Ruska freza ZUBR 10hp
Moderátor: DYK
Re: Ruska freza ZUBR 10hp
Ja som objednal na motolux a cena dovozu zahŕňala aj clo a všetko čiže nový motoblok 10hp s pluhom a kultivátor ma vyšiel cca 900€ + 350 dovoz. (Ja som ale kupoval ešte aj nejaké náradie navise tak ma cena dokopy vyšla 1700€ nakomplet domov na dvor dovezené).
Oni už vedia ako clo riešiť a celkovo... Mne sa zdalo že by som len 200€ previezol (som zo žilinského kraja) a to ešte riešiť clo a čakanie na hranici (ten čo mi ho priviezol že čakal na hranici 9hodin a to išiel ešte len ku mne neviem ako naspäť )
Oni už vedia ako clo riešiť a celkovo... Mne sa zdalo že by som len 200€ previezol (som zo žilinského kraja) a to ešte riešiť clo a čakanie na hranici (ten čo mi ho priviezol že čakal na hranici 9hodin a to išiel ešte len ku mne neviem ako naspäť )
- PRAKTIK
Tak je to spravne tak to ma biť.
Super, konečne akcia. Už by som mal ísť aj ja pre drevečko.
Čo nejde silou, pôjde ešte väčšou silou. Ak to nejde ani tak, treba si prečítať návod na používanie! :D
A v rámci RVHP sa chystáme s dvoma strojmi na štiepku....
Zatiaľ však upravujem menšiu vlečku Vares a aj štiepkovač.
Potom hodím foto aby priaznivci nakŕmili oko a neprajníci aby závideli
Zatiaľ však upravujem menšiu vlečku Vares a aj štiepkovač.
Potom hodím foto aby priaznivci nakŕmili oko a neprajníci aby závideli
Ten štiepkovač si pozriem
Ono oba tie traktory su cinske. Neviem z toho posudit, ale myslim, ze mal za tym velkym traktorom zle naradie a preto mu to slo horsie. Zas ten motoblok bol dost rychly, tak mozno to s nim nakoniec spravil aj rychlejsie
- Atlan
- Kontaktovat uživatele:
Celkom zaujimave riesenie tych radliciek na spruzinach.
Ma vysoko tie vodiace kolesa, preto mu nejdu radlicky hlbsie a skrabe to po vrchu.
Ma vysoko tie vodiace kolesa, preto mu nejdu radlicky hlbsie a skrabe to po vrchu.
Ludi co nemaju dost rozumu som zablokoval. Ked raz nato niekto nema, tak skoda sa snim bavit.
Bomet, AKPIL, Wirax mají ty radličky na pružinách velice podobně. (sazeče brambor)
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod
Jak říkal tak bylo po dešti,dát ty radličky níž tak tam nadělá naprostou prasárnu.
A kde máme ten štiepkovač, čo bol slúbený.
Bude, bude všetko bude....
- PRAKTIK
Ale najprv treba pekné počasie.V daždi to nejde.
Štiepkovanie počká dážď je prednejší. Aj ja mám hromadu tak 4 kubíky čo ešte len čaká na Chroustala. Ale 5 kubíkov som už toho roku dal.