Taky jsem na to hleděl, možná že to má sloužit jako dorazy, ale myslím, že to je zbytečnébastardtraktor píše:Naco maj bejt ty zelený trojůhelníky svisle nad nohavicema poloos ?
Alexův RS 09 MB220D 4x4
Moderátor: DYK
Re: Alexův RS 09
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
Ano jsou to dorazy,ještě nedodělaný, na původní nápravě jsou také, ikdyž ne tak masivní. Proti převrácení rozhodně pomůžou
Jak budeš mít vyřešený pohon té přední nápravy?
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
Je to asi z nějakýho bagru.Pohon byl v plánu hydromotorem. A to čistě jen na vyproštění. S trvalým pohonem nepočítám
-
- Kontaktovat uživatele:
RS len tak ľahko nezapadne. Raz som mal problémy z UNHZ 500, tak mi bratranec pomáhal zo Z5211. Výsledkom však bolo, že som vyťahoval ja jeho a nie on mňa, a to aj z nakladačom
RS se zatíženým předkem vyjede daleko méně,viz http://www.nasetraktory.com/forum/viewt ... 16&t=11232. Doma jsem rovnal vjezd za stodolu a pak jsem se odtud nemohl vyhrabat
Alexi jaké typ trysek jsi použil do motoru? zjistli jsem že moje jsou vadné a netuším jaké by sa daly použít místo těch originál SD1ZD12.Tyto tam stejně nebyly jsou tam jiné ale typ uý nevím ale dávaly se prá do mulllltikár jenže v RS prá rychle odcházejí. Dále, kde jsi sháněl pístní kroužky? díky
Všelikého kvaltování toliko pro hovado jest.....
Vzal jsem celý vstřiky,odnesl je sem http://www.cernikplzen.cz/. Dle faktury za lidových 3627Kč je tam tryska DN 12 SD 12. Pístní kroužky jsem neměnil
No já budu muset minimálně překroužkovat, protože mi to hodně dýchá do do motoru a trysky ksou zakarbonované. prostě mi to s naftou pálí i Olej díky za info ale jestli je budu brat tak asik poštou protě jsem až z 2hého konca republiky..
Všelikého kvaltování toliko pro hovado jest.....
cena 1 trysky 446Kč + mezilehlý kotouč 222Kč. Cena z minulýho roku
- davidpapu
No čeče hezký a jak to zatáčí? nejedeš furt doprava ikdyž točíš doleva . Akorát ja celou dobu myslel, že to budeš pasovat na tu samou nápravu a teď čučím jak , že to je iná. Mimochodem takový gumy sem tam chtěl dát taky (myslím tu šíři - kůli zapadání se zátěží), ale sehnat ty disky je problém.AlexTc píše:
Ale jinak fakt supr RSka. De vidět že si vyhraješ. Jóó ten čas chybí
Na co šáhnu to jede (do šrotu)
Disky problém nebudou,spíš ta cena. Mám tuhle nabídku
Pokud Vám mohu nabídnout disk 6x16, dělá se standartně ve dvojím provedení:
disk 6x16, 6 mont. otvorů, středová díra 161mm, roztečná kružnice mont. otvorů 205, mont. otvor je A2 (jednostraně zahloubená díra, 21.5mm, pro matici 18x1.5), zális ET-5mm (laicky celá plocha s mont. otvory není uprostřed šíře disku, ale je o 5mm posunuta blíže k hraně disku na straně stroje. Ve výsledku je kolo o 5mm více vystrčené od stroje ven)
Vaše cena: 1880,- + DPH
disk 6x16, 6 mont. otvorů, středová díra 161mm, roztečná kružnice mont. otvorů 205, mont. otvor je E2 (jednostraně zahloubená díra, 21.5mm, pro matici 18x1.5), zálist ET0 (uprostřed disku)
Vaše cena: 1820,- + DPH
Obvykle dostupnost do 10 dnů.
Pokud máte vy disk 4x16 a chcete pro něj pneu, doporučím rozměr:
6.00-16 6PR TT AS504 BKT (šířka 169mm, výška 735mm, může klesnout až na 711mm, vhodná pro disk 4.5 takže ji na disk 4x16 obujete)
Vaše cena: 1125,- + DPH
Obvykle dostupnost do 10 dnů.
Pokud jsem se ani teď netrefila do vašich požadavků, napište mi kritéria a ještě se na to podívám
Pěkný den
Iva Zatloukalová
technický poradce
CZ VEHA s. r. o.
Hrnčířská 4
602 00 BRNO
Mob.: 739 352 799
E-mail: izatloukalova@czveha.cz
Web: http://www.czveha.cz
- davidpapu
[quote="AlexTc"]Disky problém nebudou,spíš ta cena. Mám tuhle nabídku
tak čeče sem ty gumy sehnal. Ani nebudu říkat kde, protože sem okolo nich deně chodil na svým pozemku. (sou z toho německýho horala.) nejradši bych si , ale teď vypydá skvěle a hlavně se s ní teď o 900% líp zatáčí
tak čeče sem ty gumy sehnal. Ani nebudu říkat kde, protože sem okolo nich deně chodil na svým pozemku. (sou z toho německýho horala.) nejradši bych si , ale teď vypydá skvěle a hlavně se s ní teď o 900% líp zatáčí
Na co šáhnu to jede (do šrotu)