Mapovo UNC
Moderátor: Franta.cz
Re: Mapovo UNC
To dotažení je důležité,protože ikdyž to napoprvé dotahneš jak k...u za vlasy tak to stejně po čase teče. Ale jinak to funguje skvěle. Spíš by se.mi zešla nějaká ohýbačka na trubky. Čím to tvaruješ tak ať se to v ohybu nezlomí?
Můj 7045 horal (pokladnička)viewtopic.php?f=36&t=118233
- mape
- Kontaktovat uživatele:
Na ty malé trubky 8 mm jsem si koupil normálně v železářství kladku ,trochu ji pobrousil aby do ní ta trubka dobře sedla a s tou jsem to udělal všechno. Normálně to upnul do svěráku a ohýbal to o tu kladku.
Ty větší dělám ohybackou na trubky co mám na topení od REMS . Jde to obojí dobře. I na ty větší se dá koupit ta kladka.
Ty větší dělám ohybackou na trubky co mám na topení od REMS . Jde to obojí dobře. I na ty větší se dá koupit ta kladka.
už žádné domadělané stroje. mám už jen své mazlíčky
Avia D60 Turbo E3
unc 060
Kobelco SK30
Westvood 1300
Vlastnoručně vyrobený dvouosak vlek nebrzděný
Avia D60 Turbo E3
unc 060
Kobelco SK30
Westvood 1300
Krásné pondělí vinšuju všem.
Nevíte někdo kluci, jaký má oficiální označení tento upínák...nebo je to jen nějaká slepá vývojová větev Detvanu?
Horní trubka je jako u Euro Norm, ale spodní zajištění jsem nikde nenašel...odjištěný a zajištěný stav:
Pak by mě ještě zajímalo, estli máte nejaký fígl na mytí skla pod mřížkou střechy. Já jsem zatím vymyslel jen kartáček s dlouhým držátkem...a mydlit a mydlit
A ještě ten ohřev na šňůru od remosky funguje samotíží? (jako ústřední topení s tlustýma trubkama) Já jen, že k tomu nevedou žádný dráty...třeba na termostat, nebo tak něco.
A když už jsem v těch obrázkách...najdi pět rozdílů mezi UNC 060 a 045
Nevíte někdo kluci, jaký má oficiální označení tento upínák...nebo je to jen nějaká slepá vývojová větev Detvanu?
Horní trubka je jako u Euro Norm, ale spodní zajištění jsem nikde nenašel...odjištěný a zajištěný stav:
Pak by mě ještě zajímalo, estli máte nejaký fígl na mytí skla pod mřížkou střechy. Já jsem zatím vymyslel jen kartáček s dlouhým držátkem...a mydlit a mydlit
A ještě ten ohřev na šňůru od remosky funguje samotíží? (jako ústřední topení s tlustýma trubkama) Já jen, že k tomu nevedou žádný dráty...třeba na termostat, nebo tak něco.
A když už jsem v těch obrázkách...najdi pět rozdílů mezi UNC 060 a 045
Sekací traktůrek Hayter H1842.....V podstatě Countax z roku 1995
Babetta 207 chopper....................Prostě brutální mašina
UNC 045 Detvan.........................Nakladač malý, ale šikovný
- mape
- Kontaktovat uživatele:
Ten ohřev se samotiz ale vím že pokud je to ve větví s termostatem tak je problém.
Tě upinak je podle mě zase nějaký nestandardní paskvil jako tomu je u 060...
Sklo se čistí špatně jako u 060.... Hadr na klacku a hurá.
K tomu místu pod kabinou bych řekl jen to že ti závidím....u 060 je tam šílená cerpadlarna a ještě akumulátor.... Navíc ta čerpadla jsou na převodovce 3 dokola a ne takhle pěkně za sebou. Inu co dodat.... Ta 045 bude celkem moderní stroj.
Tě upinak je podle mě zase nějaký nestandardní paskvil jako tomu je u 060...
Sklo se čistí špatně jako u 060.... Hadr na klacku a hurá.
K tomu místu pod kabinou bych řekl jen to že ti závidím....u 060 je tam šílená cerpadlarna a ještě akumulátor.... Navíc ta čerpadla jsou na převodovce 3 dokola a ne takhle pěkně za sebou. Inu co dodat.... Ta 045 bude celkem moderní stroj.
Avia D60 Turbo E3
unc 060
Kobelco SK30
Westvood 1300
Avia D60 Turbo E3
unc 060
Kobelco SK30
Westvood 1300
Já nevím, co máte proti mytí horního okna, já se svejma 55 kilama a tenkou rukou nemám s mytím toho okna žádnej problém. Jinak ty čerpadla, Já si myslím, že by se to dalo udělat. Teď budu tahat ven stranový převodovky, tak se těším, jak si zanadávám
Když něco nejde vem kladivo,
když to pořád nejde, vem větší kladivo
a když to ani pak nejde, přečti si návod.
- mape
- Kontaktovat uživatele:
Já neprskám.... Taky to čistím.
Teď jsem byl čistit jeden dvůr od zámkový dlažby a obrubníků tak jsem si vzal unc jako přepravník .... Chtěl jsem zjistit co kde ještě teče a jak bude makat ta lžíce po opravě a paráda...
Jediné co pořád nemůžu utěsnit je vývod oleje pro vstřikovací čerpadlo.... Tam je pořád problém..... Ne velký ale je to tam za den poblity.... Jinak to vypadá že už to bude vše ok.
Ty zámkový dlažby je skoro 50 metrů a tak jela pěkně domů a na mé deponii bude krásná zpevněná plocha.
Teď jsem byl čistit jeden dvůr od zámkový dlažby a obrubníků tak jsem si vzal unc jako přepravník .... Chtěl jsem zjistit co kde ještě teče a jak bude makat ta lžíce po opravě a paráda...
Jediné co pořád nemůžu utěsnit je vývod oleje pro vstřikovací čerpadlo.... Tam je pořád problém..... Ne velký ale je to tam za den poblity.... Jinak to vypadá že už to bude vše ok.
Ty zámkový dlažby je skoro 50 metrů a tak jela pěkně domů a na mé deponii bude krásná zpevněná plocha.
Avia D60 Turbo E3
unc 060
Kobelco SK30
Westvood 1300
Avia D60 Turbo E3
unc 060
Kobelco SK30
Westvood 1300
- mape
- Kontaktovat uživatele:
Tak dneska ráno jsem ještě zjistil že trochu kape ta orsta na nožním ovladači. Dal jsem jí tam tehdy jak jsem zjistil že propouští....
Jednu stranu jsem zaslepili a druhá začala kapat..... No prostě ten nekonečný příběh ještě rozhodně nekončí.
Jednu stranu jsem zaslepili a druhá začala kapat..... No prostě ten nekonečný příběh ještě rozhodně nekončí.
Avia D60 Turbo E3
unc 060
Kobelco SK30
Westvood 1300
Avia D60 Turbo E3
unc 060
Kobelco SK30
Westvood 1300
Koprkam proč bys měl nadávat. Demontáž a montáž stranové převodovky je brnkačka. Bývaly doby kdy jsem ji vyndal a nandal sám.
Můj 7045 horal (pokladnička)viewtopic.php?f=36&t=118233
- mape
- Kontaktovat uživatele:
Já ty převodovky dělal taky sám.... Ale teda dřina neskutečná.
Avia D60 Turbo E3
unc 060
Kobelco SK30
Westvood 1300
Avia D60 Turbo E3
unc 060
Kobelco SK30
Westvood 1300
Taky jsem je tahal sám, ono to šlo, ale měl jsem venku motor, tak jsem se k temu mohl nejak postavit. Teď tam má nějakej exot motor a čerpadla Jinak jsem koupil nový lamele do tech brzd, tak jsem zvědavej. Ono vyndat samotnou převodovku je malina, ale nechce se mě casnovat s hydromotorem. Co se týká toho kanálu na mazání vstřikovacího čerpadla, tak mi to tam bleje olej taky. No tak i kvůli absenci přidavače nafty jsem sehnal čerpadlo z 5001 a ten kanál zacpu.
- mape
- Kontaktovat uživatele:
Já si to včera přivezl domů tak chci zkusit utěsnit. Taky budu dávat jinou orstu na pojezd a půlku tě staré dám na ten nožní rejstřík. Taky chci dát nové trubky na druhou stranu ramena.....
Delam na jednom kšeftu kde asi o 5 baráku vedle něco bourají a vozí to ven na náklaďáky
Mají tam nějaký smykac a tu cestu co jezdí na auto má totálně pokapanou olejem.
Já tam byl celý týden a nemán tam ani kapku.tak mám radost..... Ale pořád to ještě není úplně suchý.
Ale těch pneumatik co jsem tam nechal na ty ulici vydlážděné zamkovkou....
Delam na jednom kšeftu kde asi o 5 baráku vedle něco bourají a vozí to ven na náklaďáky
Mají tam nějaký smykac a tu cestu co jezdí na auto má totálně pokapanou olejem.
Já tam byl celý týden a nemán tam ani kapku.tak mám radost..... Ale pořád to ještě není úplně suchý.
Ale těch pneumatik co jsem tam nechal na ty ulici vydlážděné zamkovkou....
Avia D60 Turbo E3
unc 060
Kobelco SK30
Westvood 1300
Avia D60 Turbo E3
unc 060
Kobelco SK30
Westvood 1300
Mi povídej, co jsem začal zpevňovat okolo domu, tak gumy jenom mizej. Je v tom určitá nepřímá úměrnost, čím víc betonu, tím míň gum
- mape
- Kontaktovat uživatele:
No já si chci teď na další týden vzít dva kýble písku a posypat to..... Mi tam sice budou milovat ale nebude to tolik ubývat.....
Já jsem hroznej v tomhle...... musím se točit před vraty a pak se zase otáčet na náklaďák opodál. Takže co lžíce to skoro 4 otočky na místě. Už přemýšlím i o druhé sadě s nějakými hladkými nebo nechám tyhle až je ojedu
No prostě Kolenovrt to nazval myslím Shrek.
Já jsem hroznej v tomhle...... musím se točit před vraty a pak se zase otáčet na náklaďák opodál. Takže co lžíce to skoro 4 otočky na místě. Už přemýšlím i o druhé sadě s nějakými hladkými nebo nechám tyhle až je ojedu
No prostě Kolenovrt to nazval myslím Shrek.
Avia D60 Turbo E3
unc 060
Kobelco SK30
Westvood 1300
Avia D60 Turbo E3
unc 060
Kobelco SK30
Westvood 1300
Ja uz dve sady mam, jedny ojete a jedny nove, ale sipy uz nechci, dal jsem kostky.
Ojete jsem pouzival pri nakladani baliku sena, netrha to travu.
Ojete jsem pouzival pri nakladani baliku sena, netrha to travu.
Kazdy vi co delam, jen se to nesmi psat v podpisu. V kolonce povolani je to snad v poradku, pokud ne, tak kolonku z duvodu zbytecnosti odstranit.
O cenach prodavanych veci nediskutuji.
roztrhnisikusnuhakem zavinac gmail.com
O cenach prodavanych veci nediskutuji.
roztrhnisikusnuhakem zavinac gmail.com
Ahoj Mape, někde dříve jsem viděl že sis pořídil elektrický čerpadlo. Už ho máš nainstalovaný? Jde mi o to, že mi po nějakém čase "zapadne" nafta, pak musím ručně napumpovat abych netrápil dlouho startér a potažmo baterku. Myslel jsem, kdybych to elektrický čerpadlo začlenil před to původní, nebo to původní úplně vynechal, jestli by to nezlepšilo starty.
Z čerpadla jde nafta ještě přes elektroventil, který bez napětí uzavře přítok do vstřikovačů....při vypnutí klíčku chcípne motor.
Z čerpadla jde nafta ještě přes elektroventil, který bez napětí uzavře přítok do vstřikovačů....při vypnutí klíčku chcípne motor.
Sekací traktůrek Hayter H1842.....V podstatě Countax z roku 1995