azs-349 jaký motor?
Moderátor: DYK
azs-349 jaký motor?
Ahoj, dostala ke mě sekačka na nízkou trávu azs-349.
Je nová, nepoužitá, rok výroby 1991.
Líbí se mě, ale VARI doma nemám tak bych musel sehnat motor.
Zajímalo by mě jestli s ní máte někdo zkušenosti, jaký motor shánět a jestli je vůbec použitelná.
Kdybych sháněl motor asi bych časem pořídil i malou převodovku s vyvodem, protože mám doma sněžnou frézu k Vari, tak bych motor využil v létě i zimě.
Představu mám samozřejmě nějakého staršího bazaroveho, ale nevím čemu se vyhnout.
Je nová, nepoužitá, rok výroby 1991.
Líbí se mě, ale VARI doma nemám tak bych musel sehnat motor.
Zajímalo by mě jestli s ní máte někdo zkušenosti, jaký motor shánět a jestli je vůbec použitelná.
Kdybych sháněl motor asi bych časem pořídil i malou převodovku s vyvodem, protože mám doma sněžnou frézu k Vari, tak bych motor využil v létě i zimě.
Představu mám samozřejmě nějakého staršího bazaroveho, ale nevím čemu se vyhnout.
Tj-5
Tj-6,5
Tj-6,5
Re: azs-349 jaký motor?
Já ti nevím. Nechtěl bych dnes tuto sekačku. Na co? Je to těžký a s motorem s řidítky to bude ještě těžší a bez pojedu?!!!! Když nedej Bože dobře trefíš kameň, může to vyrazit kus matrošu ze skeletu. Hledám plusy, ale nic mě nenapadá. I když je nová. Motor je jedno jakej, obě varianty mají dostatek otáček aby to normálně seklo a s dvoutaktem to bude už takovej vrtulník.
A sněhová fréza? Co chceš proboha frézovat? Že tady u nás - u vás včera poprvé napadlo trochu sněhu je toho tak na koště možná hrablo a na chvilku. Dnes je toho polovina v prdeli. Frézu mám taky a už ji ani neuvádím do pohotovostní polohy před zimou. Je to zbytečný poslední roky. Už snad 3 roky nejela.
A sněhová fréza? Co chceš proboha frézovat? Že tady u nás - u vás včera poprvé napadlo trochu sněhu je toho tak na koště možná hrablo a na chvilku. Dnes je toho polovina v prdeli. Frézu mám taky a už ji ani neuvádím do pohotovostní polohy před zimou. Je to zbytečný poslední roky. Už snad 3 roky nejela.
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod
Zdravím najlešie je pre túto kosačku motor Jikov pretože je vysokootáčkový na Bazosi ich nájdete za dobré ceny a dajú sa jednoducho servisovať výbrus sa môže robiť aj niekoľko krát. nevýhoda že sú dvojtaktné ale zase vysoká svahová dostupnosť je dovolená Len tá kosačka je ťažká tak radšej by som kúpil obyčajnú a snehhu je bieda tak škoda peňazí
Vysokootáčkový motor je motor, co točí kolem 10.000 ot/min a ne 4700ot/min. Teda podle mě. Typický příklad - motor motorové pily.
Je to tak no. Jen jsem myslel že někdo zná nějaký plusy který mě nenapadly.
Na trávu toho mám doma dost, tak to nebudu řešit a dám jí na bazoš, třeba se někomu kdo nemá čím sekat trávu a má doma vari bude za pár kaček hodit. A když ne na něco použiju kolečka.
Líbila se mě tak mě to tak napadlo.
Tak dík za návrat do reality
Na trávu toho mám doma dost, tak to nebudu řešit a dám jí na bazoš, třeba se někomu kdo nemá čím sekat trávu a má doma vari bude za pár kaček hodit. A když ne na něco použiju kolečka.
Líbila se mě tak mě to tak napadlo.
Tak dík za návrat do reality
Tj-5
Tj-6,5
Tj-6,5
Ač se to nezdá, je pár, větší pár lidí, co stroje od Terry a Vari sbírají pro komletnost sortimentu a tato sekačka má svůj potenciál. Hlavně kvůli stavu v jakém je. Bylo by škoda, kdyby "zapadla". Dobře pro ni vybírej nového majitele a rozhodně ji neporcuj.
NJ, to mě nenapadlo. Jak to nesbírám já tak jsem nedovtipnej.
Nemáš představu o ceně co za ní chtít?
Nemáš představu o ceně co za ní chtít?
Tj-5
Tj-6,5
Tj-6,5
To se asi tak řící nedá. Jde o to, kdo ji bude chtít a jak moc ji bude chtít. Chce to čas!!
Jasně, nespěchám, chleba to nežere.
Dal jsem to na bazar za 1500,- přišlo mě to proti ostatním nabídkám kolem tisíce přiměřené. Nepotřebuju nikoho odirat, ale nerad bych ji v inzerci viděl pár dní po prodeji za násobek ceny.
Dal jsem to na bazar za 1500,- přišlo mě to proti ostatním nabídkám kolem tisíce přiměřené. Nepotřebuju nikoho odirat, ale nerad bych ji v inzerci viděl pár dní po prodeji za násobek ceny.
Tj-5
Tj-6,5
Tj-6,5