Ondras83 - traktor
- Ondras83
- Kontaktovat uživatele:
Re: Ondras83 - traktor
studuju katalog cerpadel a prisel jsem na to, ze JSEM DEBIL
vypada to, ze na tom cerpadle mam zapojeny sani a vytlak z cerpadla obracene, pouzivam Levotocive cerpadlo a mam pravotocive zapojeni...
zajimavy teda je, ze za ty dva roky neukapla ani kapka oleje z cerpadla pres simering ani nikudy jinudy...
jak bude cas, musim to poradne prohlidnout, jeslti to mam dobre nebo blbe
vypada to, ze na tom cerpadle mam zapojeny sani a vytlak z cerpadla obracene, pouzivam Levotocive cerpadlo a mam pravotocive zapojeni...
zajimavy teda je, ze za ty dva roky neukapla ani kapka oleje z cerpadla pres simering ani nikudy jinudy...
jak bude cas, musim to poradne prohlidnout, jeslti to mam dobre nebo blbe
Nemáš náhodou čerpadlo s rozdílnýmí otvory na vstupu a výstupu,na sání máš menší otvor a na výstupu větší.Takto zapojené čerpadlo,má menší litráž a nemusí téct okolo hřídelového těsnění.
- Ondras83
- Kontaktovat uživatele:
Musím se podívat, traktor je na druhým konci vesnice u táty pod plachtou, u mě je garáž předělaná na dílnu a svářím výztuhy na podkop.
Ale podle informací k čerpadlu to mám obráceně
Ale podle informací k čerpadlu to mám obráceně
Toto platí pouze pokud je čerpadlo nové od výrobce,takže u čerpadla z "druhé ruky" to nemusí platit.
- Ondras83
- Kontaktovat uživatele:
Mám to správně...sám sebe jsem vyděsil, to bych snad musel odevzdat vyucak
...tak jsem Ti to tu zase celé prošmejdil a asi chytil nějakou inspiraci , no uvidíme . Máš to všechno moc hezké , jen tak pokračuj dál !
- Ondras83
- Kontaktovat uživatele:
Děkuji pane
- Ondras83
- Kontaktovat uživatele:
chtel jsem to drzet v tajnosti do konce, ale budu referovat prubezne.
udelal jsem ksilt na lzici, pri nakladani hliny na katrovacku mi padal material na kapotu pri max zdvihu, takze to dneska bude a lzice pujde do barvy
vsechny pohyblive dily celaku by meli byt v boxu a dnes v zakladu, pristi nebo ten dalsi tyden to bude doma hotove
zacal jsem vyrabet rychloupinak ze stavajiciho uchyceni lzice, momentalne musim zfrezovat plochy, aby byli vsechny dily stejne (flexou jsem je musel odrezat ze lzice) a potom privarit nosnou kulatinu, na ni spasovat haky a svrtat se lzici zajistovani, potom pujde rychloupinak taky do barvy. Fotky nejaky vytvarim, tak potom pridam.
udelal jsem ksilt na lzici, pri nakladani hliny na katrovacku mi padal material na kapotu pri max zdvihu, takze to dneska bude a lzice pujde do barvy
vsechny pohyblive dily celaku by meli byt v boxu a dnes v zakladu, pristi nebo ten dalsi tyden to bude doma hotove
zacal jsem vyrabet rychloupinak ze stavajiciho uchyceni lzice, momentalne musim zfrezovat plochy, aby byli vsechny dily stejne (flexou jsem je musel odrezat ze lzice) a potom privarit nosnou kulatinu, na ni spasovat haky a svrtat se lzici zajistovani, potom pujde rychloupinak taky do barvy. Fotky nejaky vytvarim, tak potom pridam.
- Ondras83
- Kontaktovat uživatele:
- Ondras83
- Kontaktovat uživatele:
A ještě mě večer přišel opožděný Ježíšek
Hydraulika na předělání, světla z Číny, krytky na mazničky
Světla jsem objednal 2 a přišly 4, tak budou dvě na zadek a dvě na předek + plánuju časem ještě osvětlení pod přední kola a lžíci, abych t viděl, protože ve tmě se s tím teď špatně dělá. Měl jsem ty světla do masky dát hned pod kapotu.
Hydraulika na předělání, světla z Číny, krytky na mazničky
Světla jsem objednal 2 a přišly 4, tak budou dvě na zadek a dvě na předek + plánuju časem ještě osvětlení pod přední kola a lžíci, abych t viděl, protože ve tmě se s tím teď špatně dělá. Měl jsem ty světla do masky dát hned pod kapotu.
Vidím tam aj hydraulické čerpadlo. Ideš dávať väčšiu litráž aby ti to rýchlejšie chodilo? !
-
Ondro, jaké jsou parametry toho ol. filtru. nějaký dokaz, kde jsi to bral? díky..případně cena?
- Ondras83
- Kontaktovat uživatele:
https://www.hydrolider.cz/cs_CZ/p/Filtr ... 1-TX/14587
Mám ale vložku na 10 mikronů
Odpoledne jsem po nějakých povinnostech začal dělat na rychloupínáku na lžíci
Mám ale vložku na 10 mikronů
Odpoledne jsem po nějakých povinnostech začal dělat na rychloupínáku na lžíci