Já tam dal těch 6-10 zubů a uvidím, jak se to bude chovat. CHci najít takovou variantu pásu, abych ho nemusel pokaždé měnit podle materiálu.ota píše:Jo jo u mě to tak bývá. Přivezu a ještě doplácím.
Jardo já používám na ten silon pás počet zubů na palec 5-8. Standartní zub. Hrubší jsem zatím nezkoušel. To je z té tabulky pro mojí pilu ve standartu nejhrubší ozubení.
co sa vam zleho dneska pritrafilo
Re: co sa vam zleho dneska pritrafilo
Když máte v ruce kladivo, všechno ostatní vypadá jako hřebík.
Nejlépe pás s různou výškou zubů . Máš SZ
kua to neni možné kolem cesty do práce byly jeste v pátek aleje jabloní staré odrůdy a kerýsi hajzl je podřezal prostě všechny stromy uřízl u spodu a i s korunama jsou tam vyvrácené na bok bylo jich cca 60
Na to jsme v našem městě zvyklý. Starostka betonuje město, prý to chtějí odborníci a pak ty dotace, projekty... Teď udělali přes celé město cyklostezku stylem pustit buldozer a za ním hned asfaltovat. Zlikvidovala dva parky, celé ulice nemají už předzahrádky, dovršila to pokácením vánočního stromu, který tam je chvíli. A lidi jezdí auty pořád dál po městě. Prý je to pro turisty..
V životě je potřeba se pro něco zapálit, v krematoriu už je pozdě.
Kdyby do vás nešlo měření z dálnice, nevymýšlel by.
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod
Kenybz no třeba to je jak tenkrát u nás. Udělali na podzim novou silnici. Asi necelej měsíc před koncem roku najednou traktor s radlicí a hrnul pangejty. Ale uplně prasecky metr mimo silnici. Jel sem tam a znovu. Vylezu z dílny, soused taky už lamentoval před barákem. Dědek s traktorem zastavil a mi nechápavě na něj, co to dělá! No prej klucí buďte rádi, udělají vám tady novou silnici. Zbyly peníze tak je musí utratit. No ale po čem myslíš že s tou radlicí jezdíš? Ta silnice je tu tak 2 měsíce nová! A dědek, však to znáte ne? Ta nová silnice bude asi u někoho jinde. Tady se to musí naoko porýpat, aby bylo vidět že se tu pracuje. No přejel ještě jednou oba pangejty, zvedl radlici a odjel. Pak přivezli trochu štěrku, nasypali to na kraje, uváleli válečkem a byla kolaudace. No 2x nová silnice. Ale hlavně utratit peníze, kdo ví, kde skončil ten asfalt.
A nebo je to jak jsme tu kdysi diskutovali. Stromy kolem silnic jsou ,,zabijáci" Ale že někteří řidiči jsou idioťi to je vedlejší. Tak stromy vykácíme a bude míň smrťákú.
A nebo je to jak jsme tu kdysi diskutovali. Stromy kolem silnic jsou ,,zabijáci" Ale že někteří řidiči jsou idioťi to je vedlejší. Tak stromy vykácíme a bude míň smrťákú.
Dyku, na dálnici ještě radary nemáme. Ale určitě jsou na ní nadržení, lítá to tu po dálnici občas někdy až moc.
V životě je potřeba se pro něco zapálit, v krematoriu už je pozdě.
Kdyby jste viděli co mě se teď ,,pritrafilo"! Přišla mi čumkarta od souseda. Z kovošrotu to je jasný. Vrtajda VS 32 asi B. Prej ,,dneska v kovošrotě"! Tatím vypadá celá. Akorát je tak, že je položená sloupem nahoru a vřteníkem a základnou opřená o zem. Pod vřeteníkem je louže oleje. Možná vytekl, možná jak ji položil, něco ruplo. Ale i se stolem kompletní. Jo chybí horní plechovej kryt na řemeny.
Kurva to budu celej den stát za starou belu!
Kurva to budu celej den stát za starou belu!
Oto místo datlování do klávesnice mazej pro ni
Musel bych zjistit co s ní je. Může bejt z předu prasklá, nebo nějakou závadu, kvůli které ji strčili do šrotu. A co pak s tím. No bude to z ruky, kolem 100 km pro ni. Soused má rajon ode mě z ruky. No psal jsem mu, aby ji okouknul.
No a musela by u mě stát venku. Nemám nikde místo ani na tu malou Promu co jsem tuhle koupil. Nosím ji po dílně jak kočka koťata. A venku u mě mašina nesmí stát. To bych si musel nafackovat, nejsem barbar.
No a musela by u mě stát venku. Nemám nikde místo ani na tu malou Promu co jsem tuhle koupil. Nosím ji po dílně jak kočka koťata. A venku u mě mašina nesmí stát. To bych si musel nafackovat, nejsem barbar.
Tak se poděl aspoň o okres, kde je k dispozici a někdo z okolí ať Ti napíše SZ kde to přesně je, bylo by jí škoda třeba i jen kůli dílům
Tak jsem to pokomonikoval se sousedem. Ptal se na tu vrtajdu. Bohužel tato sběrna neprodává. Proto ani on nereagoval. Bo by si ji koupil on sám. Tuším že má kolem 800 kg. To by byla dobrá cena. Ale bohužel on tam vozí jen na výkup, mají prej dobré výkupky a neprodají ani šroubek. Jen jsme si pofňukali nad vrtačkou. Měla prej vzadu ulomenej kousek liťiny za elektromotorem a zmáčklou trochu tu plechvou kysnu co je v ní pod elektromotorem elektrika. Pravděpodobně jim trochu padla na záda. Ale je prej u hromady s liťinou, tak tam nebude asi dlouho. Liťinu rozbijí kvůli prostoru.
No je to nedostupná věc. Ptal se a ani slyšet.
No je to nedostupná věc. Ptal se a ani slyšet.
Stejný přístup mají i u nás. Zkoušel jsem to i výměnou, kilo za kilo, úplatek a nic.
Když máte v ruce kladivo, všechno ostatní vypadá jako hřebík.
může se stát že tento byznys (sběrny) na nějaký čas skončí.
Italský hutě jsou už vypnutý (dnešní info od velkého českého dodavatele) a německý to nejspíš čeká taky
automobilky už stojí - plech nepotřebují.
Takže nebude poptávka po šrotu, takže sběrny nemaj komu prodat - nebudou vykupovat.
Třeba ani tu vrtačku už neprodaj a rádi ji nechaj za 800*5Kč.
Italský hutě jsou už vypnutý (dnešní info od velkého českého dodavatele) a německý to nejspíš čeká taky
automobilky už stojí - plech nepotřebují.
Takže nebude poptávka po šrotu, takže sběrny nemaj komu prodat - nebudou vykupovat.
Třeba ani tu vrtačku už neprodaj a rádi ji nechaj za 800*5Kč.
Něco nejde? Je třeba tvrdit: "mě to nejde"
Vždy se najde někdo kdo to dokáže.
Vždy se najde někdo kdo to dokáže.