Zetor forterra

Moderátor: Lukashil

Zpráva
Autor
octaviaman 1

Re: Zetor forterra

#16 Nový příspěvek od octaviaman 1 »

octaviaman 1

#17 Nový příspěvek od octaviaman 1 »

Milhauss
Kontaktovat uživatele:

#18 Nový příspěvek od Milhauss »

Tuto pár taky krásných forterr
forterra.jpg
forterra (1).jpg
forterra (2).jpg
forterra (3).jpg
forterra (4).jpg
forterra (5).jpg
88141.jpg
98768.jpg
113849.jpg

mates11

#19 Nový příspěvek od mates11 »

Chlapi byl jsem v Senici na hané na přednáděče zetoru (viz.Proxima Power) a jel jsem s forterou 125 (podle nového značení jinak to je 12441)foto memám ale brzy se určitě oběví na farmwebu no a zůstala oproti 12441 nezměněma až na pár drobností jako je třeba SPZ va střeše jako u jiných zahraničních traktrů, schodky atd. Ale hlavně co se mi líbíloí bylo že je tam talčítko se želvou které když zapnete tak při řazení nahoru vám automaticky se zařadí první stupeň násobiče. Jinak parádá a lepčí prezentaci jakou vyrobil a předvedl man mitrnga jsem neviděl.

Robin
Kontaktovat uživatele:

#20 Nový příspěvek od Robin »

Tak pánové, v neděli jsem převážel Forterru a musim říct, že mě dost zklamalo to šílené skákání. (A to si vždycky ve 10540 stěžuju). :( Když vezmu v úvahu že je to prostě Zetor, tak jak ho známe, nemám proti němu výhrady...nepočítám-li to skákání..jede se s tim fakt pěkně (řazení už je taky kapitola sama pro sebe) . "Pořádné" odpružení by v dnešní době měl být standart, ale toť jen můj názor. Jinak se mi celkově líbí jelikož s ní nemám žádné extra zkušenosti, tak ji zatim nemám co dalšího vytknout :) (samozřejmě beru v potaz to, že jsem jel se samotným traktorem s upuštěnými předními pneu a závažími)
Přílohy
forterra.jpg
S Majory a Crystaly na věčné časy....

premo

#21 Nový příspěvek od premo »

Moje řeč ,že by Zetor mohl vymyslet přední odpruženou nápravu ovšem když se podíváš po konkurenci ty to taky nemají a taky skáčou (newholland TL,Case JXU,JohnDeere 5*** malé 6*** u 6ky napřání to jde) jezdím s 6320 a kdyby to nemělo široké kola tak je to celá forterra (myslím tak uskákaná)

fric

#22 Nový příspěvek od fric »

premo píše:Moje řeč ,že by Zetor mohl vymyslet přední odpruženou nápravu ovšem když se podíváš po konkurenci ty to taky nemají a taky skáčou (newholland TL,Case JXU,JohnDeere 5*** malé 6*** u 6ky napřání to jde) jezdím s 6320 a kdyby to nemělo široké kola tak je to celá forterra (myslím tak uskákaná)
měl sem možnost vyzkoušet snad všecky větší zetory od krystalů až po nový forterry!!! skáče to!!! to je pravda!!! ale úplně největší zklamání je pro mě 6?20 john drek!!!! motor žebrota , výbava takřka žádná a pohodlí to je otřes!!!! kdybych si měl vybrat tak červená je jasná volba 8)

Chudej farmar

#23 Nový příspěvek od Chudej farmar »

s tim odpruzenim mate pravdu, pomerne cestu zetora v nekterych vecech nechapu.. vyrabí male traktory do 120k ktere jsou nejvice pouzivane v postrikovacích lisech a v doprave tan odpruzena naprava by mela uz byt dnes standart a neni to jen o pohodli ale i kontaktu kol s pudou pri vyssich pracovních rychlostech napr pri diskovaní nebo s tim postrikovacem.
zetor nepotrebuju vymyslet odpruzení to uz je davno vymyslene a kdo vi jak by to dopadlo.. dava prece italske napravy carraro ktere dava ja JD tak nevidim duvod proc by nemohly byt odpruzene..

fric: ono taky zaleží co si zkusil za model vis.. ted to resim uz mam defakto vybrano (neni to jd ale je to u vsech vyrobcu stejny) a ver mi ze rozdil mezi social verzema coz je u jd SE a verzema Premium je sakra propastny... jak v pohodly tak ve vybavenosti.. zetor todle zatim nedela ale myslim si ze ta doba prijde..
Studoval jsem fakt rád miloval jsem Suchdol CZU - Holky, chlast, pohoda :-) ted uz jen práce ale dělám jako jeden z mála to co me baví :-)

5 traktorů, 170ha, 40ks dobytka... vše v podstatě dělám sám :-)

kapr

#24 Nový příspěvek od kapr »

Souhlasím s tebou, JD je veliká skládačka a je hodně velkej rozdíl mezi SE nebo Premium, a hlavně záleží co si člověk naporoučí že v traktoru chce mít
Jezdím se strojema, kterým věřím John Deere

wertical

#25 Nový příspěvek od wertical »

Presně tak panové, souhlasím s Vámi!! JD je traktor a traktor a záleží, co si člověk poručí, vůbec bych si netroufl říct, že je na tom hůř než zetor. Mám JD 6430 a nemůžu říct špatný slovo.

antipo

#26 Nový příspěvek od antipo »

wertical píše:Presně tak panové, souhlasím s Vámi!! JD je traktor a traktor a záleží, co si člověk poručí, vůbec bych si netroufl říct, že je na tom hůř než zetor. Mám JD 6430 a nemůžu říct špatný slovo.
tak to je jasné že hůř na tom JD určitě není ,, ale taky nechápu na ty co tak na zetory nadávají :vztek:
Zetor 3011 Zetor 6718 Zetor 7341

Chudej farmar

#27 Nový příspěvek od Chudej farmar »

antipo píše:
wertical píše:Presně tak panové, souhlasím s Vámi!! JD je traktor a traktor a záleží, co si člověk poručí, vůbec bych si netroufl říct, že je na tom hůř než zetor. Mám JD 6430 a nemůžu říct špatný slovo.
tak to je jasné že hůř na tom JD určitě není ,, ale taky nechápu na ty co tak na zetory nadávají :vztek:
ja potom co jsem si sedl do proximy v kamene na tom dni zemedelce tak uz ano...
Studoval jsem fakt rád miloval jsem Suchdol CZU - Holky, chlast, pohoda :-) ted uz jen práce ale dělám jako jeden z mála to co me baví :-)

5 traktorů, 170ha, 40ks dobytka... vše v podstatě dělám sám :-)

JirkaJD

#28 Nový příspěvek od JirkaJD »

Ty odpružené nápravy nejsou ono (skáče to stejně možná mín , ale skáče).Nejlepší náprava je , která má kyvná ramena (polonáprava) kterou montuje John Deere a Fendt ............. na traktory.Fakt nádherná jízda at , už na silnici nebo na poli.
Zetor 4011

petersveter
Kontaktovat uživatele:

#29 Nový příspěvek od petersveter »

Nech hľadám ako hľadám,neviem sa dopátrať aký výkon prenesie najvýkonnejšia FORTERRA (125) na zadný vývodový hriadeľ.Zaujímali by ma hodnoty pri 540 aj 1000 ot. koncovke.Nevie niekto?
Aký je Váš názor na použitie tohto traktora so senážnym vozom POTTINGER EUROPROFI 2?
Totiž 160-tka s ním má občas problém,takže predpokladám,že aj keby mala FORTERRA účinnejšiu hydrospojku na kardan (čiže preniesla by cez ňu väčšiu časť výkonu motora),na EUROPROFI by to nestačilo.FORTERRU som videl zatiaľ len s menšim senážnym vozom FARO.

Šejk

#30 Nový příspěvek od Šejk »

Forterra 125 má na zadním VH 106 PS. Platí to pro všechny Zetory, že zadní VH má výkon motoru - 10% ztráty v převodech. Je to samozřejmě + -

Odpovědět

Zpět na „Zetor Forterra“