Edova Fiatagri 80 - 90 DT
Moderátor: DYK
Edova Fiatagri 80 - 90 DT
tak tu je môj nový stroj, je o rok mladší ako ja a má korene v taliansku a v kanade, pracoval v nemecku potom rok v ČR a teraz bude na Slovensku. Je to celkom hovádko, do garáže sa mi nevošiel, musím spraviť okienko na nakladač dúfam že mi bude slúžiť bez toho aby som pri ňom prišiel o nerv.
- bastardtraktor
Re: červená fiatka
Pěknej
nejaké údaje ?
Typ ?
Rok výr ?
A jestli to neni tajné tak kolik stál ?
nejaké údaje ?
Typ ?
Rok výr ?
A jestli to neni tajné tak kolik stál ?
ooooooooooooo
- bastardtraktor
?????????????????????????????
Traktor FIAT AGRI 80-90 DT, nakladač - Žďár nad Sázavou
Inzerát č. 4174336: Traktor FIAT AGRI 80-90 DT, nakladač, Cena: 220 000 Kč, Lokalita: Žďár nad Sázavou.
Inzerát č. 4174336: Traktor FIAT AGRI 80-90 DT, nakladač, Cena: 220 000 Kč, Lokalita: Žďár nad Sázavou.
ooooooooooooo
Parádny stroj, videl som ho keď si ho dnes viezol, ozaj hovádko
Fakt moc pěkný traktor ,pro tyhle typy FIATAGRI jsem měl vždycky slabost ,ale můj vysněný je 180-90
presne ten, na 22 rokov vyzerá mladobastardtraktor píše:?????????????????????????????
jakou to má převodovku ,pokud si dobře pamatuju tak na praxi sme jezdili se 180-90 a to mělo pod volantem takové pádla a jednou se myslím řadil powershift je tomu tak i u tohohle ?
ako sa to odborne volá tak to neviem, v podstate má dve páky po pravej ruke ako v aute, jednou sa radí na mieste 3+1 a druhou za jazdy 4 kvalty. až naštudujem ten nemecký manuál upresním
mě jenom zajímá jestli to má násobič řazený pod zatížením?
- bastardtraktor
Nevim nic o tech Fiatech, jak jsou udělané a tak
ASle moc se mi líbí co do designu
Jenom se divím, proč jsou všeobecně ojeté traktory FIAT tak levné
Když se podíváte na AGRIFAIRES, tak jsou stejně výkonné traktory značek SAME nebo FIAT o hodně llevnšší, než německé, nebo americké značky.
ASle moc se mi líbí co do designu
Jenom se divím, proč jsou všeobecně ojeté traktory FIAT tak levné
Když se podíváte na AGRIFAIRES, tak jsou stejně výkonné traktory značek SAME nebo FIAT o hodně llevnšší, než německé, nebo americké značky.
ooooooooooooo
tiež nechápem prečo idú lacnejšie, asi nedôvera. ja o týchto strojoch tiež nič neviem, ako aj tebe sa mi zapáčil dizajn a cena bola rozumná, taktiež sluchom a zrakom nebolo badať nejaké veľké nedostatky tak to mám doma. inak výrobca podvozku a motora v tomto stroji je ford new holland z kanady, čiže fiat robil asi len ten zbytok, preto ten dizajn, taliani si na to vždy potrpeli.
Traktor vypadá dobře. Chci se zeptat, jak je to s dostupností a cenou náhradních dílů?
pôvodný majiteľ tvrdil že v podstete žiadny problém nemal, kupoval napr. sklo do dverí a rôzne filtre a ceny neboli tiež nejako strašné. Mňa čaká niekedy oprava zadných blatníkov, lebo tie sú hrdzavé, na nakladači treba pretesniť jeden piest a trocha sa pohrabem v elektrike. inak má to aj rádio
Nebyla by fotka, jak vypadá uvnitř?edo píše:pôvodný majiteľ tvrdil že v podstete žiadny problém nemal, kupoval napr. sklo do dverí a rôzne filtre a ceny neboli tiež nejako strašné. Mňa čaká niekedy oprava zadných blatníkov, lebo tie sú hrdzavé, na nakladači treba pretesniť jeden piest a trocha sa pohrabem v elektrike. inak má to aj rádio
Celej svět se v kravskou prdel obrátil .....
zajtra vyfotím