Zetor 7011 - Patrik
Moderátor: Lukashil
-
Re: Zetor 7011 - Patrik
70-ka pekná,keďže si TN okres ako ja tak sa spýtam jarnú pšenicu nemáš na predaj 100 kg potrebujem
Ďakujem za pochvalu žiaľ nemám na predaj pšenicu. Ani v okolí nepoznám nikoho kto by mal
Zetor 7011
-
mali by sme aj nejaký zraz urobiť keď už viem že je nás v TN viac
Ahojte. Tak po dlhom čase oživujem moje vlákno.
Chcem ukázať čo pribudlo za "kocúra 70ku" za náradie.
Cez zimu som začal s výrobou prutovych brán o šírke záberu 6metrov. Išiel som len podľa informácií a obrázkov z internetu a aj podľa skúšky celkom sa to vydarilo . Už len malé úpravy a pôjde do farby.
Ďalší projekt ktorý som začal je smyk o šírke záberu 4metre.
Chcem za to dorobiť ešte brány a pôjde sa skúšať či kocúr zvládne.
Chcem ukázať čo pribudlo za "kocúra 70ku" za náradie.
Cez zimu som začal s výrobou prutovych brán o šírke záberu 6metrov. Išiel som len podľa informácií a obrázkov z internetu a aj podľa skúšky celkom sa to vydarilo . Už len malé úpravy a pôjde do farby.
Ďalší projekt ktorý som začal je smyk o šírke záberu 4metre.
Chcem za to dorobiť ešte brány a pôjde sa skúšať či kocúr zvládne.
Zetor 7011
Pekne stroje
kompaktor na fotke z čtv bře 12, 2020 6:26 pm je tovarensky alebo vlastna vyroba? pred si pouzil smyk alebo primo kompaktor? ak pouzijes prutove brany / ako tovarenska/ v obilninach bez herbicidu popis vysledok
kompaktor na fotke z čtv bře 12, 2020 6:26 pm je tovarensky alebo vlastna vyroba? pred si pouzil smyk alebo primo kompaktor? ak pouzijes prutove brany / ako tovarenska/ v obilninach bez herbicidu popis vysledok
Ďakujem za pochvalu
Kompaktor je moja výroba. Smyk som na ňom spravil výškovo nastaviteľný ale urobil som chybu a radlicky sú na husto vedľa seba a keď je veľa hmoty napríklad z kukurice tak to upchava.
Ale človek sa stále učí ...
Tie prutove brány budem skúšať tento rok prvý krát v ozimnom jačmeňi a sám som zvedavý či to nahradí postrek. Chcel by som prejsť ako farmar do ekologického hospodárstva.
Určite dám výsledky.
Kompaktor je moja výroba. Smyk som na ňom spravil výškovo nastaviteľný ale urobil som chybu a radlicky sú na husto vedľa seba a keď je veľa hmoty napríklad z kukurice tak to upchava.
Ale človek sa stále učí ...
Tie prutove brány budem skúšať tento rok prvý krát v ozimnom jačmeňi a sám som zvedavý či to nahradí postrek. Chcel by som prejsť ako farmar do ekologického hospodárstva.
Určite dám výsledky.
Zetor 7011
a neboli by fotky kompaktora ? aka je sirka a ako si 70 -ka poradi?
Prikladám fotky kombinatora.
Na budúci týždeň už ide k novému majiteľovi.
Záber 2,5 metra.
A 70ka pokiaľ je sucho a není sú rastlinné zvyšky a neupchava ho tak ide skvelé má za sebou pár hektárov po orbe ale aj po diskoch a vždy super.
Na budúci týždeň už ide k novému majiteľovi.
Záber 2,5 metra.
A 70ka pokiaľ je sucho a není sú rastlinné zvyšky a neupchava ho tak ide skvelé má za sebou pár hektárov po orbe ale aj po diskoch a vždy super.
Zetor 7011
Zetor 7011