Belarus 320
Moderátor: DYK
Re: Belarus 320
ja som mal prevodovku rozobranu kôli inej zavade a to skratka musi rachotit. Je to robene z takými vôlami že to potichu nepojde ani nahodou. Preto tam treba rvať co najhustejší olej.
ak niekto niečo chce tak pisať na cont7133@gmail.com Už tu niesom. V poslednom čase zaberá miesto každý príspevok.
Podla mna to bude spojkou. Takto mi to robilo na aute,ked bola spojka v haji.Ked som pustil spojku,tak to chrastalo a ked som stlacil,tak to stichlo presne ako tebe.
jo takhle to zni v osobaku kdyz mas v prdeli setrvak ale ten muj rus ma najeto 360 mth a sekal travu u chaty tak by me zklamalo kdyby hned odesla spojka
lamela to môže byť tiež ale tie prevodovky su hlučné. Ja som daval novu lamelu a stale to rachoce ked je to zohriate . Keby to bola spojka tak to rachotí za tepla aj za studena ronako
ak niekto niečo chce tak pisať na cont7133@gmail.com Už tu niesom. V poslednom čase zaberá miesto každý príspevok.
já pro jistotu kouknu pod ty tapicirungy zda tam neni nekde neco povolene a jinak to ai nebudu resit..hold je to hlucne ale pokud to bude radit a jezdit tak na to budu kaslat...zase se mi nechce to rozdelavat jen abych se podival ze tam je vse tak nejak v poradku a jen díky vůlím to rachotí díky všem za poznatky jeste jedne dotaz, jakpak vám rus řadí ? z jednicky na dvojku nic moc, z dvojky na trojku v pohode s meziplynem ale zase z trojky na ctyrku to je porod....
to sa naučiš časom trafiť. je to jednoducha prevodovke bez synchronizacie takže občas si to skrkne. ber to tak že občas treba spočitať zuby či su tam všetky.... Je to zmenšena prevodovka aka sa použivala už v tankoch 34. Tank na svoju dobu dobrý len radiť bolo občas treba kladivom...
Naposledy upravil(a) cont33 dne ned led 26, 2020 9:06 pm, celkem upraveno 1 x.
dneska jsem je řádně spočítal i pozpátku ještě jednou děkuju za rady a tipy
sa naučíš rýchlo počitať....
-
Hlučná byla od nova,a když se ohřál olej,i trochu víc...a přesně jak říkáš,sešlápnutím spojky změnila zvuk. :-)
Zetor 6245
Ahoj všem, kde máte na rámu vyražené VIN ? My ho dnes na evidenčce nenašli za boha nikde prostě a tak mě vyhodili...že si ho tam mam nechat někam vyrazit...
Na pravou stranu ve smeru jizdy,nad prední nápravou.
díky moc, zitra se k tomu snad dostanu tak to tam poradne omeju a otru ale dnes jsme na stk hledali baterkama a nic snad soudruzi nezapomneli...
tak díky za info VIn nalezeno pod hadicema hydrauliky, ale teda vyraženo pěkně na prasáka-první číslo na třikrát :-D
Ahoj všem majitelům malého rusa, chtěl jsem se zeptat zda by někdo neměl předběžně zájem o přední VH s trojbodem z 320,4. Já to na traktoru nevyužiju a akorát mi to tam v lese překáží, ramena už jsem sundal abych je někde neurval a spíš by se mi tam hodilo závaží místo vývodového hřídele. Jakou to může mít cenu ? Předesílám že bych určitě měnil ložisko na VH to je nějaké vyžvejkané- předchozí majitel používal na předku mulčovač.
Tak súdruh má technickú prestávku . Odtrhlo držiak piestu riadenia na reduktore. Ešteže to nebolo ďaleko od domu. Tak som domov došiel na smerových brzdách -skoro ako na tanku. Volal som do MTZ zatiaľ sa neozvali.
Je ťažké byť debilom ,konkurencia je privysoká!