Česká a slovenská pošta
Re: Česká a slovenská pošta
Tady do konce minulého roku jezdili ti samí lidé a pohoda. Vedení se prý rozhodlo je prostřídat a konečná. Od Nového roku mi ani jednou nezavolali, že mi jedou doručovat, žádný lístek ve schránce a pohoda vánek, zvlášť když mají vyšší moc. Prokop bych je jako hadrák.
Když máte v ruce kladivo, všechno ostatní vypadá jako hřebík.
Lišák : poznámka o představenstvu bylo jen řečnické popíchnutí . Samozřejmě že vše je jen a jen o lidech , kteří ovládají pobočku, nebo na ní pracují - jaký mají přístup k práci, i celkově k životu . |O ničem jiném to není - vše stojí a padá na lidech .
Lišák: vidím to taky, lidi mají u baráku bedny na balíky. Nebo to čučí někde na schránce nebo u vchodu. Je to taky o tom, jak si lidi věří v dané lokalitě. Nám se třeba ztratila už 2x rohožka u baráku během pár týdnů.
V životě je potřeba se pro něco zapálit, v krematoriu už je pozdě.
ano prostě zrušit a na silnice poslat dodávky PPL, DHL, Geis nebo tý firmy kde blesk je jejich pomalejší brácha
Teď, teď, teď tu byl. Museli jste se potkat.
chuck.
buď jsi koupil akcie pošty, nebo tam někdo z rodiny pracuje.
ale jak už zde bylo řečeno je to o lidech.
pokud u vás pošta pracuje vzorně chval je a doufej že tam ti lidé vydrží nafurt.
tady jen s nima jeden problém dořešim vyměněj lidi a jedu nanovo.
pracující člověk na jejich manýry nervy nemá......
buď jsi koupil akcie pošty, nebo tam někdo z rodiny pracuje.
ale jak už zde bylo řečeno je to o lidech.
pokud u vás pošta pracuje vzorně chval je a doufej že tam ti lidé vydrží nafurt.
tady jen s nima jeden problém dořešim vyměněj lidi a jedu nanovo.
pracující člověk na jejich manýry nervy nemá......
Stydím se za tuto zem
To Cobrow já a v představenstvu! Víš já se do těhle funkcí od jisté doby nehrnu. Nebo takhle, do žádných funkcí.
Ale přesně jak to pořát píšu a píšete, je to o lidech. Tady je stálá sestava doručovatelek. Teď ještě před tím bacilem pomíchali a přehodili jim zaběhlé trasy a ježdění. Ale známe se a není s ničím problém. Jo o proti městu jsme prdelákov a je to asi jiné. Lidé se tu ještě znají. Není problém jak jsem psal předat balík komukoli kam je nasměruju.
Ale přesně jak to pořát píšu a píšete, je to o lidech. Tady je stálá sestava doručovatelek. Teď ještě před tím bacilem pomíchali a přehodili jim zaběhlé trasy a ježdění. Ale známe se a není s ničím problém. Jo o proti městu jsme prdelákov a je to asi jiné. Lidé se tu ještě znají. Není problém jak jsem psal předat balík komukoli kam je nasměruju.
ČP je s.p., nejde o a.s..stejně si nekoupíš akcie Budvaru, i když stojím o ně
V této době se může stát, že poštu budou doručovat členové sboru dobrovolných hasičů. Již byl svaz osloven o případnou pomoc.
Tady pošta v pohodě . Během omezení já ,žena a syn už několik balíčků , vždy v poho i dobírrka. Pokaždé do ruky , ale je pravda že je doma celý den babička. A to u nás jezdí Přelouč.
no jiftě!! ještě že ta Pošta je.díky holky
Chuck mě se povedlo doručit zásilku vyzvednutou v pátek 3.4 s doručením 6.4 doručit 3.4. Takže máš pravdu blesk je můj pomalejší brácha. Nechápu proč ti kašpaři od toho hesla odstoupili.
Vysvětlení je jednoduché. Vyzvedl jsme zásilku a zjistil že je na adresu kudy se vracím. Tak jsem zavolal, dispečerovi a on mi ji poslal do soupisky na ten den a pak nebyl problém doručit něco za pár hodin odf vyzvednutí. Ani to nebylo těch 24hod.
Vysvětlení je jednoduché. Vyzvedl jsme zásilku a zjistil že je na adresu kudy se vracím. Tak jsem zavolal, dispečerovi a on mi ji poslal do soupisky na ten den a pak nebyl problém doručit něco za pár hodin odf vyzvednutí. Ani to nebylo těch 24hod.
a místní kašpaři by je zrušili a užívali si silnic plnejch splašených dodávek PPL GHL Geis
Teď jsem objednával pracovní desku na ponk. Buk, 200x80x4 cm. Přeprava Toptrans 97 Kč.
Co vezme Toptrans, zpravidla nikdo jiný z důvodu velikosti nedoručí.
Přeprava poštou by mě vyšla dráž, než ta deska.