WINEA,CABRIO,VEGA II
Re: WINEA,CABRIO,VEGA II
Já ani v práci nevodim kolegy za ručičku, rád jim poradím, ale taky nechám na nich, aby se něco přiučili
Měls otevřenou příručku, kde to je celý rozkreslený? Pak by Ti to muselo bejt hned jasný.
Když užs měl rozebranej celej náboj, tak byla hračka to ložisko umejt
Měls otevřenou příručku, kde to je celý rozkreslený? Pak by Ti to muselo bejt hned jasný.
Hele, jen tak pro pořádek.jenicek píše:Já ani v práci nevodim kolegy za ručičku, rád jim poradím, ale taky nechám na nich, aby se něco přiučili
Za ručičku mě nikdo vodit opravdu nemusí . A to ani v práci.
Až jsem to rozdělal, problém jsem objevil. Ale zbytečně sundával kolo a také náboj, co jsem nemusel.
Stačilo napsat krátký postup a bylo zalíčeno( ten píši pro další majitele odpojené přední nápravy).
OPRAVA UNAŠEČE KOLA NA MALOTRAKTORU VEGA, popř. dalších
- zvednout přední nápravu a zatočit koly. Pokud se bude kolo volně protáčet a nebude se točit spojovací kardan s nápravou, problém je v tom kole.
- sundat 8 kusů inbusových šroubů ze středu kola. Kolo se nemusí vůbec sundávat z náboje
- srazit dolů ten deklík( většinou s nápisem AGROSERVIS), popř. nějak vyloupnout kus, který zůstal v tisícihranu. Možná někdy vypadne sám, já jsem jej musel nějak vypáčit. Fotku jsem dal o několik příspěvků výše.
- koupit nový unašeč a v opačném postupu poskládat.
Moc pekna souprava Ten prives sam o sobe vazi 800kg?
- Milhauss
- Kontaktovat uživatele:
Pěkný,co to je za vlek,nějaké info. Vypadá to hodně dobře
https://www.zamecnictvihubacek.cz/index ... ximus_3800
Taky jsem to hledal v Prostějově marně.
Jo hmotnost skoro stejná jako traktor.
Taky jsem to hledal v Prostějově marně.
Jo hmotnost skoro stejná jako traktor.
Vyrábí ho v Lednici, dělají tam i větší ty jsou už bržděné vzduchem.
Ložná plocha 3x1,5m
Vlastní hmotnost 800Kg
Maximální 3800Kg
Náprava BPW
Korba 3mm
Bočnice to má pákový s automatickým zajištěním
Pozink rám
odkaz:
Teď o víkendu testováno 3t se Zetorem a vlek o tom ani neví. Jasný že s Wineou se to u nákladu přehánět nemůže. Cena o něco málo výš jak u Šálka ANS 2800 ,ale je to oproti ANS někde jinde.
Vřele pana Hubáčka doporučuji, dělá pěknou práci, komunikace rovněž A1.
Vojta
Ložná plocha 3x1,5m
Vlastní hmotnost 800Kg
Maximální 3800Kg
Náprava BPW
Korba 3mm
Bočnice to má pákový s automatickým zajištěním
Pozink rám
odkaz:
Teď o víkendu testováno 3t se Zetorem a vlek o tom ani neví. Jasný že s Wineou se to u nákladu přehánět nemůže. Cena o něco málo výš jak u Šálka ANS 2800 ,ale je to oproti ANS někde jinde.
Vřele pana Hubáčka doporučuji, dělá pěknou práci, komunikace rovněž A1.
Vojta
Jak jsem rikal, moc krasna souprava. Shlednul jsem stranky vyrobce, hned, jak jsem videl tve foto.... Skoda, ze vlek je na vineu tak tezky. To bude spis za zetorka.. v cem vidis minusy salkovych ANS, krom ne/kvality laku? do budoucna bych chtel vlek, co může na silnici, a zatim byla ANS 1900 na balonech jasna volba.. uz kvuli jeho hmotnosti.
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Nech si ANS udělat v pozinku a máš pokoj
Abych rekl pravdu, tak se mi moc libi ta zelena RAL 6018 na korbe, ale smirim se i s pozinkem. Jak jsi antony prodaval v minulosti vlek, vahal jsem, nakonec jsem mel jine vydaje...ze bych na vinee i na vleku mel krasne po sobe jdouci RZ ale stejne jednou koupim ANS...
Ja sem nic neříkal o mínusech Šálkových vleků (ikdyž to zavírání bočnic ) Nebudu tady nikomu nic hanit. Prostě sem si porovnal ANS 2800 a ten Maximus 3800a měl se jasno.
Jediné jak píšeš, má vyšší hmotnost a větší délku, ale já jsem v tom za víkend ježdění s Wineou žádný problém neviděl, těch 250Kg oproti ANS2800 sem nijak nepostřehl. Dopředu to žádný problém není a couvačka s jakýmkoliv naloženým vlekem je pro Wineu třeba v lese vždycky trochu oříšek.
Já to mám jako kombinaci za Wineu 36hp comfort a Zetor 6245.
Nikomu nenutím, jen jsem chtěl oživit vlákno a vidím, že se povedlo.
Vojta
Jediné jak píšeš, má vyšší hmotnost a větší délku, ale já jsem v tom za víkend ježdění s Wineou žádný problém neviděl, těch 250Kg oproti ANS2800 sem nijak nepostřehl. Dopředu to žádný problém není a couvačka s jakýmkoliv naloženým vlekem je pro Wineu třeba v lese vždycky trochu oříšek.
Já to mám jako kombinaci za Wineu 36hp comfort a Zetor 6245.
Nikomu nenutím, jen jsem chtěl oživit vlákno a vidím, že se povedlo.
Vojta
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
To bys Kubo měl, ty RZ byli díky známosti na úřadě, víš jak, mafiánský teď už ANS asi prodat nechci, řeším spíš náhradu 9t. ANS má plno much. Zavírání bočnic je debilní, ale stačí dovrtat závlačku. Vzadu mi chybí spodní otevírání. Ale jinak toho ANS už odvozilo mraky a je to šikovnej vlek i za UR1. Přemýšlel jsem o větším návěsu, ale to je paleta jak prase...
To je dobre, ze jsi vlakno ozivil, ja akorat dnes docetl jiz po nekolikate toto vlakno od jeho zacatku Vzdyt jsem ti soupravu pochvalil, moc se mi libi, a rozhodne jsem nerikal zadnou kritiku. Ja zetora nemam, proto chci koupit vlek ne universal, ale pouze za vineu...Jen si vzpominam, ze se nekde resila povrchovka u vleku z prostejova... tak me zajimalo, zda maji prostejovske vleky i i dalsi nedostatky, proti tomuto... nic zleho jsem snad nenapsal, naopak bych si pral, kdyby to tu zilo jako v roce 2012, 2013...
Antony: to bylo prvni, co me na tvem ANS zaujalo, ze by vinda mela jednoho spolecnika, se kterym jezdila od roku 2011
Já měl ANS 1500, kupoval jsem ho starší cca 7 letý. Udělal mi taky dost práce. Lakovat to Šálek prostě neumí, loupe se to dost.
Dal jsem to sem jako alternativu, alespoň se diskuze rozběhla
Dal jsem to sem jako alternativu, alespoň se diskuze rozběhla