký dědictví pkus vedro jako kráva, nemůžu vyloučit ani defekt hřebík díra, to už z té gumy nepoznáš, už se mi tak pár gum rozletelo i na dodávce. Na vozíku pichly kolo neucitis dokud to nevidis v zrcatku nebo ta guma nemlátí.
Rameno mívám položené na oji, podle váhy mám 2t+-50kg nanapravach. Tj 500na kolo. Problém je že občas ho půjčuju, tuhle porypana eletrika, ze vozík nesvítí, přitom mel pisranou ele na autě, jindy zas kola napraskany na 4.8bar. takže asi nějaký dědictví pkus vedro jako kráva, nemůžu vyloučit ani defekt hřebík díra, to už z té gumy nepoznáš, už se mi tak pár gum rozletelo i na dodávce. Na vozíku pichly kolo neucitis dokud to nevidis v zrcatku nebo ta guma nemlátí.
"... to že máš internet neznamená, že sr@čky co máš v hlavě a považuješ je za myšlenky musíš ventilovat veřejně..."
Other-Side II. '23
Other-Side II. '23
475kg pneu má i felicie. Je tou horní hranice, za těch 12let co mam ten vozík bouchly dvě gumy, obě nebyly nijak zvlášť nový a obě v takovým počasí jako teď a pri dlouhé souvislé jízdě po dálnici.
Ten vozík uz byl i v Anglii, a vůbec v celé Evropě, papírově to sedí do puntíku. Teď ho čeká nová podlaha, evidentně blatníky, takže asi i gumy. Mohl vydržet do zimy dacan.
Ten vozík uz byl i v Anglii, a vůbec v celé Evropě, papírově to sedí do puntíku. Teď ho čeká nová podlaha, evidentně blatníky, takže asi i gumy. Mohl vydržet do zimy dacan.
"... to že máš internet neznamená, že sr@čky co máš v hlavě a považuješ je za myšlenky musíš ventilovat veřejně..."
Other-Side II. '23
Other-Side II. '23
tak ted už koupíš C gumy já je radši taky vzal místo obyč co tam byli
malej traktorista v malým traktoru
C guma 14" uveze několik tun i když její kolegyně na druhé nápravě píchne. Podmínkou je věk té pneumatiky. Musí být mladá!!
Na fotce od Fizze je hodně přestárlá guma. Guma stárne rychleji když na to řidič sere a jezdí na měkkých. To že má dostatečný vzorek neznamená že je ok.
Prostě stářím tvrdne a podhuštěná se snadněji láme.
Na fotce od Fizze je hodně přestárlá guma. Guma stárne rychleji když na to řidič sere a jezdí na měkkých. To že má dostatečný vzorek neznamená že je ok.
Prostě stářím tvrdne a podhuštěná se snadněji láme.
Něco nejde? Je třeba tvrdit: "mě to nejde"
Vždy se najde někdo kdo to dokáže.
Vždy se najde někdo kdo to dokáže.
Takže vlastne tým, že mám všetky vozíky a vlečky nafúkané trvalo na 5 - 6 atmosfer im pomáham? Kvoli čeláku som musel obuť 165/70R13 a ti fúkam až na 7 atm. Inak sa blbo zatáča.
- Atlan
- Kontaktovat uživatele:
Ty brdo 7? A ja sa bojim 3 nafukat....
Ludi co nemaju dost rozumu som zablokoval. Ked raz nato niekto nema, tak skoda sa snim bavit.
Nevím hoši ale každá pneumatika předepsaný max tlak pro dané vozidlo je dáno taky na kolik se má foukat Přehuštěný nebo podhuštěný snižuje se životnost
Tohle byl pokus video níže , ale dokážete si představit skrytou vadu a přehuštění stát u toho a najednou rána
Tohle byl pokus video níže , ale dokážete si představit skrytou vadu a přehuštění stát u toho a najednou rána
Kdo nic nedělá nic nezkazí pokusy sou cesta k úspěchu
Sem chodím rád a často http://prehrada-les-kralovstvi.cz/
Sem chodím rád a často http://prehrada-les-kralovstvi.cz/
Trojku dávam normálne bežne na všetky autá - zníži to spotrebu a viac to trase takže šoférovi sa zdá že ide prirýchlo.Atlan píše:Ty brdo 7? A ja sa bojim 3 nafukat....
Čárlsi - jasné že pri tom nestojím.
Tak Ti nevím, proč tolik . Většinou foukám v rozmezí 2,0 - 2,5 atm. Např. u oktávky píšou 2,2, tak dám o desetinku více. Nepřehušťuju. Na traktoru nevím kolik má být, tak se držím v podobných hodnotách. Spíše občas zjistím, že předek na traktoru nemá už ani 1,0, ale znát to pohledově není. Stejně s nim jezdím minimálně.
To je prostě Oco. Já bych mu doporučil plnopryžová kola.
Když máte v ruce kladivo, všechno ostatní vypadá jako hřebík.
Prečo? Ano Britt má pravdu , ale len čiastočne. Na čeláku ak dám 400kg na paletu tak s 3atm ani neotočím na mieste kolesá. Na vlečke a hlavne na vozíku za auto jednoducho preto lebo 1,25x2,5x0,4m = 1,25m3 štrku (čapica je ešte navyše) maník u nás účtuje paušál 10evri od vozíka - takže nakladám až do zlomenia.
No a gazdiná lieta jak Niky Lauda takže kostitras ju aspoň trocha umravňuje.
Zaspomínam na dávnu minulosť cisterna má vyše kubíka váha nádrže cca 400kg a na oji bývalo velké benzínové čerpadlo.
Dá sa to asi aj vidieť obuté na 20 ročných kolesách Trabant
Ťahával ju tento krásavec
No a gazdiná lieta jak Niky Lauda takže kostitras ju aspoň trocha umravňuje.
Zaspomínam na dávnu minulosť cisterna má vyše kubíka váha nádrže cca 400kg a na oji bývalo velké benzínové čerpadlo.
Dá sa to asi aj vidieť obuté na 20 ročných kolesách Trabant
Ťahával ju tento krásavec
já taky auto foukám na cca 3.5 předpis 2.8/3.2Britt píše:To je prostě Oco. Já bych mu doporučil plnopryžová kola.
malej traktorista v malým traktoru
oco - ty sa nezdas ..... Ale aj mne sa zda ze fukas trocha viac ako je bezpecna hranica :-)
Vždy je na vine len malé kladivo
Zabi bobra zachrániš strom
http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 13&t=65774
nieco z youtube https://www.youtube.com/watch?v=fooaNIi ... wl&index=2
Zabi bobra zachrániš strom
http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 13&t=65774
nieco z youtube https://www.youtube.com/watch?v=fooaNIi ... wl&index=2