Tak teprve včera jsem vytáhl traktor po zazimování a jel jsem aspoň usadit novou lavičku do sadu.
Traktor po zimně nastartoval hned úplně bez problému. Jen do převodovky bude třeba dolít trochu oleje. Jinak vše OK.
Yanmar F18D
Moderátor: DYK
Re: Yanmar F18D
Ahoj,nevim jestli je to tu jeste aktivni...mam podobny traktor Yanmar XF17D a potreboval bych radu jak udělat hydrauliku.Neudelal by ste mi par fotecek odkud a kam vedou vyvody,Predem Děkuji...
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod
Mam to vedení docela jine pravě,jsem se dival...
Dobrý den pánové,
mohl bych se Vás zeptat a šířku traktoru ?
Chtěl bych něco podobného zakoupit jako náhradu na TZ-4K-14. Šířka je pro mě důležitá z důvodu používání traktoru s rosičem (200lt) ve vinici..
Díky moc za odpověď
Franta
mohl bych se Vás zeptat a šířku traktoru ?
Chtěl bych něco podobného zakoupit jako náhradu na TZ-4K-14. Šířka je pro mě důležitá z důvodu používání traktoru s rosičem (200lt) ve vinici..
Díky moc za odpověď
Franta
- ludko
- Kontaktovat uživatele:
Kdyby náhodou někdo věděl, jak má u tohoto traktoru správně fungovat hydraulika ovládání zadního závěsu, byl bych rád, kdyby se tu podělil o zážitky.
Mám Yanmar nově a jiný traktor než TK jsem neřídil. Tam bylo ovládání 3 polohové. Jedna poloha zdvíhala, druhá spouštěla a střední držela v poloze.
Tu na Yanmaru je plynulá regulace, ale nepodaří se mi nikdy zastavit, jen to zdvihá, nebo spouští. Jediná možnost je zaškrtit to ventilem pro regulaci průtoku. Je to tak normální fungování?
Mám Yanmar nově a jiný traktor než TK jsem neřídil. Tam bylo ovládání 3 polohové. Jedna poloha zdvíhala, druhá spouštěla a střední držela v poloze.
Tu na Yanmaru je plynulá regulace, ale nepodaří se mi nikdy zastavit, jen to zdvihá, nebo spouští. Jediná možnost je zaškrtit to ventilem pro regulaci průtoku. Je to tak normální fungování?
( TZ-4K-14 + Yanmar F18D) Su Moravák jak poleno a su na to hrdé.
Zdravim, chcem sa opytat ?tie pluhy co mate maju aky zaber. Mam tiez f 18 ale bez predku a neviem sa rozhodnut ci dvojak 25tky alebo 20tky.