Iseky všeobecně
Moderátor: DYK
Re: Iseky všeobecně
zdar chlapi, chcu kupovat něco do lesa, rozmýšlel sem řadu TA, ale prodejce mě nabízí geas gl 21f, že je o dost novější, že ma silnější přední nápravu, že má řazení za jízdy, samozapinani přední nápravy atd, za podobný prachy jako jiní TA řadu. Moc se v tom nevyznam tak sonduju info
Iseky všeobecně
rozdíl mezi řadou TU a TA, vím někde to tu je ale nemohu to najít,, děkuji za připomenutí
- agroart
- Kontaktovat uživatele:
Nemáte náhodou katalóg náhradných dielov na iseki tx1510?
-
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím, někde jsem stáhl manual v anj. a dílenskou příručku ve fr. Na traktory řady TX
no to má jako haldex nebo co že se to samo připojí? čím více elektroniky tím více to může zlobit. stejně všechno je šedej dovoz takže je fuk jak nové to je. stejně ti zastoupení neproda nic pokud nebudeš mít kód. bral bych co si dokážeš opravit sám a prošel bych si náhradní díly jak je dokážeš sehnat. tak to dnes vidím já. mam taky iseki 205f jsem spokojeny šlape dobře, ale chtel jsem preventivně nějaké věci vymenit a tady to nekoupíš.Dede píše:zdar chlapi, chcu kupovat něco do lesa, rozmýšlel sem řadu TA, ale prodejce mě nabízí geas gl 21f, že je o dost novější, že ma silnější přední nápravu, že má řazení za jízdy, samozapinani přední nápravy atd, za podobný prachy jako jiní TA řadu. Moc se v tom nevyznam tak sonduju info
Čau
mám TA 270F a teď to dávám dohromady a při troše snahy se dá sehnat ledacos. Stačí obvolat více prodejcu a seženeš co potřebuješ. Důležité na to koukat selským rozumem a nedělat ustupky ve stylu když nemám neco co tam patří tak tam něco dopasuju a nevadí, že je to uplně něco jiného. Ono těsnění jako těsnění
mám TA 270F a teď to dávám dohromady a při troše snahy se dá sehnat ledacos. Stačí obvolat více prodejcu a seženeš co potřebuješ. Důležité na to koukat selským rozumem a nedělat ustupky ve stylu když nemám neco co tam patří tak tam něco dopasuju a nevadí, že je to uplně něco jiného. Ono těsnění jako těsnění
Chlapi toto vyskočilo na bazoši https://dom.bazos.sk/inzerat/111647406/ ... l-2100.php
Nie je tá lopata privelká?
Ja som na mojom včera zdvihol niečo cez 400kg a predná náprava skoro umrela aj s riadením.
Nie je tá lopata privelká?
Ja som na mojom včera zdvihol niečo cez 400kg a predná náprava skoro umrela aj s riadením.
Na piliny dobrá....
EX - Iseki TU155 a bazmeky k tomu
Přídavná hydraulika Iseki
TA 227 Chelsea
... a neberte život moc vážně, stejně z něj nevyváznete živí...
Přídavná hydraulika Iseki
TA 227 Chelsea
... a neberte život moc vážně, stejně z něj nevyváznete živí...
Jasné aj na polystyrén.
Lenže väčšina bežných ludí si to kupuje okolo domu a tam treba sem tam nosiť aj štrk a hlinu. Pýtam sa preto lebo neviem ako sú na tom japončíci s nosnosťou prednej nápravy.
Max dovolené zaťaženie prednej nápravy neudáva ani žiaden katalog.
Ja mám lopatu tak tretinovú, ale pokúša ma varianta mixovacej lopaty ako má UNC.
Lenže väčšina bežných ludí si to kupuje okolo domu a tam treba sem tam nosiť aj štrk a hlinu. Pýtam sa preto lebo neviem ako sú na tom japončíci s nosnosťou prednej nápravy.
Max dovolené zaťaženie prednej nápravy neudáva ani žiaden katalog.
Ja mám lopatu tak tretinovú, ale pokúša ma varianta mixovacej lopaty ako má UNC.
Ked to navali plne hliny neodlepi lopatu od zeme iba zdvihne zadne kola, nema tam ziadne zavazie.Ked da akurat ,bude sa hompalat na prednej naprave do casu mez nieco povoli potom zisti aku to malo max nosnost. :shock: :tyty:
Závažie tam má a na dosť dlhej páke
Moj posledný poznatok je , že sice vela kilov dvihnem, ale už to nedáva čerpadlo na riadení. Namiesto zatočenia len vresk čo šmýka remeň.
A ešte jedno som si všimol, ako čumím na tie fotky. Vyzerá to že predok má hnaný, ale vymenil šípy za hladké gumy. Nezmení sa tým obvod? že by sa potom hádal predok a zadok. Pokial viem traktor nemá stredový diferák.
Moj posledný poznatok je , že sice vela kilov dvihnem, ale už to nedáva čerpadlo na riadení. Namiesto zatočenia len vresk čo šmýka remeň.
A ešte jedno som si všimol, ako čumím na tie fotky. Vyzerá to že predok má hnaný, ale vymenil šípy za hladké gumy. Nezmení sa tým obvod? že by sa potom hádal predok a zadok. Pokial viem traktor nemá stredový diferák.
Novsie japonce maju stale 4x4 nemozno vyradit .Udajne pre brzdny ucinok nejaky ich novsi predpis. Na mojom kt 255 tiez stale 4x4 neskutocne to brzdi. Gumy nedere ,na asfalte nepoznat stale zapnutie medzinapravovy dif to nema samozrejme pri prudkom otacani gumuje predok a pri zapnutom asistentovi menej.Tieto vedsie stroje maju hlavnu napravnicu ocelovu dobre ulozenu znese to dost .Este som nevidel japonca s rozlomenu napravnicu iba poloosi.Ten na foto riadne testuje zatial nedosiahol hranicu. Inak davnejsie tu niekto 17 hp japoncikom v cn vozil velke senazne baliky ako nic.
-
zdravím mám problém mám iseky TA 250, traktor cca po 15 minutách ztratí výkon spadnou otáčky čím to může být ?
Děkuji
Děkuji
-
malo paliva , mne to spôsoboval upchatý filter
- Ondras83
- Kontaktovat uživatele:
tak to jsi toho jeste moc nevidel
download/file.php?id=91580&mode=view
download/file.php?id=91576&mode=view
download/file.php?id=91575&mode=view