Skaldův traktor
- Skalda
Skaldův traktor
Tak opìt pøedstavuji svùj traktor:
pøední náprava PV3s, zkrácená na rozteè zadní
zadní náprava PV3s, nezkrácená
motor ford fiesta 1,6 D 50k
první pøevodovka ford fiesta 5 + 1, zavaøený diferák + druhý vývod
druhá rozvodovka PV3s - zapínání pøedku, redukce, vývod na naviják
naviják - pøevodovka 1/4, buben 100 m 12 mm lano, jeøábová kladka
øízení - hydraulické z ostrowka ( ursus )
hydraulika - pøedek trojbod, zadek rampovaè
rozvadìè orsta 4 okruhy
èerpadlo hnané øemenem - tatra 148 øízení, 180 atmosfér, 16 l
pneumatiky 8,25 * 20
brzdy mechanické - pedál, ruèní - brzda na rozvodovce PV3s
komletní elektroinstalace pro provoz, vèetnì majáku oranžové barvy
šíøka traktoru 185 cm
délka 3,6 m
svìtlá výška 35 cm
Datum uvedení do provozu jaro 2006.
Foto:
pøední náprava PV3s, zkrácená na rozteè zadní
zadní náprava PV3s, nezkrácená
motor ford fiesta 1,6 D 50k
první pøevodovka ford fiesta 5 + 1, zavaøený diferák + druhý vývod
druhá rozvodovka PV3s - zapínání pøedku, redukce, vývod na naviják
naviják - pøevodovka 1/4, buben 100 m 12 mm lano, jeøábová kladka
øízení - hydraulické z ostrowka ( ursus )
hydraulika - pøedek trojbod, zadek rampovaè
rozvadìè orsta 4 okruhy
èerpadlo hnané øemenem - tatra 148 øízení, 180 atmosfér, 16 l
pneumatiky 8,25 * 20
brzdy mechanické - pedál, ruèní - brzda na rozvodovce PV3s
komletní elektroinstalace pro provoz, vèetnì majáku oranžové barvy
šíøka traktoru 185 cm
délka 3,6 m
svìtlá výška 35 cm
Datum uvedení do provozu jaro 2006.
Foto:
Naposledy upravil(a) Skalda dne sob zář 01, 2007 6:34 am, celkem upraveno 1 x.
Až øeknu krleš, tak to vemem šturmem. Krlééééééééééš...............
- Skalda
traktor
Náprava je zùžená pøední na rozteè zadní, rychle to jede nejvíc 30 km/h a nejmíò na redukci, na volnobìh, asi tak 4 metry za minutu. Slabé to není vùbec, 50 koní je 50 koní, na navijáku utáhnu tak dva kubíky, ale to je už potom ovlivnìno váhou toho traktoru, ne silou, no a za traktorem vleèku max. naloženou do kopce jsem zatím tahal 50 metrákù a úplnì v pohodì. Ten motor se pøes ty pøevody nezastaví, když ho uvážeš za sloup a bude na asfaltu, tak budou hrabat všechna kola, ale motor nezhasne. Jak já øíkám v pøevodech je síla. Samozøejmì jsou na tom založeny všechny ty podomácku složené traktùrky. Dvì pøevodovky a náprava z vejdy a nezstaví tì nic. motor 50 koní druhá pøevodovka, už je sto, a reduktory v nápravì a máš 200, samozøejmì na úkor rychlosti, ale na tom kole jsou, to jsou potom ty pøípady, kdy motor z oktávky utoèí poloosu na nápravì z vetøésky.
Až øeknu krleš, tak to vemem šturmem. Krlééééééééééš...............
- Roman
- Kontaktovat uživatele:
Svatá pravda, taky se mi to podaøilo.
http://www.traktorista.estranky.cz
Zetor 5718
domádo new holland TCE 45 r.v. 2009
motorobot PF 61 r.v. 1957
kultivátor MS 06 r.v. 1995
Zetor 5718
domádo new holland TCE 45 r.v. 2009
motorobot PF 61 r.v. 1957
kultivátor MS 06 r.v. 1995
- kysmen
- Kontaktovat uživatele:
ty svìtla, to je èirá optika nebo ksenóny ?
JEDE TRAKTOR JE TO ZETOR JEDE DO HOR ORAT BRAMBOR
http://kysmen.wordpress.com/
http://kysmen.wordpress.com/
- Pepino
- Kontaktovat uživatele:
Re: traktor
nic proti nikomu, ale to co pises neni pravda protoze vykon se neprevoduje proste kdyz mas vykon 50 koni na motoru tak i kdyby jsi tam mnel 10 prevodovek tak na kolech mas porad 50 koni.. prevoduje se jen kroutici moment..Skalda píše:Náprava je zùžená pøední na rozteè zadní, rychle to jede nejvíc 30 km/h a nejmíò na redukci, na volnobìh, asi tak 4 metry za minutu. Slabé to není vùbec, 50 koní je 50 koní, na navijáku utáhnu tak dva kubíky, ale to je už potom ovlivnìno váhou toho traktoru, ne silou, no a za traktorem vleèku max. naloženou do kopce jsem zatím tahal 50 metrákù a úplnì v pohodì. Ten motor se pøes ty pøevody nezastaví, když ho uvážeš za sloup a bude na asfaltu, tak budou hrabat všechna kola, ale motor nezhasne. Jak já øíkám v pøevodech je síla. Samozøejmì jsou na tom založeny všechny ty podomácku složené traktùrky. Dvì pøevodovky a náprava z vejdy a nezstaví tì nic. motor 50 koní druhá pøevodovka, už je sto, a reduktory v nápravì a máš 200, samozøejmì na úkor rychlosti, ale na tom kole jsou, to jsou potom ty pøípady, kdy motor z oktávky utoèí poloosu na nápravì z vetøésky.
- Mikro
- Kontaktovat uživatele:
Re: traktor
On urèitì myslel pøevodový pomìr, jako že to celkem udìlá pøes ty pøevody 1: 200 a né, že mu poroste výkonpepino píše:nic proti nikomu, ale to co pises neni pravda protoze vykon se neprevoduje proste kdyz mas vykon 50 koni na motoru tak i kdyby jsi tam mnel 10 prevodovek tak na kolech mas porad 50 koni.. prevoduje se jen kroutici moment..Skalda píše:Náprava je zùžená pøední na rozteè zadní, rychle to jede nejvíc 30 km/h a nejmíò na redukci, na volnobìh, asi tak 4 metry za minutu. Slabé to není vùbec, 50 koní je 50 koní, na navijáku utáhnu tak dva kubíky, ale to je už potom ovlivnìno váhou toho traktoru, ne silou, no a za traktorem vleèku max. naloženou do kopce jsem zatím tahal 50 metrákù a úplnì v pohodì. Ten motor se pøes ty pøevody nezastaví, když ho uvážeš za sloup a bude na asfaltu, tak budou hrabat všechna kola, ale motor nezhasne. Jak já øíkám v pøevodech je síla. Samozøejmì jsou na tom založeny všechny ty podomácku složené traktùrky. Dvì pøevodovky a náprava z vejdy a nezstaví tì nic. motor 50 koní druhá pøevodovka, už je sto, a reduktory v nápravì a máš 200, samozøejmì na úkor rychlosti, ale na tom kole jsou, to jsou potom ty pøípady, kdy motor z oktávky utoèí poloosu na nápravì z vetøésky.
- Pavel M461
- Kontaktovat uživatele: