Čerpadlo hydrauliky, Z 7245
Moderátor: Lukashil
-
Re: Čerpadlo hydrauliky, Z 7245
Sítko nové, vše vyčištěné. Zítra to ještě všechno prozkouším a když na nic nepřijdu, tak to asi složím a uvidíme během sezony.
- pavolmakys
Myslel som z tvojeho na druhy, skusil by som najpr cerpadlo a ak to nebude hucat tak aj vrch. Ak to nebude hucat mas istotu ze to je v niecom inom.biker_john píše:No právě že na tenhle traktor jsme zkoušeli vrch i spodek z jiného a bez změny. Trubku jsme také kontrolovali a je ok.
Je to na palici..
Zetor 5645 (motor 69O1+tazka naprava)
-
Ahoj,
vyrešil jsi to tenkrát nějak ?
mám ten samej problem, čerpadlo jsem dal nove, sitko....vse okolo vymenené a pořád mi to hučí,
úpně stejný problem co tady a už také nevím jak dál....................
moc dík
vyrešil jsi to tenkrát nějak ?
mám ten samej problem, čerpadlo jsem dal nove, sitko....vse okolo vymenené a pořád mi to hučí,
úpně stejný problem co tady a už také nevím jak dál....................
moc dík
-
Ahoj,
vyřešil, problém byl v převodovce - řazení 540 / 1000 otáček. Vidlička řazení náhonu nebyla zaskočená v drážce v kole, ale byla opřená o bok kola a to byl ten zvuk. Nechápu, jak se to mohlo stát - v provozu snad nelze, takže jestli se v tom někdy někdo hrabal a špatně to sestavil...? Každopádně s tím bylo trápení, zkoušení a lítání, dokonce jsem koupil i novou kostku hydrauliky a přitom to bylo tohle. Aspoň že traktor i nadále šlape a vyzbrojený čelňákem je to super pomocník!
vyřešil, problém byl v převodovce - řazení 540 / 1000 otáček. Vidlička řazení náhonu nebyla zaskočená v drážce v kole, ale byla opřená o bok kola a to byl ten zvuk. Nechápu, jak se to mohlo stát - v provozu snad nelze, takže jestli se v tom někdy někdo hrabal a špatně to sestavil...? Každopádně s tím bylo trápení, zkoušení a lítání, dokonce jsem koupil i novou kostku hydrauliky a přitom to bylo tohle. Aspoň že traktor i nadále šlape a vyzbrojený čelňákem je to super pomocník!
jj. celak je na nezaplatenie.