Tříbodový naviják
Moderátoři: rezis, Leo, Malboro
Re: Tříbodový naviják
S tím ovládáním na dálku bych to neviděl tak černě. Důležité je kolik watů nebo ampér je třeba spínat. Na trhu je spousta různých stavebnic které se k tomu hodí a nejde jen o nějaká tintítka. Já bych měl problém s tou mechanikou a proto obdivuji Radovanův um.
Máte někdo násobič na navijáku uniforest? Jak je to učiný a netrhá to řetěz? Máte z stím zkušenost?
zetor 5748, Belarus EO 2621
Agropol: Když bys chtěl naviják Uniforest 40 ECO Tak vím o jednom chlapovi, kterej sem tahá nový navijáky a prodává je docela levně(Výde levněji než bystron). Jindřichův Hradec. Může mít i 5tunu.Telefon pošlu na SZ.
- traktorista-plkac
A o kterém uvažuješ ty Honzo?
Moje videa na
http://www.youtube.com/watch?v=Y_upwXh1E1c
Doprava zemědělské a jiné techniky do 4,2tuny.Vozidlo AVIA 75L.Tel. 605 450 280 non stop.
http://www.youtube.com/watch?v=Y_upwXh1E1c
Doprava zemědělské a jiné techniky do 4,2tuny.Vozidlo AVIA 75L.Tel. 605 450 280 non stop.
Teď jsem přivezl Uniforest. Dlouho jsem přemejšlel a uniforest je o 70kg lehčí a byl levnější.
- pepa.traktor
pro Honzu
zetor 5645,7211,unhz500 a ted lítám fabií 1,9 sdi combi + teraccan s vlekem +multivan+ mini coper a přibyl 6745
Ahoj Honzo. Docela dobrá technická poznámka s tou váhou. Byl by jsi tak hodný a poslal mi to číslo?
Ty jsi přivezl tu Eko 40?
Dík Agropol
Dík Agropol
-
- Kontaktovat uživatele:
Lehčí o 70 kg než co ?Honza50 píše:Teď jsem přivezl Uniforest. Dlouho jsem přemejšlel a uniforest je o 70kg lehčí a byl levnější.
co takhle 6ti tuna nebo větší? 5 tun by bylo asi málo...Honza50 píše:Agropol: Když bys chtěl naviják Uniforest 40 ECO Tak vím o jednom chlapovi, kterej sem tahá nový navijáky a prodává je docela levně(Výde levněji než bystron). Jindřichův Hradec. Může mít i 5tunu.Telefon pošlu na SZ.
Pole je jen slabej odvárek lesa a tam vládne VALTRA
- chameleonn
Čím to chceš tahat?
traktorem o 100 koních a hmotnosti cca 6tun.
Než bystroňradovann píše:Lehčí o 70 kg než co ?
To nevím, vím jen o 5tuně.Peetan píše:co takhle 6ti tuna nebo větší? 5 tun by bylo asi málo...
[quote="Agropol""]Ahoj Honzo. Docela dobrá technická poznámka s tou váhou. Byl by jsi tak hodný a poslal mi to číslo?
Dík Agropol [/quote] Jo přivezl jsem eko 40.
- chameleonn
Tak to je jiná.Peetan píše:traktorem o 100 koních a hmotnosti cca 6tun.
Za 6945 by 5ka stačila jak prd, ale radši víc než míň... teď mám tatráckej naviják a ten má určitě dost přes 6 tun a sneslo by to víc...
- chameleonn
Ptal jsem se proto že vím o maníkoj , má 7045 a k tomu 4 t naviják, nějakej Finskej a ten traktor nezvládne to co by snesl ten naviják.