co sa vam zleho dneska pritrafilo
Re: co sa vam zleho dneska pritrafilo
Karle a tos neviděl jak to je v ordinaci. Staré rozvody elektřiny, nové rozvody, telefon, internet, televize, voda, topení a plyn. Tam ti je to jako v elektrárně. Nikdo netuší, kde co vede, takže jezdím detektorem a ten ječí jak pominutej. Je dost velký problém najít volný prostor.
Když máte v ruce kladivo, všechno ostatní vypadá jako hřebík.
Buď v klidu, v mým baráku tahal elektriku taky nějakej mameluk (ešto k tomu se sklerozou) před 7mi rokama, minulej vejkend jsem přidával zásuvku a koukám, co to ze zdi leze za černý špóny...
Sem si škrtnul vo kabel, naštěstí jen plášť a né žíla 5x2,5. Ten mameluk je dokonce elektrikář a revizák a zrovna dopisuje tenhle příspěvek
Sem si škrtnul vo kabel, naštěstí jen plášť a né žíla 5x2,5. Ten mameluk je dokonce elektrikář a revizák a zrovna dopisuje tenhle příspěvek
Jo, to znám. Kterej vůl jsem to takhle zprasil...
já si takhle přeříznul kabel při výrobě drážky na anténu, divný bylo to že drýžku jsem dělal do omítky v obýváku ale světlo bylo v koupelně
malej traktorista v malým traktoru
Já to neuďál blbě, jen mi nedošlo, že ve sklepě mám všechno tahaný od futer, protože tam mám pohledový zdivo a okolo futer je jen ohozenej pruh až ke stropu.
Naši zase měli závadu, že když zastrčili v kuchyni rádio do zásuvky ráno, tak jim přestalo jít jedno světlo v obejváku, kde se svítilo převážně večer. No asi rok jim trvalo, než na tuhle podmínku přišli. Elektrikář v 80-tých letech už neměl trojlinku, tak natáhnul lustrák a nulák si půjčil ze zásuvky na druhý straně zdi.
Jo, to jsem zažil v minulém životě. Televize mi hrála jen při rozsvíceném lustru. Ale to nebylo moje dílo.
SMS že je zpráva ve firemní DS, čekám odpovědi od úřadů na mnou odeslané podklady pro pomoc Antivirus.
Nevydržel jsem a šel pro noťas.
Zasranej stát mi píše zprávu k čemu je dobrá DS a jak jí používat.
Jako kdybych jí neměl už 6let
Nevydržel jsem a šel pro noťas.
Zasranej stát mi píše zprávu k čemu je dobrá DS a jak jí používat.
Jako kdybych jí neměl už 6let
Něco nejde? Je třeba tvrdit: "mě to nejde"
Vždy se najde někdo kdo to dokáže.
Vždy se najde někdo kdo to dokáže.
Stát ti dává najevo, že DS není na takový věci kalibrovaná ... . Tam máš posílat doklady, jenom když máš státu něco dát....
Oco ked si bol na emisnu s tou francuzskou pomstou-renault ci co to mas s lpg tak si mal najprv ist aspon desat litrov vyjazdit len na benzine Inak Dancul uz mas opraveny ten invertor? Aka bola nakoniec chyba ?
Invertor je v servise
Len vzhľadom na túto pliagu čo riadi
To potrvá trochu dlhšie
Len vzhľadom na túto pliagu čo riadi
To potrvá trochu dlhšie
Tak jsem se podíval, jak je na tom naše technika s STK. Já dobrý, ale doktořice jezdí už od Ledna s propadlou.
Daddy - ještě k tomu tvému kabelu: - vzpomněl jsem si, je to asi 19 let. Pracoval jsem pro jednu nejmenovanou formu Protipožárního zabezpečení z DK . Jeli jsme dělat protipožární obložky do Hradce Králové. Obhlídka místa, vytvoření plánu co kam a jak. Starší kolega nechal zavolat jejich firemního elektrikáře, aby nám vyznačil, kde můžeme do zdi a kde ne.... on to vyznačil a my se dali do práce . Já jako ucho na štafle, do ruky hiltinu s korunkovým vrtákem , nasadím a jedu ...cca 5 vteřin - rána - a zastavili jsem celý provoz Hlavního nádraží HK.... Vrták byl asi o 3 cm kratší a na konci vytavená kulička. Přiběhl nějaký ředitel, či co, a začal nadávat, hrozit milionovou náhradou škody, a pod... Já teda pěkně vyplašenej. Kolega ho v klidu vyslechl, pak mu ukázal vyznačené místa kde můžeme vrtat a kde ne a podepsané prohlášení i s razítkem . Chlap odešel.
Vzal jsem majzl, obsekal to a táhl se tam kabel asi 5 cm silný.... nikdo o něm nevěděl
Vzal jsem majzl, obsekal to a táhl se tam kabel asi 5 cm silný.... nikdo o něm nevěděl
To je prdlajs. Tady u depa hrabal chlapík bagrem a najednou vytáhnul kus nějakýho kabelu.. Do 15 minut tam byli hoši z STB, chlapa naložili a týden o něm nikdo nevěděl. Prý překopnul horkou linku do Moskvy.