co sa vam zleho dneska pritrafilo
Re: co sa vam zleho dneska pritrafilo
Bude negativni cena... Uz je u papiru, zelezo to ceka taky. Dneska byl u me kamos na kave, a plati papirnam aby papir mizel ze skladu.
Kazdy vi co delam, jen se to nesmi psat v podpisu. V kolonce povolani je to snad v poradku, pokud ne, tak kolonku z duvodu zbytecnosti odstranit.
O cenach prodavanych veci nediskutuji.
roztrhnisikusnuhakem zavinac gmail.com
u papíru už se cca 2kč za kilo doplácí nějaký dva měsíce ale tam je to tim že je hodně kůrovcovýho dřeva za pár korun tak se nevyplatí recyklovat ale dělat nový
malej traktorista v malým traktoru
Ono to toak uplne neni pravda, recyklovat s musi ze zakona o odpadech. Firmy povinne, obcan dle vlastniho uvazeni.
Myslim ze aktualne je to -3kc pro firmu, -2 pro obcana a korunu mu doplaci obec. Sberny dvur mesta nadale bere zadarmo.
Kolik doplaci papirnam netusim, ale rikal ze se na to vysere, moc prace zisk blizko nule.
Ted se dala cenova nabidka. rezat 30mm plechy 2000x5000 na kupol (500x500). Uz to zacina, je to novej material, ne stare zasoby... Mozna bourac je v te cenovce taky...
Myslim ze aktualne je to -3kc pro firmu, -2 pro obcana a korunu mu doplaci obec. Sberny dvur mesta nadale bere zadarmo.
Kolik doplaci papirnam netusim, ale rikal ze se na to vysere, moc prace zisk blizko nule.
Ted se dala cenova nabidka. rezat 30mm plechy 2000x5000 na kupol (500x500). Uz to zacina, je to novej material, ne stare zasoby... Mozna bourac je v te cenovce taky...
Kazdy vi co delam, jen se to nesmi psat v podpisu. V kolonce povolani je to snad v poradku, pokud ne, tak kolonku z duvodu zbytecnosti odstranit.
Sběrný dvůr bere zadarmo i železo, ale málokdo ho tam vozí.
Když máte v ruce kladivo, všechno ostatní vypadá jako hřebík.
U nás je "sběrák" už od minulého týdne zavřený...
"Pokud nám vládnou špatní lidé, nemůžeme čekat lepší časy..."
U nás ho taky zavřeli. Pár tupounů tam došlo bez roušky, tak ho zavřeli. Takže se čeká, že ten bordel bude ve škarpách za městem. Místo toho, aby jim mezi oči vrazili jednu roušku.
V životě je potřeba se pro něco zapálit, v krematoriu už je pozdě.
Se teda máte s těma sběrnejma dvorama. U nás takovou vymoženost nemáme. 2x do roka přijede avie s kontejnerem a tam to donesu a oni to vezmou. Nebo dovezu na kolečku co toho mám. Chodí nás tam asi 5 stálejch zákazníků. Ostatní asi co hoří spálí a co nehoří, nevím. Jinak po lese to jednu dobu zmizelo. Nikde nic. Ale teď se tam zase bordel objevuje. Uplně nejhůř na tom jsou škarpy. Tam je mrtě petek, a tuhle za vsí byli cestáři a zatloukli tam dva klacky s odrazkama. Asi posvačili a vše co zbylo jeb do škarpy. Takže 3 plechovky od piva, jedna od koly a několik igeliťáků od svačiny. Pes to hned našel a musel očmuchat. No a co jdeme se psem podle silnice škarpou, tak je tam hromady cajků. Tuhle docela pěkná parabola od přídavný dálkovky. Tak tedy pojď dom no. No a cikáni tam v létě klepali jablka a to byl svinčik. Cikáně tam nechalo plastovou lopatku. Pes ji hned narval do huby. Kurva polož to kdo ví kdo to měl v pačmáku! Pak jel trachtorista a trefil ji napůl. Ještě tam ve škarpě leží. Nadruhou stranu, manželka že kam jste až dneska došli se psem na vycházku? A já že k cikánský lopatě! Jo tak to jo, hned ví kam až jsme to dali.
?/tunu …?Shrek píše: Mozna bourac je v te cenovce taky...
Něco nejde? Je třeba tvrdit: "mě to nejde"
Vždy se najde někdo kdo to dokáže.
pucil sem nekomu klic 36 na 41 ted nemam potuchu komu a dneska sem ho surne potreboval tak sem ho honem shanel
Mám jenom dva a dnes jsem je oba potřeboval.Kdybych měl jeden navíc,tak Ti jej věnuji.
kolik jich chceš? jestli někdo jede mým směrem... je (jsou) tvoje - za odvoz.
Zjistil jsem, že mi přestalo chodit čerpadlo v suportové skříni. Vypustit olej, vyndat čerpadlo, rozhýbat pístek a smontovat. Pustím mašinu a nic. Vypustit olej, vyndat čerpadlo a hledat. V pístu je zalisovaná pružinka s kuličkou a pružina praskla. V záslepce byla 3 díra, tak si říkám paráda, vyříznu závit a zkusím jí vytáhnout. Po 3 otáčkách se mi rafnul závitník M4 a nešel ani sem, ani tam a nakonec prdnul. Takže výroba nového pístku. Už ho mám hotový a vypadá to, že by to mohlo běhat. Zítra to složím a uvidí se. Dneska už se nemůžu hnout se zádama.
stává se s tebe soustružník
kolega Čárls ti vysvětlí jak to je v této profesi se zády...
kolega Čárls ti vysvětlí jak to je v této profesi se zády...
Už jsme to několikrát probírali.
Zada sou sviňa každý den rovnám s polštářem pod soustružnickým hrbem
Kdo nic nedělá nic nezkazí pokusy sou cesta k úspěchu
Sem chodím rád a často http://prehrada-les-kralovstvi.cz/
Sem chodím rád a často http://prehrada-les-kralovstvi.cz/