Ja tiež ďakujem , že ste dali dokopy takú super akciu.
Aj ma mrzí , že som nemohol zostať na noc, vizera podľa foto , že bola fajn atmosféra. Somm rád že som sa za vami dostal aspoň na chvíľu. Dúfam že nabudúce už dôjdem zase na dvoch nohách a na pojazdnom zetore
Nestihol som sa s vami ani rozlúčiť, ale moji parťáci ponáhľali mali ešte niečo dohodnuté , tak sa omluvam.
Chalani, ja ďakujem za nás všetkých z Vrádišta, že ste prišli (niektorí aj s traktorom ) a sme radi že sa vám páčilo a mohli sme prežiť pekný spoločný čas.
Vďaka aj za všetky jedlé, alebo tekuté veci čo ste priniesli a prispeli k spoločnej pohode.
Z nášho pohľadu sme tiež boli milo prekvapení záujmom o akciu a aj napriek horúcemu počasiu hodnotíme toto stretnutie veľmi pozitívne
Kde je veľa krásnych strojov Z25 a veľa dobrých ľudí- nemôže byť zle! A myslím že sa to potvrdilo.
Fandím aj všetkým čo nocovali v stanoch - mali sme aj my také plány že tuším sa pridáme tiež k stanovačke - nech máme exotiku, ale neskôr zvíťazila pohodlnosť a gravitačná sila našich postelí sa nedala prekonať
Vďaka Davidovi za husličkovanie - dobre sa to hodilo k ohníku.
Keď už som pri tej hudbe - musím sa vyjadriť k Sniperovim ódam
Tá fotka s harmonikou ešte ako-tak ujde čo sa týka pravdivosti - niečo na harmonike ako samouk zahrám- to priznávam, ale tá druhá fotka s gitarou je úplne mimo.
To som len Peťovi čo sedel cez jedno miesto po mojej pravej ruke držal chvíľu gitaru a tváril som sa že niečo brnkám- lebo na gitare viem tri akordy a hotovo
Ale Sniper - odpúštam ti túto dezinformáciu, ale na budúce už len pravdivé fotky!!!
A samozrejme veľká vďaka Čendovi za pekné foto a takmer okamžité nahratie na server - ešte na akcii sme si pozerali
Keď ma niečo napadne - ešte doplním- idem dospať deficit
Tak nech mašinky poslúchajú a dúfam že o rok sa vidíme...
I já se přidám ke gratulaci k výborně zvládnuté akci.
Byl jsem tam poprvni i s jen chvilku a nakonec se po "americku" vytratil.
Měl jsem další povinnosti a pokud bych zrovna neměl cestu do Hodonína, asi by mě to ani nevyšlo se stavit.
Ať žije další ročník 2021
No - prehodit to riadenie bola otázka 5min. - takže neni problém to kedykoľvek zase aktivovať. Priznám sa že som si netrúfol ísť na tom popri kanáli domov, lebo ti to niekedy dosť pomotá hlavu - ako ste si určite skúsili
Páčilo sa mi ako si to obľúbili Mihi-ho chalani - stále chodili: "ujo, môžme sa s tatinom povoziť na vašom traktore?"
Som rád že sa to využilo a aj tá špecial vlečka že sa nerobila nadarmo.
Len by som si mal opraviť brzdy - nejako slabo mi to brzdí - asi zodraté odloženie- len sa mi do toho moc nechce...
Čo sa týka videí - musíme sa s Markom dohodnúť a zavesiť to na YT.
Bolo fakt super..
Dobre ste to opísali...bolo to ako na rodinnej oslave...každý niečo doniesol, nikto nemal s ničím problém, povozili sme sa, večer sme poopekali a pospievali, pohrali....Nedá sa to ani opísať...
Všetky 25-ky spolu:
Postupne:
Dušan bol tak dobrý a dal mi karovať:(Ďakujem)
Toto bol Jokeho ,,špeciál,, aby ste to pochopili tak prehodil hadice na serve a keď si volantom točil do prava tak kolesá išli do ľava a naopak...A tak sme potom aj cúvali..Naši chlapci si tento traktor veeeeeeľmi obľúbili tak stále chodili za Jožkom....ako už písal a stále sme sa vozili..Ďakujem Jožko
Broňťo na odchode:
Večerná opekačka, všetko sa nakrájalo spolu dalo do jednej misy a kto čo chcel to si aj upiekol...
Jokeho traktor tuším behal nonstop....
Takáto atmosféra bola večer, romantika , ohník, 25-ky....
Ráno po otvorení stanu nás čakalo slniečko....
Naša spálňa:
Veľká vďaka všetkým čo to pripravovali, Pociskovci , Jožko + manželka......
aj všetkým členom,nečlenom 25-károv čo tam prišli.....Som rád že sme všetci domov došli zdraví a opálení.. .
Chcel by som Vás ak sa bude dať poprosiť aby sme v roku 2021 pri daňovom mysleli na nich a ak sa bude dať darovali 2% s našich daní ich občianskemu združeniu......ĎAKUJEM.
A ukončím to touto fotkou...
No nie je to krásne keď pri rannom sprchovaní kukáte v diaľke na legendárny stroj Zetor 25 vďaka ktorému sme sa všetci spoznali?????????
Ahojte všetciii...
Je tu daňová žatva (žatva samozrejme pre štát = platenie daní...) a chcem nadviazať na to, čo som písal vyššie...
Tí, ktorí by chceli darovať 2% z dane našim kamarátom vo Vrádišti, pošlite mi prosím do SZ vašu mailovú adresu, a pošlem Vám tam tlačivo, ktoré som som dostal od ich občianskeho združenia NAŠA STODOLA.
Ja im darujem tiež samozrejme
/ Tí, ktorí nedarujú 2% z daní nikomum, tak to ide rovno do štátnej pokladničky /
/Darovať môžu asi len Slováci = SK daňové zákony./
Pavel, pýtal som sa na to na účtarni, a nedá sa to! Takže darovať 2%z dane z ČR na SK niene možné! Pre nás darcov 2% z dane je to potrebné poslať na daňový úrad do 31.3.2021. Nieje to nič zložité.