Zaklad na novy traktor z T805
- fabikmiroslav
Re: Zaklad na novy traktor z T805
To ti schvalujem ale príd ku mne a dam ti môj traktor do ruky a potom sa rozhodneš a uvidíš sam ako šlape
Dobre už bolo
no to ti verym zo 69 ale mne bi stačila ta 40 ona nieje zla ani ta 30 len ako si povedal 40 ma niečo čo tej 30 chýba
Miro nezabúdaj že o týždeň už ideš do roboty
- fabikmiroslav
Jaro ja viem ešte že ta tu mam .Ja už nič robit nebudem to slubujem
Dobre už bolo
Miro tomu ani sám neveríš
janos píše:no to ti verym zo 69 ale mne bi stačila ta 40 ona nieje zla ani ta 30 len ako si povedal 40 ma niečo čo tej 30 chýba
Janos podla mna jeden valec. ale zase ked tam das 4valec budes mat dlhy čumak a to moc dobre nevyzera. Ten 30 motor prerobit na 52kovi.
- fabikmiroslav
Verím neni všetko len o robote ale niečo mi vraví že robím zle .To je zdravie nemam pohyb a už sa to prejavuje hypertenziou .Dost musím niečo zmenit dneska som bol na bicykli s kamaratom spravili sme 100 km cítim sa ovela lepšie ako ked som zavrety v garaži .Dorobím Tatru a koniec život mam len jeden a netreba ho prežit len v garaži necham to na synov .Ja sa musím v prvom rade hybat lebo za chvílu budem vyzerat ako prasa
Dobre už bolo
- fabikmiroslav
To ma aky vyznam prosím ta vysvetli mi tojojof píše:janos píše:no to ti verym zo 69 ale mne bi stačila ta 40 ona nieje zla ani ta 30 len ako si povedal 40 ma niečo čo tej 30 chýba
Janos podla mna jeden valec. ale zase ked tam das 4valec budes mat dlhy čumak a to moc dobre nevyzera. Ten 30 motor prerobit na 52kovi.
Dobre už bolo
Vacsi vykon,ked sa mu to zda slabe.
- fabikmiroslav
Ked myslíš ja ti to neberiem ,ja by som ho tam nedal aj keby som ho mal zadarmo viem o čom hovorím ta 4001 pôjde sto krat lepšie ako 5201 a to som ich už niečo spravil :ano:Za dalšie spotreba nafty ta 5201 daleko zožere viacej nafty ako 4001 pokial si daval pozor na fyzike tak vieš že štvortaktny motor ma tri doby nepracovne a jednu pracovnu , to znamena že štvorvalec pojde lepšie ako troj valec to len tak okrajovo.
Dobre už bolo
Tak to je jasne,ze 4valec pojde lepsie. To ma len tak napadlo,aby zbytocne nepredlzoval čumak.
-
- Kontaktovat uživatele:
Dostihovy kůň má taky 4ri nohy.. Se třema taky dobehne ale jak.. už ten zvuk je na
z 30 na 52 ved to ma ide vrtanie čerpadlo ja mám miesta dost v predu ja som stým počital
- Přílohy
-
- IMG_20191102_113749.gif (7.44 KiB) Zobrazeno 1203 x
- fabikmiroslav
Tu nejde o čumak ale o krutiaci moment ,Simpatak ma v kačene mercedesa a neda nan dopustit ja ma 6701 a tiež nedam nan dopustit .Do traktora patrí motor spodovy to znamena ktory taha od spodnych otačok a to zetor splna na 100 % ak by tak nebolo tak by ma ludia neotravovali a je tu dost ludi ktorím som menil motory a dal im motor zetor ale štvorvalec s vrtaním 100-102 a nevedia si to vynachvalit
Dobre už bolo
-
- Kontaktovat uživatele:
Je to pravda.. Je to jiný obsah uplne a kroutak o proti osobaku úplně jinde.. Vůči práci ideál.. Dříve sem to bral aby to bylo jak na práci a i svižne.. Což autacky motor splňuje.. Mít dva motory vedle sebe a rozhodovat se který dát je to jasné.. Ale co bylo bylo a škoda motoru který chytne s zhavenim na otočku a maže krásně a jde krásně.. A tahám to samé co jiní.. Az bych měl přebytek tak 20 30 tis což s hypo a 110kc na hodinu pochybuji, tak zetor dám tez.. Už jen kvůli dílům.. Ale co funguje víc než dobře není důvod zase předělávat.. Hold nesmí bejt motor z medaku po smrti což vecina je..