Casserův Zetor 6911
Moderátor: Lukashil
- Casser X
Re: Casserův Zetor 6911
Jeden štítek hydrauliky má číslo 69188223 a druhý 70118227, štítek svahové dostupnosti má 59116689. Stály kolem 13 - 15,- Kč. Jen ta váha přívěsu byla drahá, stála asi 70,-Kč.
Taky sháním ty samolepky na nádrž jsou takový třeba na Z 77.Jsou to ve skutečnosti tři nálepky-na jedné jsou rychlosti a redukce s náhonem,na druhé je schema řazení a počtu otáček vývodového hřídele a na třetí je schema zařazení a vyřazení přední nápravy.Kdyby jste někdo na ty nálepky někde narazil tak mi je prosím kupte - odměna vás nemine A ještě jedna věc-kupoval jste někdo tzv.penízky do hlavičky kompresoru.Opravoval jste ty ventilky někdo??
Dílna je dílna
Pokud na něco zapomenu tak mi to prosím připomeňte.
Staníku to se koupit nedá.Místo nich musíš koupit celou hlavu, dneska se dělá s membránou.Je to zaměnitelné se starou.staník píše: A ještě jedna věc-kupoval jste někdo tzv.penízky do hlavičky kompresoru.Opravoval jste ty ventilky někdo??
Dají se koupit, já kupoval celý vnitřek hlavičky zhruba před půl rokem, ale je třeba si uvědomit, zda ten repas pomůže, protože už mohou být vymačkané sedla.Franta.cz píše:Staníku to se koupit nedá.Místo nich musíš koupit celou hlavu, dneska se dělá s membránou.Je to zaměnitelné se starou.staník píše: A ještě jedna věc-kupoval jste někdo tzv.penízky do hlavičky kompresoru.Opravoval jste ty ventilky někdo??
Zetor 4011, Zetor 7341, JCB 3C III
JJ dneska jsem je sehnal stály 18,-Kč a pružinky asi 3,-Kč Sedla ventilů mi veme kamarád na magnetce snad to bude dobrý.
Dílna je dílna
Tak to gratuluju .Mě tvrdily už v roce 2000, že se nedělají.
- Peti
- Kontaktovat uživatele:
Možno blbá otázka, ale vedeli by ste mi popísať ako pracuje hydraulika pri roznych polohách páčiek. diki mocCasser X píše:Jedno další samolepkové vylepšení...
Když to funguje tak se v tom nevrtej!
Petiho Zetor - 6911
Petiho Zetor - 6911
- Casser X
Proč blbá otázka, každý tu hledá informace, ke kterým nemá přístup.
Myslím, že to, co potřebuješ, je posané tady: Snad Ti to postačí.
Ještě tu mám popis funkce hydrauliky z knihy Opravy traktorů Zetor od Fr.Lupoměcha, ale ten je dost podrobný.
Myslím, že to, co potřebuješ, je posané tady: Snad Ti to postačí.
Ještě tu mám popis funkce hydrauliky z knihy Opravy traktorů Zetor od Fr.Lupoměcha, ale ten je dost podrobný.
- Casser X
Dal jsem se na poslední chvíli do natírání lopaty, snad to nezmrzne. První nátěr:
No hurá konečně nějaká fotka:-) už sem myslel že tohle forum zamrzne.No a kolik se ti na to vejde písku?2 metráky?A co traktor když by si stim jel po silnici na 5tku?
A mužeš stim jezdit po silnici jako z normalnim nesenim nařadim např. z pluhem?
- Casser X
Podle mně je to nesené nářadí.
- Jan.F
Pokud konec toho přesáhne 40cm od konce vozidla musí to mít koncové osvětlení (koncová světla/případně světlo).
Pomožte zachránit tisíce lidských životů, objevit dosud neznámé prvky, či dokonce nalézt mimozemskou civilizaci..
A to vše jen s použitim vašeho PC
http://www.czechnationalteam.cz/
A to vše jen s použitim vašeho PC
http://www.czechnationalteam.cz/
- krbec
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím ve spolek, mám jeden dotaz ohledně topení v 6911. Jak je to stou škatulou na nádrži nikdy jsem to neviděl, jak to funguje atd?? Měl bych zájem to i koupit jestli to nědo nemáte nebo nevíte o něčem.Díky za odpovědi s pozdravem M.K.
- Casser X
To Krbec: Ta škatule na fotce není topení, je to jen kryt motoru stěračů. Topení bylo jen ve slovenských kabinách.
Fotka prvního ostrého nasazení lopaty:
Fotka prvního ostrého nasazení lopaty: