Ahojky chlapaci, ono to s tou hmotnosti neni zase az tak strasne. Sice je to jen cca 400 Kg, ale orba s tim jakz takz realizovatelna je a nic narocnejsiho ja treba nepotrebuji. Ostatni veci s nim zvladam s prstem v nose. Ja osobne treba kvituji, ze to tolik netuzi pudu. Jiny nazor asi maji uzivatele v lese apod., kdy je potreba nejaka hmotnost na tah. Cerpadlo bych pripojoval osobne rovnou na hridel, protoze je to nejefektivnejsi zpusob bez zbytecneho prevodu energii. Kdysi davno jsem meril zatez na altiku u stare Skodovky a tusim cca 80 A mel altik prikon skoro 2 KW. No to uz bych rekl, ze na tento motorek je taky dost. Tak si stejne moc nepomuzete. Nekde se ta energie proste nabrat musi.masko88 píše:Nízka hmotnosť bol prvý nedostatok, ktorý som si uvedomil, keď som mini konečne po takmer roku rozbehal a začal používať. Kým to ale vymením za čosi väčšie, musím s tým chvíľu vydržať... Preto už nečakám zázraky. Skôr som myslel využitie napríklad na výklop vlečky (momentálne cez naviják), alebo na prednú radlicu (a možno jej natáčanie?). Čiže aspoň tie dve sekcie by som vedel reálne využiť.
Už len či normálne čerpadlo, alebo elektro a ak elektro, tak či tie dve sekcie dokážem spraviť, aby to bolo použiteľné...
Nic ve zlem, jen takove ranni zamysleni....
Tak at Vam to vrci o106 a at uz tu mame to jaroooo
Ladas